Ayyyy ne dokunakli yazmissin canimm
inan gozlerim doldu okurkenn
Destegin icin sagol canim İnşallah iyi olmata çalışıcam ama ailemden de cok uzagim iste calisinca da mecbur burdayim ailemle aramda 1 günlük otobus yolculugu var iyi ki varsınızAy canım aynıyız ya. Benimki de görev-eğitim için gidiyor. Hem de öyle hemencecik gelebilecek bir mesafede de değil. Yurt dışına gidecek, uçakla en az 11 saat sürüyor gideceği yer. Ve 6-8 ay arası görüşmeyeceğiz hiç.
Evet annemlerle aynı şehirdeyiz. Benim için çok büyük avantaj ama eşinin yanında olmasının yeri apayrı. Zor, çok zor... Ama biz eşimle bugünlere gelebilmek için de baya mesafeler, yollar katettik.
Bunu da atlatırız, siz de atlatırsınız canım benimHadi ha gayret son denemeler Eşlerimizi, kalbimizde büyttüğümüz sevgi gibi karnımızda büyttüğümz bebişlerimizle bekleyelim inşallah hayırlısıyla :) Topla kendini, yalnız değilsin
Canım ailendekiler emekliyse, eğer hamilelik olursa çıksınlar gelsinler yanına. Onlara da değişiklik olur. Eşin gelene kadar idare edersiniz. Var mı böyle bir imkan?Destegin icin sagol canim İnşallah iyi olmata çalışıcam ama ailemden de cok uzagim iste calisinca da mecbur burdayim ailemle aramda 1 günlük otobus yolculugu var iyi ki varsınız
kendim kadar sizinde bir an önce hamile kalmasını istiyorumAy canım aynıyız ya. Benimki de görev-eğitim için gidiyor. Hem de öyle hemencecik gelebilecek bir mesafede de değil. Yurt dışına gidecek, uçakla en az 11 saat sürüyor gideceği yer. Ve 6-8 ay arası görüşmeyeceğiz hiç.
Evet annemlerle aynı şehirdeyiz. Benim için çok büyük avantaj ama eşinin yanında olmasının yeri apayrı. Zor, çok zor... Ama biz eşimle bugünlere gelebilmek için de baya mesafeler, yollar katettik.
Bunu da atlatırız, siz de atlatırsınız canım benimHadi ha gayret son denemeler Eşlerimizi, kalbimizde büyttüğümüz sevgi gibi karnımızda büyttüğümz bebişlerimizle bekleyelim inşallah hayırlısıyla :) Topla kendini, yalnız değilsin
Canım ya çok teşekkür ederimkendim kadar sizinde bir an önce hamile kalmasını istiyorumrabbim inşallah tez zamanda sizede banada sağlıklı bir gebelik nasip eder... ortalama evlilik sremizde batlarımızda aynı sanırım
bat 8... şfağımı sayıyorum.. keşke bu ay mucize yaşasak keşke
Çok sağolun kızlar yazdıklarınızı okumak iyi geldi Allah razı olsun iyi dilekleriniz için, tutunmaya çalışıyorum bişeylere inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder..
evet canım yağmur berekettir inşallah evimize de Rabbim bereket yağdırır,
Allah beterinden korusun tekrar çok teşekkür ederim canlarım..
bir garip oblomov
@Emineeemm
bir garip oblomov
canlarım ya dualarımdasınız kızlar inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızda şimdi bebiş yoksa bile üzülmeyin inşallah en hayırlısı zamanda gelecektirAy canım aynıyız ya. Benimki de görev-eğitim için gidiyor. Hem de öyle hemencecik gelebilecek bir mesafede de değil. Yurt dışına gidecek, uçakla en az 11 saat sürüyor gideceği yer. Ve 6-8 ay arası görüşmeyeceğiz hiç.
canlarım ya dualarımdasınız kızlar inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızda şimdi bebiş yoksa bile üzülmeyin inşallah en hayırlısı zamanda gelecektir
Eğer zor durumda kalirsam tabi annem gelirdi ama babam yalniz kalacakti. Esimin gitmeme ihtimali de var su anda inşallah gitmez canim. Icim biraz olsun rahatladi.Canım ailendekiler emekliyse, eğer hamilelik olursa çıksınlar gelsinler yanına. Onlara da değişiklik olur. Eşin gelene kadar idare edersiniz. Var mı böyle bir imkan?
Ben özelde yaptırdım hiç zor geçmedi canımTroit sorunundan sonra şimdi de kanal tedavisi bekle bekle bunda da var bir hayır diyorm çocuk yapma çalışmasına başlasam nerdeyse hamile gibi sevinicem :) bu arada aranızda dişine kanal tedavisi yaptıran varmı biraz korkuyorumda
Ben devlete yaptırıcam bir kaç tane çünkü çok tutuyor kadın doğuma yeterince para veriyorum buna vermiyim dedim. Hiçmi acımadı nasıl birşeyBen özelde yaptırdım hiç zor geçmedi canım
Troit sorunundan sonra şimdi de kanal tedavisi bekle bekle bunda da var bir hayır diyorm çocuk yapma çalışmasına başlasam nerdeyse hamile gibi sevinicem :) bu arada aranızda dişine kanal tedavisi yaptıran varmı biraz korkuyorumda
Şu An öyle çok ağrım yok hassasiyet var hamilelik lik öncesi hazırlık için yaptırıyorum çünkü hamilelik te diş sorunu çıkıyor ben sağlam üç dişim 4 aylık hamile likte çürüdü üstelik benim hiç dişçiye gitmemiş biriyim sizlerinde varsa süpesi baktırın derim eltim hamilelik te diş sorunu yüzünden ölümlerden döndü Allah koruduBende yaptırdım canım dolgu gibi uyuşturuyolar zaten ağzını korkma canım hergün acı çekmektense daha iyi 15-20 dk da bitiyo hemen.. geçmiş olsun
Ya acıyosa söyle cnm Neyse onu bilmek istiyorumBende yaptırdım canım dolgu gibi uyuşturuyolar zaten ağzını korkma canım hergün acı çekmektense daha iyi 15-20 dk da bitiyo hemen.. geçmiş olsun
Ya acıyosa söyle cnm Neyse onu bilmek istiyorum
Şu An öyle çok ağrım yok hassasiyet var hamilelik lik öncesi hazırlık için yaptırıyorum çünkü hamilelik te diş sorunu çıkıyor ben sağlam üç dişim 4 aylık hamile likte çürüdü üstelik benim hiç dişçiye gitmemiş biriyim sizlerinde varsa süpesi baktırın derim eltim hamilelik te diş sorunu yüzünden ölümlerden döndü Allah korudu
Ben kendimden şüpeleniyorum normal doğum danda korkarım diye ben böyle korkak değilim canlı burun ameliyatı oldum çok canım yandı o günden sonra bende doktor korusu kaldıBen diş yaptırırken sürekli tükürmek de zorlanıyorum sadece o durum sinir bozucu gerisi kolay canım merak etme biz doğuma hazırlıklı gelmişiz bi kanal tedavisi dediğin nedir ki
Ben kendimden şüpeleniyorum normal doğum danda korkarım diye ben böyle korkak değilim canlı burun ameliyatı oldum çok canım yandı o günden sonra bende doktor korusu kaldı
Uyuşturduğu için hissetmedim gibi bişeyBen devlete yaptırıcam bir kaç tane çünkü çok tutuyor kadın doğuma yeterince para veriyorum buna vermiyim dedim. Hiçmi acımadı nasıl birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?