- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.541
Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.
kaç aylık bebişleriniz kızlar. Dr. Iki saatte emzir dedi dğr dr. 3 saatte.. Biz meme+ mama veriyoruz. Sizde durumlar nsl.Bende en fazla 3 saatte bir besliyorrum geceye alarm kurup ama sali gunu kontrole gittigimizde artik 4-5 saat uyuyabilcegini soyledi doktorumuz...
Cnm biz 2 aylik 7 gunluguz. Bana ilk dogdugunda mamaysa 3 saatte bir emiyorsa 2 saatte bir demisti doktor. Ben gece uyusada kaldirip besliyordum. Simdi ise o sure uyuyorsa 4-5 saate cikti artik. Ilk defa dun gece uyandirmadim zaten 1 saat sonra kendisi aclik aglamasiyla ortaligi birbirine katti:) ben sadece gece 2 kez mama veriyorum onun disinda gun icerisinde emiyor. Siz ne kadarliksiniz cnm sutmu az o yuzdenmi mama veriyorsunuz???kaç aylık bebişleriniz kızlar. Dr. Iki saatte emzir dedi dğr dr. 3 saatte.. Biz meme+ mama veriyoruz. Sizde durumlar nsl.
Bizim 2 ay 3 haftalık ben mamayı doğduktan 10 gün sonra tamamen kestim 2 aydır sadece anne sütüyle besleniyo.acıkttıkça emziriyorum gece 3 saatte uyanıyo gündüz saat başıydı 2 saate çıktı arada uyuyo çünkükaç aylık bebişleriniz kızlar. Dr. Iki saatte emzir dedi dğr dr. 3 saatte.. Biz meme+ mama veriyoruz. Sizde durumlar nsl.
Şişlik yok hissizlik var ağdada çok rahat ettim :) kahverengi çizgi duruyo birkaç ayda anca siliniyomuşKızlar nasılsınız. Bişiy sorucam sizin sezeryan yerinizde şişlik varmı birde doğum cizgisi denen kahverengi çizgi oldumu sizde olduysa geçtimi ???
şişlik yok da kahverengi çizgi hala duruyorŞişlik yok hissizlik var ağdada çok rahat ettim :) kahverengi çizgi duruyo birkaç ayda anca siliniyomuş
Kızlar nasılsınız. Bişiy sorucam sizin sezeryan yerinizde şişlik varmı birde doğum cizgisi denen kahverengi çizgi oldumu sizde olduysa geçtimi ???
Sislik yok bende de istersen doktoruna danış cnm..kahverengi çizgi de duruyor hafif
şişlik yok da kahverengi çizgi hala duruyor
Sağolun kızlar cevaplarınız için. Doktoruma sordum normal olduğunu kilo verdikçe düzelceğini söyledi daha 4 kilo fazlalığım var kalan. Sizlrde durum nedir eski halinize dönebildinizmi?? Kahverengi çizgiyide sordum biraz zaman alır geçmesi dedi..Şişlik yok hissizlik var ağdada çok rahat ettim :) kahverengi çizgi duruyo birkaç ayda anca siliniyomuş
döndüm şükür de fazlası gitmese bari koşturmaktan yorgunluktanSağolun kızlar cevaplarınız için. Doktoruma sordum normal olduğunu kilo verdikçe düzelceğini söyledi daha 4 kilo fazlalığım var kalan. Sizlrde durum nedir eski halinize dönebildinizmi?? Kahverengi çizgiyide sordum biraz zaman alır geçmesi dedi..
Ztn koşturmaca uykusuzluk olmasa veremezdim ben kiloları çünkü süt yapsın diye habire yiyorum :)döndüm şükür de fazlası gitmese bari koşturmaktan yorgunluktan
Yok cnm vermişsindir mutlaka kaç kilo fazlalık kaldı???Ben hala kilolu bir tosbaga kibiyim :)
Sağolun kızlar cevaplarınız için. Doktoruma sordum normal olduğunu kilo verdikçe düzelceğini söyledi daha 4 kilo fazlalığım var kalan. Sizlrde durum nedir eski halinize dönebildinizmi?? Kahverengi çizgiyide sordum biraz zaman alır geçmesi dedi..
anladım cnm cvp için çok tşk ler. Biz 3 aylık olduk. Evet süt az memede emince gelmeyince ağlıyo çok ..hoşaf..malt içeceği. Laktamil.. Still tea.. Helva. Pekmez dere otu.. bulgur..bol su hepsini yapıyorum ama süt yetmiyo yok yani.. Gece kaç cc mama veriyorsuncanım kaç saatte kaç cc?Cnm biz 2 aylik 7 gunluguz. Bana ilk dogdugunda mamaysa 3 saatte bir emiyorsa 2 saatte bir demisti doktor. Ben gece uyusada kaldirip besliyordum. Simdi ise o sure uyuyorsa 4-5 saate cikti artik. Ilk defa dun gece uyandirmadim zaten 1 saat sonra kendisi aclik aglamasiyla ortaligi birbirine katti:) ben sadece gece 2 kez mama veriyorum onun disinda gun icerisinde emiyor. Siz ne kadarliksiniz cnm sutmu az o yuzdenmi mama veriyorsunuz???
ya maşallah ne gzl. Biz 3 aylık olduk hala mama vermek zorunda yim. Ağlıyo hırçınlık yapıyor emiyor emiyor yutkunma olmuyo doymuyor.. Elektrikli süt sağöma mak. Ile de sağıyorum artsın diye.. ;( yiyip içtiklerimi yazmıştım bir önceki msj da sonuç böyle hala..Kızlar ben o ikilemi çok yaşadım herkes takıntı yapmayım diye mama da ver ne olcak dedi ama yılmadım gece göğüsler daha güzel doluyor vazgeçmeyin emzirin ihtiyaç ne kadarsa meme o kadar çalışıyo ben emzirerek arttırdım gece tek memeyle doyar oldu öbür memeyi de sağdım.sütü azaltan tek şey memenin dolu beklemesi.ne kadar boşalırsa o kadar fazla üretiyo inanın
ben dğm yaptığım kilodan 2 kilo daha fazlayım şu anda ..süt yapsın diye deli gibi yiyip içiyorum. Hamileyken 7 kilo almıştı m yani şimdi hala 9 kilo fazlam var;( süt geleydi bari kafayı yiyeceğim....
Ben gece 2 kere 90 cc veriyorum canim 3/4 saatte ... Bende still tea iciyorum ...anladım cnm cvp için çok tşk ler. Biz 3 aylık olduk. Evet süt az memede emince gelmeyince ağlıyo çok ..hoşaf..malt içeceği. Laktamil.. Still tea.. Helva. Pekmez dere otu.. bulgur..bol su hepsini yapıyorum ama süt yetmiyo yok yani.. Gece kaç cc mama veriyorsuncanım kaç saatte kaç cc?