2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar 2. Ay asınızı yaptirdiniz mi ateş oldumu? Pazartesi olcak bizimki çok korkuyorum gitmeden calpol versem mi ne dersiniz
Benim kizda cok yuksek ates olmadi. Normal vucut isisi 36.4 falan. Ateşi 38 oldu bi ara. Ben calpol vermedim 38de. Mucadele etsin vücudu dedim. Ustunu cikardim.serin tuttum. Sabaha kadar bekledik basinda. Surekli takipteydik

Kimyon bagırsak sorunu yaratıyo diye okumuştum bi yerde. Aslı var mı bilmıyorım ama bi ataştır istersen. Ben kendim rezene, anason, papatya karıştırıp içiyorum 4 kaşık fln da ogluma veriyoum. İşe yarıyor mu inan bilmıyorum ilaç da kullanoyoruz ama geçmişte annem de bize anason fln verıyormuş. Papatya da zaten rahatlık veriyormuş insana. Bi bebek hemşiresi var facede anneler ve yeni doğan bakımıydı sanırım grup kurmuş. Yarım fincan kadar verilebilir diyo her gaz sorunundan bahsedene. Bence o kadarı fazla da bilgin olsun istedim cnm

Pekicnm kakasinda sorun oldumu hic kimyon vermeye basladigindan beri???
Yoo Cok sukur sikinti olmadı. Ne gibi sikinti olabilirmis ki?benim 6yegenim de kimyon alarak gaz sorunlarını astilar.bi sıkıntı da olmadi. Ama tabiki bunyeden bunyeye degisir bu tur seyler

Kızlar nasılsınız.kızçemi çocuk doktoruna götürdük çok şükür gelişimi kilosu gayet iyi güzelce muayene oldu kolikten şüphelendiğimi sordum haftanın en az 3 günü aynı 3 saat ağlama krizi kolikmiş gerçekten.ama bizmkinin çoğu zamanla gazla ilgisi yok benim mememi istemiyo o 3 saat.yine de bağırsakları için bitkisel şurup ve prebiyotik verdi 3 ay civarı bitermiş bu krizler.yavrum kriz anı emmeye çalışırken nefes alamadı bi dolu balgam çıkardı elim ayağım boşaldı çok fenaydı aç biyandan sağdığım sütlerden biberonla vermekzorunda kaldım

Kimyon bagırsak sorunu yaratıyo diye okumuştum bi yerde. Aslı var mı bilmıyorım ama bi ataştır istersen. Ben kendim rezene, anason, papatya karıştırıp içiyorum 4 kaşık fln da ogluma veriyoum. İşe yarıyor mu inan bilmıyorum ilaç da kullanoyoruz ama geçmişte annem de bize anason fln verıyormuş. Papatya da zaten rahatlık veriyormuş insana. Bi bebek hemşiresi var facede anneler ve yeni doğan bakımıydı sanırım grup kurmuş. Yarım fincan kadar verilebilir diyo her gaz sorunundan bahsedene. Bence o kadarı fazla da bilgin olsun istedim cnm
Bizde ilac kullaniyoruz ama birturlu gecmiyor belki sadece hafifletiyor olabilir. Kimyon verdigimden beri kaka yapmadi bugun yine 4. Gun olcak ondan sordum bende ...bitde anasonu deniyim...saol cnm cevabin icin...

Yoo Cok sukur sikinti olmadı. Ne gibi sikinti olabilirmis ki?benim 6yegenim de kimyon alarak gaz sorunlarını astilar.bi sıkıntı da olmadi. Ama tabiki bunyeden bunyeye degisir bu tur seyler
Ya kaka yapamadi kac gundur acaba ondanmi dedim bitse su gaz problemimiz artik uyuyamiyorda kizim dogru duzgun:KK43:((

Kızlar nasılsınız.kızçemi çocuk doktoruna götürdük çok şükür gelişimi kilosu gayet iyi güzelce muayene oldu kolikten şüphelendiğimi sordum haftanın en az 3 günü aynı 3 saat ağlama krizi kolikmiş gerçekten.ama bizmkinin çoğu zamanla gazla ilgisi yok benim mememi istemiyo o 3 saat.yine de bağırsakları için bitkisel şurup ve prebiyotik verdi 3 ay civarı bitermiş bu krizler.yavrum kriz anı emmeye çalışırken nefes alamadı bi dolu balgam çıkardı elim ayağım boşaldı çok fenaydı aç biyandan sağdığım sütlerden biberonla vermekzorunda kaldım

Ayy kiyamamm ... o balgam cikarinca nasil korkmussundur. Kıyamam yaaa :KK43:
İnşallah en kısa zamanda iyi olur minnak

Canim 1 bucuk cay kasigi saf zeytinyagi vermistim iki kere. Onunla rahatlayip Kakasini yapmisti. Sen verdin mi daha once zeytinyağı
Verdim cnm sutune karistirip hatta poposunada zeytinyagla uyari yaptim dr tavsiyesiyle ama henuz yapamadi:KK43:(( gazi ayri kaka sorunumuz ayri:KK43: Allah yardimcilari olsun yavrularimizin....

Bizde de var kolik..akşamları saat 7-11 arası ne yaparsak yapalım susturamiyoruz.herkes sırayla avutmaya çalışıyor saatleri geçirmeye calisiyoruz..6. Haftamız bu haftada tavan yaparmis ağlamalar..bugün gündüz 13-17 arası oldu..inşallah akşam da olmaz..haftada 3-4 gun oluyor..insan o kadar çaresiz kalıyor ki o katıla katıla ağlarken gözyaşları akarken içim parçalanıyor ama hicbisey yapamıyorum:KK43: 3 ay çabucak geçsin diye dua ediyorum sadece..güçlü olmam lazım ama çok yıprandım inşallah 6. Haftadan sonra herşey daha kolay olur..

Bizde de var kolik..akşamları saat 7-11 arası ne yaparsak yapalım susturamiyoruz.herkes sırayla avutmaya çalışıyor saatleri geçirmeye calisiyoruz..6. Haftamız bu haftada tavan yaparmis ağlamalar..bugün gündüz 13-17 arası oldu..inşallah akşam da olmaz..haftada 3-4 gun oluyor..insan o kadar çaresiz kalıyor ki o katıla katıla ağlarken gözyaşları akarken içim parçalanıyor ama hicbisey yapamıyorum:KK43: 3 ay çabucak geçsin diye dua ediyorum sadece..güçlü olmam lazım ama çok yıprandım inşallah 6. Haftadan sonra herşey daha kolay olur..
Arkadaşım ben bu akşam bi denemyle çözüm buldum işe yararsa dene.nasılsa kriz geliş saati belli o saatten önce emzirdim 1 saat sonra banyo yaptırıp hiç meme vermeden emziğiyle dalsın dalmasın yatırdım.ağladıkça hiç kucağa almadan emziği dayadım sonunda dalabildi.süt değil uykuya dalmak istedi yarım saat uyuyunca uyanıp memeyi aldı.sanırım bundan sonra bu yöntem bizi feraha çıkarıcak ayrıca emzirirken ağzıma attığım çörek otlu bi karışım var onun sayesinde şuruptan da Allahın izniyle kurtulcam darısı başına

Bende o grubun üyesiyim bencede yarım fincan fazla benim bebegime rezene anason çayını 1 aylikken 5 çay kaşığı verdim gece emzirme için zor uyandirdik 2 3 çay kaşığı yeterliydi şimdi 2 ayı geçtik 5 çay kaşığı veriyom artık 2 günde bir

Cnm cevabin icin cok saol bende oyle bisiy okumustum sonra dr sordum verebilirsin dedi birde surubundada kimyon var diye verdim ama icimde rahat etmedi :KK43:((

X