• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlısı canım, inşallah amin :)

Bakalım benim bu ay 10. BAT gelecek mi, ki bence gelecek... Çok çalışamadık sanki bu ay. Yumrutlama da geçti galiba.

Ama yine de umudum var :KK66:
IMG_20161121_125210.jpg
işaretlediğim yere bak canım

Orası öyle istatistiksel olarak :) Ama bir de şu aşağıdakine bak canım... 13.günde evet çizgi çok koyu deği amal 14.günde de aynı 11.gündeki gibiydi çizgi. Ben 13. gün gece çatladığını düşünüyorum buna dayanarak. Bu ay erken yumurtladım demek ki. Ama 14. gün öğle saatlerinde ilişki oldu. Hala az da olsa umudum var o yüzden :)
IMG_20161121_144730.jpg

Yani bu ne demek oluyo benim adet döngüm 28, ortasında hamile kaldıysam eğer idrarda belli olmayabilir dimi illa o adet gecikecek yani eğer erken döllenme olmadıysa tabi..

Bu sabah idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı ama benim hala umudum olmalı dimi ☺
@yesa1 @kutuphanekedisi Kontes001 Kontes001
Bence olsun canım :) Umut önemli, hep olmalı ;)

Kızlar meraba aranıza yeni katıldım bende 2 aydır çocuk istiyorum olmadı umudumuz bir sonraki aya kaldı. BAT :18 Kasım beni de eklermisiniz listeye.İnşallah isteyen herkes hayırlısı ile hemencecik hamile kalsın:anne:

Doktordan geliyorum kızlarr. 17 mm yumurtam varmış daha yumurtlama olmamış. kistim vardı ya o da gitmiş.
Ne güzel canim bebis icin ilk adim atılmış. Ben de bugün doktordaydim 18 ve 20 mm iki yumurtam oluşmuş. Saat 12de ovitrelle çatlatma ignemi oldum inşallah bu ay yumoslar bebise dönüşür :dua::KK46::KK46:

Orası öyle istatistiksel olarak :) Ama bir de şu aşağıdakine bak canım... 13.günde evet çizgi çok koyu deği amal 14.günde de aynı 11.gündeki gibiydi çizgi. Ben 13. gün gece çatladığını düşünüyorum buna dayanarak. Bu ay erken yumurtladım demek ki. Ama 14. gün öğle saatlerinde ilişki oldu. Hala az da olsa umudum var o yüzden :)
Eki Görüntüle 1914705
Sen yine de adet olana kadar değerlendir canım :)

İnşallah canım bana iğne vurmuyo doktor.
Bana da ilk defa verdi herhangi bir sey de soylemedi su zaman gel ya da test yap diye yarin aksam birliktelik olsun dedi. İlişkiden sonra 14 gün mü saymam lazim acaba :KK64:

Bana da ilk defa verdi herhangi bir sey de soylemedi su zaman gel ya da test yap diye yarin aksam birliktelik olsun dedi. İlişkiden sonra 14 gün mü saymam lazim acaba :KK64:
Tam bilmiyorum ama acaba iğne vurulunca kaç saat sonra çatlıyo. sen yine 14 say

El mahkum, öyle olacak gibi duruyor :KK66:

Senin de kistler gitmiş galiba :) hadi bakalım tutsun bebiş en yakın zamanda hayırlısıyla :)
Aynen canım şaşırdım gitmiş 4 cm falandı. bu ay için çok dua ettim inşallah hem benim hem sizin bebeklerimiz gelir alışveriş yapmaya başlarız :)

Aynen canım şaşırdım gitmiş 4 cm falandı. bu ay için çok dua ettim inşallah hem benim hem sizin bebeklerimiz gelir alışveriş yapmaya başlarız :)
İnşallah canım, ben gerçi eşim yurtdışından gelene kadar bir şey almayı düşünmüyorum hamile kalırsam :)

O zaman o günü baz al canım. benim testte çift çizgi çıktıktan 14 gün sonra adet oluyorum mesela
Doğru diyosun canim ovulasyon testi kullandigimda ben de dikkat etmistim benim de oyle çift cizgili gunden sayarak 14 gün sonra adet oluyordum hayirlisi artik rabbim ol derse oluverir

Back