İnşallah olur canım ya. burda eriyip gidecez :) aramızdan birileri gitsin artıkDoğru diyosun canim ovulasyon testi kullandigimda ben de dikkat etmistim benim de oyle çift cizgili gunden sayarak 14 gün sonra adet oluyordum hayirlisi artik rabbim ol derse oluverir
Doktordan geliyorum kızlarr. 17 mm yumurtam varmış daha yumurtlama olmamış. kistim vardı ya o da gitmiş.
Aynen canım inşallah çatlar da tutar :)Baksana canim Allahin isine yumurtlama gecmis derken doktor tasdikli yumurtan var...cook guzel degerlendirmeye devam evdesin de.
Aynen canım inşallah çatlar da tutar :)
Günaydın canım :)Kizlarrr kizlarrr gunaydinlarrr nasilsiniz herkes bi kayboldu birseyler oldu hayirdir kuluckaya mi yattinizzz anamm.
Günaydın canım :)hamilelik takvimimde sperm yumurtaya girdi diyo inşallah öyledir
İnşallah kuzum, hepimizin yüzü gülsün inşallah :)Hadi bakalimmm o spermle yumurtacik bir kaynasiversin bakalimm..
Bizde hasta mi olduk ne karin agrisi cekiyoruz ,gaz sancilari ....
Esime dedim ben emekli olmak istiyorum yeterr bu kadarlik dedim
Yataga girip direk uyumayi ozlemisim resmen..
İnşallah kuzum, hepimizin yüzü gülsün inşallah :)
İşe başlayalı 4 seneye yakın oldu. İlk girdiğim gün emekliliğime kaç yıl kaldığını hesapladım
Günaydınnn kızlarrr. ümitsiz olmuyoruz yoksa yaşayamayız. anı yaşayalım
Günaydın kızlar..
Hiç keyfim yok bu ara adet zamanı ben çok duygusal olurum hep ağlarım, dün akşam adet olcam yine diye hüngür hüngür ağladım senelerce olmazsa nasıl dayanırım dedim eşim teselli etti Allah sabrını verir kulunu dayandırır diye öyle çok korkuyorum ki hiç olmazsa diye..
dün gece çok dua ettim nolur Allahım bebeğimi göster bana rüyamda diye ama bebek görmedim sadece aşırı yağmur yağdı ve ben evden yağmuru izledim..
Son 2 gün ama benim umudum tükenmeye başladı..
canım bebek görmemişsin ama yağmur berekettir kötü günlerin geride kalacağına işarettir içinde bulunduğun ruh halinden inşallah çıkacaksın Rabbim büyük bol bol dua et.. bu arada hiç çocuğun olmaması dünyanın sonu değil bunu da unutma tamam mı? bizler çocuk bekleyen ne ilk ne son insanlarız biraz sabırsızız hepsi bu Rabbim sağlıkla sınamasın sağlık olduğu müddetçe her şey olur inşallahGünaydın kızlar..
Hiç keyfim yok bu ara adet zamanı ben çok duygusal olurum hep ağlarım, dün akşam adet olcam yine diye hüngür hüngür ağladım senelerce olmazsa nasıl dayanırım dedim eşim teselli etti Allah sabrını verir kulunu dayandırır diye öyle çok korkuyorum ki hiç olmazsa diye..
dün gece çok dua ettim nolur Allahım bebeğimi göster bana rüyamda diye ama bebek görmedim sadece aşırı yağmur yağdı ve ben evden yağmuru izledim..
Son 2 gün ama benim umudum tükenmeye başladı..
Kizlar ben cok kötüyüm. Eşim göreve gidiyor hem de uzun süre memleketten uzakta tek başıma kalicam bebek çalışması da yarim kalacak. Esimi merak edicem hep cok zor cok napicam ben ya @kutuphanekedisi ben de sendenim artik senin ailen yakınında mi
İcjndeki firtina disina yansimis canim aglamakta iyidir icinde tutup hasta olmaktansa oda insani rahatlatir bende cook agliyorum su ara hemencik herseye baya hassaslastim galiba.
Sabirli olmaya calis canim dualarinj eksik etme biliyoruz ki vakti var ama gel gor ki nefislerimize soz geciremiyoruz,bende adet yaklasinca bunalima giriyorum taki 3. Gune kadar acaba acaba olabilir mi adet oluyorum ustune gorme olabilir mi diye 4. Gun normale donup bitsede yeniden baslasak diyorum yeni umut doguyor icimdee.
canım bebek görmemişsin ama yağmur berekettir kötü günlerin geride kalacağına işarettir içinde bulunduğun ruh halinden inşallah çıkacaksın Rabbim büyük bol bol dua et.. bu arada hiç çocuğun olmaması dünyanın sonu değil bunu da unutma tamam mı? bizler çocuk bekleyen ne ilk ne son insanlarız biraz sabırsızız hepsi bu Rabbim sağlıkla sınamasın sağlık olduğu müddetçe her şey olur inşallah
Ay canım aynıyız ya. Benimki de görev-eğitim için gidiyor. Hem de öyle hemencecik gelebilecek bir mesafede de değil. Yurt dışına gidecek, uçakla en az 11 saat sürüyor gideceği yer. Ve 6-8 ay arası görüşmeyeceğiz hiç.Kizlar ben cok kötüyüm. Eşim göreve gidiyor hem de uzun süre memleketten uzakta tek başıma kalicam bebek çalışması da yarim kalacak. Esimi merak edicem hep cok zor cok napicam ben ya @kutuphanekedisi ben de sendenim artik senin ailen yakınında mi
inan gozlerim doldu okurkennAy canım aynıyız ya. Benimki de görev-eğitim için gidiyor. Hem de öyle hemencecik gelebilecek bir mesafede de değil. Yurt dışına gidecek, uçakla en az 11 saat sürüyor gideceği yer. Ve 6-8 ay arası görüşmeyeceğiz hiç.
Evet annemlerle aynı şehirdeyiz. Benim için çok büyük avantaj ama eşinin yanında olmasının yeri apayrı. Zor, çok zor... Ama biz eşimle bugünlere gelebilmek için de baya mesafeler, yollar katettik.
Bunu da atlatırız, siz de atlatırsınız canım benimHadi ha gayret son denemeler Eşlerimizi, kalbimizde büyttüğümüz sevgi gibi karnımızda büyttüğümz bebişlerimizle bekleyelim inşallah hayırlısıyla :) Topla kendini, yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?