2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Destegin icin sagol canim İnşallah iyi olmata çalışıcam ama ailemden de cok uzagim iste calisinca da mecbur burdayim ailemle aramda 1 günlük otobus yolculugu var iyi ki varsınız

Destegin icin sagol canim İnşallah iyi olmata çalışıcam ama ailemden de cok uzagim iste calisinca da mecbur burdayim ailemle aramda 1 günlük otobus yolculugu var iyi ki varsınız
Canım ailendekiler emekliyse, eğer hamilelik olursa çıksınlar gelsinler yanına. Onlara da değişiklik olur. Eşin gelene kadar idare edersiniz. Var mı böyle bir imkan?

kendim kadar sizinde bir an önce hamile kalmasını istiyorum rabbim inşallah tez zamanda sizede banada sağlıklı bir gebelik nasip eder... ortalama evlilik sremizde batlarımızda aynı sanırım
bat 8... şfağımı sayıyorum.. keşke bu ay mucize yaşasak keşke

Canım ya çok teşekkür ederim evet hemen hemen aynı... İnşallah en hayırlısını yaşarız her şeyin, Allah bugünlerimizi aratmasın...

canlarım ya dualarımdasınız kızlar inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızda şimdi bebiş yoksa bile üzülmeyin inşallah en hayırlısı zamanda gelecektir

canlarım ya dualarımdasınız kızlar inşallah her şeyin hayırlısı olur hakkınızda şimdi bebiş yoksa bile üzülmeyin inşallah en hayırlısı zamanda gelecektir

Siz de hep duamdasınız canım benim sağol Allah razı olsun..

inşallah Rabbim anne olmamızı yazmıştır kaderimize de çok bekletmeden kavuşturur bizi meleklerimize

Canım ailendekiler emekliyse, eğer hamilelik olursa çıksınlar gelsinler yanına. Onlara da değişiklik olur. Eşin gelene kadar idare edersiniz. Var mı böyle bir imkan?
Eğer zor durumda kalirsam tabi annem gelirdi ama babam yalniz kalacakti. Esimin gitmeme ihtimali de var su anda inşallah gitmez canim. Icim biraz olsun rahatladi.

Troit sorunundan sonra şimdi de kanal tedavisi bekle bekle bunda da var bir hayır diyorm çocuk yapma çalışmasına başlasam nerdeyse hamile gibi sevinicem :) bu arada aranızda dişine kanal tedavisi yaptıran varmı biraz korkuyorumda

Ben özelde yaptırdım hiç zor geçmedi canım

Bende yaptırdım canım dolgu gibi uyuşturuyolar zaten ağzını korkma canım hergün acı çekmektense daha iyi 15-20 dk da bitiyo hemen.. geçmiş olsun

Bende yaptırdım canım dolgu gibi uyuşturuyolar zaten ağzını korkma canım hergün acı çekmektense daha iyi 15-20 dk da bitiyo hemen.. geçmiş olsun
Şu An öyle çok ağrım yok hassasiyet var hamilelik lik öncesi hazırlık için yaptırıyorum çünkü hamilelik te diş sorunu çıkıyor ben sağlam üç dişim 4 aylık hamile likte çürüdü üstelik benim hiç dişçiye gitmemiş biriyim sizlerinde varsa süpesi baktırın derim eltim hamilelik te diş sorunu yüzünden ölümlerden döndü Allah korudu

Ya acıyosa söyle cnm Neyse onu bilmek istiyorum

Ben diş yaptırırken sürekli tükürmek de zorlanıyorum sadece o durum sinir bozucu gerisi kolay canım merak etme biz doğuma hazırlıklı gelmişiz bi kanal tedavisi dediğin nedir ki

Ben diş yaptırırken sürekli tükürmek de zorlanıyorum sadece o durum sinir bozucu gerisi kolay canım merak etme biz doğuma hazırlıklı gelmişiz bi kanal tedavisi dediğin nedir ki
Ben kendimden şüpeleniyorum normal doğum danda korkarım diye ben böyle korkak değilim canlı burun ameliyatı oldum çok canım yandı o günden sonra bende doktor korusu kaldı

Ben kendimden şüpeleniyorum normal doğum danda korkarım diye ben böyle korkak değilim canlı burun ameliyatı oldum çok canım yandı o günden sonra bende doktor korusu kaldı

Anladım canım Allah şifa versin ama çok acımıyor merak etme.. hamileyken zor olur haklısın şimdiden yaptırmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…