yesa canım naptın regl oldun mu merak ettim..
Yarın canım
Olurum.Merak etme hep gününde olurum ben :)
Kızlarrr testlerime yorum yapmadınız
Tamam canım :)Canim yeni koyulasiyor gibi ama bugunu es gecmee sakin
Tamam canım inşallah olmazsın belli mi olur geç döllenme olur belki mucize olur :)
Kizlar bat günüm yarın ama bi kaç gündür hafif sancılarım oldu şimdi de üşütmüş gibi karnıma iğneler batıyor belirti olur mu ki bu?
Ayyy yok ya Faso fiso onlar
Hiç kendimi kandirmiyorum valla
Kızlarrr testlerime yorum yapmadınız
Tamam cnım :) soğukta biraz zor oluyo yaBencede yeni koyulaşıyor canım çatladı çatlar, değerlendir bu günleri
Tamam cnım :) soğukta biraz zor oluyo ya
hiç korkma yeterince uyuştuğunda yapıyorlar ve bir şey anlamıyorsun... benim hemen hemen bütün azı dişlerimde kanal tedavisi varBen devlete yaptırıcam bir kaç tane çünkü çok tutuyor kadın doğuma yeterince para veriyorum buna vermiyim dedim. Hiçmi acımadı nasıl birşey
Allah razı olsun canım, sen de dualarımdasıncanlarım ya dualarımdasınız kızlar inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızda şimdi bebiş yoksa bile üzülmeyin inşallah en hayırlısı zamanda gelecektir
Ayy çok sevindim barıştığınızaaakızlar günaydın bugün güne güzel başladımgördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım bugün olsun artık bişiler
kızlar günaydın bugün güne güzel başladımgördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım bugün olsun artık bişiler
Kızlar bir sorum var???
Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.
Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?