2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlarrr testlerime yorum yapmadınız

Eklentiler

• IMG_20161122_215922.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar bat günüm yarın ama bi kaç gündür hafif sancılarım oldu şimdi de üşütmüş gibi karnıma iğneler batıyor belirti olur mu ki bu?

kızlar günaydın bugün güne güzel başladım gördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyorbu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayımbugün olsun artık bişiler

Ayy çok sevindim barıştığınızaaa

Kızlar bir sorum var???

Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.

Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?

Günaydın Canım :) barışmanıza sevindim :)

Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı.. ben de rüyamda ikiz erkek bebek gördüm benim çocuklarım gibiydi annemle oynatıyoduk o kadar tatlıydılar ki anlatamam rüyamda anneydim çok çok harika güzel bi duyguymuş anne olmak ilk defa gördüm böyle rüya..

Ben çok rüya görüyorum galiba ☺ hayırdır inşallah.. Rabbim inşallah msj veriyodur bize

Canım benim regle bi hafta kala ağrır hep ama garip ki yarın regl günüm ve hiçbir yerim ağrımıyo :) yumurtlama zamanı ağrıyo olabilir mi acaba bi araştıralım canım ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…