• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ruyalariniz hayirlara vesile olsun canlar insallah guzel gunlerin habercisidir ..

bir garip oblomov bir garip oblomov ve @mervem-metem

@kutuphanekedisi canimm o konuda ne diyecegim bilemedim heray cok belirti yasayip sonu husranla bitince ne bileyim ...
Benimde inmediler dolgun duruyorlar gerci su ara cok kilo aldim 54 ten 58 firladim yaa belki kilodandir benim :/

Belirti için çok erken farkındayım :D Ne biliyim ilk defa olunca... Gerçi geçen ayda da daha önce yaşamadığım şeyler olmuştu. Noldu peki? Hala burdayım :D
Belki daha önce böyle olup hamile olduğunu öğrenen, etrafnızda duyduğunuz birileri vardır diye bir danışayım dedim.

Ya ben de kilo aldım sorma. Evlendiğimde 47 kiloydum, şimdi tam tamına 56,5 kiloyum :KK57:

Ruyalariniz hayirlara vesile olsun canlar insallah guzel gunlerin habercisidir ..

bir garip oblomov bir garip oblomov ve @mervem-metem

@kutuphanekedisi canimm o konuda ne diyecegim bilemedim heray cok belirti yasayip sonu husranla bitince ne bileyim ...
Benimde inmediler dolgun duruyorlar gerci su ara cok kilo aldim 54 ten 58 firladim yaa belki kilodandir benim :/

İnşallah canım ya yüzleri hala aklımda bembeyazdılar ☺ hala etkisindeyim rüyamın ☺ ikiz olsun istiyorum bazen bakması biraz zor olur ama aynı anda büyür ikisi de.. hamile kalmak zor mesele :KK48:

Canım benim regle bi hafta kala ağrır hep ama garip ki yarın regl günüm ve hiçbir yerim ağrımıyo :) yumurtlama zamanı ağrıyo olabilir mi acaba bi araştıralım canım ☺☺
Canım başka forumlara da sordum, henüz beni heyecanlandıran bir yorum gelmedi :KK70: evet yumurtlamada ağrır, doğru. Ama benim ne yumurtalamda ne de reglden önce ağrımaz :) Sadece reglden önce 1-2 gün çok çok hafif dokunca bir ağrı olur o kadar. Şimdi baya, bildiğin durduğu yerde ağrıyor :KK48:

Ayrıca benim yumurtlama geçti sanki ya. 13. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Tekrar mı yumurtluyorum acaba?? Ama dün ovu test yaptım silikti çizgi. Ne ola ki acep bu ağrı? Neyse ben kendim vereyim cevabı; PSİKOLOJİK :KK70:

Canım başka forumlara da sordum, henüz beni heyecanlandıran bir yorum gelmedi :KK70: evet yumurtlamada ağrır, doğru. Ama benim ne yumurtalamda ne de reglden önce ağrımaz :) Sadece reglden önce 1-2 gün çok çok hafif dokunca bir ağrı olur o kadar. Şimdi baya, bildiğin durduğu yerde ağrıyor :KK48:

Ayrıca benim yumurtlama geçti sanki ya. 13. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Tekrar mı yumurtluyorum acaba?? Ama dün ovu test yaptım silikti çizgi. Ne ola ki acep bu ağrı? Neyse ben kendim vereyim cevabı; PSİKOLOJİK :KK70:

Vallahi vücudumu evlendikten sonra tanımaya başladım içerde herşey çok garip işliyormuş meğer :KK48:

Bazen çok afedersin canım iyi bir orgazmla bile tekrar yumurtlayabiliyormuşuz bunu yeni öğrendim mesela :KK33:

Boşver çok aldırma, En iyi çözüm vücudumuz bizi hamileliğe hazırlıyor diyerek kendimizi teselli etmek galiba :KK73:

Vallahi vücudumu evlendikten sonra tanımaya başladım içerde herşey çok garip işliyormuş meğer :KK48:

Bazen çok afedersin canım iyi bir orgazmla bile tekrar yumurtlayabiliyormuşuz bunu yeni öğrendim mesela :KK33:

Boşver çok aldırma, En iyi çözüm vücudumuz bizi hamileliğe hazırlıyor diyerek kendimizi teselli etmek galiba :KK73:
Woow daha neler öğreneceğim :KK33:

Aldırmamayı öğreneli baya oluyor ne yazık ki ;) 10 ay bana çok güzel öğretti her belirtinin sahte olduğunu. Vücudum hazırlanıyor, tamam, sevdim bunu :21:

kızlar günaydın bugün güne güzel başladım:KK48: gördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor:KK68:bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı:sinirli: kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım:oops:bugün olsun artık bişiler:KK200:
Günaydın canim hayata yeniden umutla bakmana ve eşinle aranin düzelemesine cok sevindim. :KK36:

IMG_20161123_111911.jpg

Kızlarrr yumurtam çatlamış bakın hele
Sizde olmasanız kiminle paylaşacam. iyi ki varsınız :KK200:
IMG_20161123_111911.jpg

Kizlar dun gece degerlendirildi catlatma ignesinin 36. saatinde inşallah bu ay hayatımda bebegim de olur. Ilk kez çatlatma ignesi kullandim ne gibi etkileri olacak acaba :KK64:En hayırlı zamanda rabbim hepimize anneligi nasip etsin inşallah :dua::dua::dua::anne:

Woow daha neler öğreneceğim :KK33:

Aldırmamayı öğreneli baya oluyor ne yazık ki :KK66: 10 ay bana çok güzel öğretti her belirtinin sahte olduğunu. Vücudum hazırlanıyor, tamam, sevdim bunu :21:

Benim de 10. Ayım canım şubatta başladık :) sev sev iyi hisset, iyi olmamız lazım yapcak bişey yok :KK36:

Eki Görüntüle 1915810
Sizde olmasanız kiminle paylaşacam. iyi ki varsınız :KK200:Eki Görüntüle 1915810
Canım çatlamış gibi duruyor en son yaptığın teste göre. Fotoğraftan öyle çıkmadıysa bir öncekinden silik gibi. Ama şöyle de bir şey var; bir önceki de yumurtlama için yeteri kadar koyu değil gibi. Gerçi bu ay benimki de böyleydi. Tam olarak koyu değildi ama sonraki yaptıklarım silik çıktı. Ben de çatladı diye yorumladım :KK66:

Sen de iyi ki varsın canım benim :)

Benim de 10. Ayım canım şubatta başladık :) sev sev iyi hisset, iyi olmamız lazım yapcak bişey yok :KK36:
Galiba oğlun olursa da adını Mete koyacaksın ;) Ben de Mete düşünüyorum hahaha :D Kız ismi henüz düşünmedim.

Doğmamış bebeğe don biçmek.... İşte tam olarak bu :D

Eki Görüntüle 1915810
Sizde olmasanız kiminle paylaşacam. iyi ki varsınız :KK200:Eki Görüntüle 1915810
canım çok emin olamadım üstüne kaçıncı gün olduklarını yazsaydın bana hala beklemen gerek gibi geldi tam koyuluk yok çünkü reglinin kaçıncı günündesin adet döngün kaç gün? bence yapmaya devam et çizginin tam silindiğinden emin olmadan çatlamış deme

canım çok emin olamadım üstüne kaçıncı gün olduklarını yazsaydın bana hala beklemen gerek gibi geldi tam koyuluk yok çünkü reglinin kaçıncı günündesin adet döngün kaç gün? bence yapmaya devam et çizginin tam silindiğinden emin olmadan çatlamış deme
30-31 gün canım bugün 18. gün

Canım çatlamış gibi duruyor en son yaptığın teste göre. Fotoğraftan öyle çıkmadıysa bir öncekinden silik gibi. Ama şöyle de bir şey var; bir önceki de yumurtlama için yeteri kadar koyu değil gibi. Gerçi bu ay benimki de böyleydi. Tam olarak koyu değildi ama sonraki yaptıklarım silik çıktı. Ben de çatladı diye yorumladım :KK66:

Sen de iyi ki varsın canım benim :)
Ağrı da oldu kasığımda inşallah çatlamıştır canım ya

30-31 gün canım bugün 18. gün
bence yapmaya devam et tatlım elinde inşallah test vardır benim 33 gün döngüm yaptığım 2 ay 17-18. gün çatladı 3. ayımda ise 20. gün yani hiç belli olmuyor ve dediğim gibi tam koyuluğu görmemişsin bence... sıvı alımına dikkat ettin dimi

IMG_20161123_114819.jpg
Kontes001 Kontes001

Bak benimki de tam koyu değil ama, sonraki yaptıklarım baya silik. Ben emin oldum çatladığına o yüzden :KK66:

Back