2015'in Son Anneleri :)

oooo cok güzel olmus güle güle giysin kızınız, bizim ki oglan olcak, mevlüt giysisi yok hiç güzel. biz ne giydirsek bilemedik daha ya :KK51:

Çok teşekkür ederim, aminn inşallah.. Canım benim kuzenim bu işi yapıyor istersen ondan alabilirsin. Bana baştan erkek demişlerdi o zaman kuzenimle kararlaştırmıştık nasıl bir kıyafet olacağını, aşağıdaki resimdekini yapmıştı. Çocuk içinde rahat eder en azından. Şimdi kıza dönünce pembeli süslü bişiler yaptık. Beğenirsen seni yönlendirebilirim, farklı alteratifleri de değerlendirebilirsin..

12088338_544142935743778_5133761528710943259_n.jpg

Çok teşekkür ederim, aminn inşallah.. Canım benim kuzenim bu işi yapıyor istersen ondan alabilirsin. Bana baştan erkek demişlerdi o zaman kuzenimle kararlaştırmıştık nasıl bir kıyafet olacağını, aşağıdaki resimdekini yapmıştı. Çocuk içinde rahat eder en azından. Şimdi kıza dönünce pembeli süslü bişiler yaptık. Beğenirsen seni yönlendirebilirim, farklı alteratifleri de değerlendirebilirsin..

Eki Görüntüle 1662106

gayet güzel olmus canım, instagram sayfası fln var mı, kuzeninin sipariş aldıgı model görebilecegimiz?

tabii facebookda Gökçem Tasarım, instagramda da gokcemtasarim diye aratabilirsin.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 222
Kızlar günaydınnn...:KK15:
Bugün son 60 güne girmiş bulunuyoruz biz meleğimle.. tabii daha erken gelmezse :KK48:
Gece yatınca tekmelemeler, gece uyanıp sürekli tuvalate gitme ihtiyacı, bazen yürüyünce bazen de durup dururken başlayan kasık ağrıları, gittikçe alınan kilolar, vs.. biz de günler böyle geçiyor kızlar..
Daha bebişin eşyalarını yıkamadım, beşiğini kurdurmadım, halıları yıkatmadım, evi temizlettirmedim.. Daha çok çalışmam lazım çooookkk :21:
Sizlerde durum ne??

Canım günaydın :KK73: Bende kıyafetlerini yıkadım ütüledim bohça yaptım hepsini ay sonuna kadar oda takımımız gelecek onu bekliyorum o gelsin içini dışını temizletir yerleştiririm artık. ev temizliği yaptırsam mı bilmiyorum yada diyorum mevlütte mi halıları falan yıkatsam :KK51: 9 Kasım son iş günüm o günü bekliyorum ben şuan da.. :KK51:

Canım günaydın :KK73: Bende kıyafetlerini yıkadım ütüledim bohça yaptım hepsini ay sonuna kadar oda takımımız gelecek onu bekliyorum o gelsin içini dışını temizletir yerleştiririm artık. ev temizliği yaptırsam mı bilmiyorum yada diyorum mevlütte mi halıları falan yıkatsam :KK51: 9 Kasım son iş günüm o günü bekliyorum ben şuan da.. :KK51:

Oo sen baya yarılamışsın işlerini ne güzel. İşi bırakmana da bişi kalmamış, sonrasında yaparsın işte.
Ya ben de kışa denk gelmeden yıkatmak istiyorum, kurumaz falan sıkıntı olmasın. Olmadı sermeyeceğim doğuma kadar zaten bişi kalmadı kirlenmez hemen..

Oo sen baya yarılamışsın işlerini ne güzel. İşi bırakmana da bişi kalmamış, sonrasında yaparsın işte.
Ya ben de kışa denk gelmeden yıkatmak istiyorum, kurumaz falan sıkıntı olmasın. Olmadı sermeyeceğim doğuma kadar zaten bişi kalmadı kirlenmez hemen..

Aynen canım yıkatıp kaldırman daha mantıklı en azından beyninden bir yük daha hafiflemiş olur :)
Bence bu ayı da bitir öyle başla :) temizlik işini yaptırıyor musun yardım edenin var mı ?

Aynen canım yıkatıp kaldırman daha mantıklı en azından beyninden bir yük daha hafiflemiş olur :)
Bence bu ayı da bitir öyle başla :) temizlik işini yaptırıyor musun yardım edenin var mı ?

Ben de öyle düşünüyorum, kasımda başlamak en iyisi gibi..
Detaylı temizlik işi için sağolsun annem, kayınvalidem, ablam, kuzenim gelecek.. Çok şükür aynı şehirdeyiz, normalde de haftada bir gelip temizlik işini bana bırakmıyorlar..

Ben de öyle düşünüyorum, kasımda başlamak en iyisi gibi..
Detaylı temizlik işi için sağolsun annem, kayınvalidem, ablam, kuzenim gelecek.. Çok şükür aynı şehirdeyiz, normalde de haftada bir gelip temizlik işini bana bırakmıyorlar..
ne kadar şanslısın, ben düşünüyorum kara kara napsam diye. halıları nereye ne zmn vermeli, koltukları da temizletmem lazım lekeler var kirlendi epey :eek:

Kızlar Merhaba çok canım sıkkın bugün doktora gittim bebeğim 30+4 haftalık kilosu 1.480 gr. Biraz küçük ve 2 hafta geriden geliyor. Gelişimide yavaşmış. Doktor beni yeniden prof dr yönlendirdi. Renkli Doppler le incelensin dedi. Ona göre önlem alalım dedi. Benim size sorum benim gibi bebeği 2 hafta geriden gelen var mı? Yada çevresinde olupta sağlıklı doğum yapan anneler varmı. Inanın çok korkuyorum hergün dua ediyorum.bi kaybı var rabbim kimseye aynı acıları yaşatmasın

Kızlar Merhaba çok canım sıkkın bugün doktora gittim bebeğim 30+4 haftalık kilosu 1.480 gr. Biraz küçük ve 2 hafta geriden geliyor. Gelişimide yavaşmış. Doktor beni yeniden prof dr yönlendirdi. Renkli Doppler le incelensin dedi. Ona göre önlem alalım dedi. Benim size sorum benim gibi bebeği 2 hafta geriden gelen var mı? Yada çevresinde olupta sağlıklı doğum yapan anneler varmı. Inanın çok korkuyorum hergün dua ediyorum.bi kaybı var rabbim kimseye aynı acıları yaşatmasın

Var mı bir gelişme canım, gittin mi profa? Rabbim bu bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım..

blueflower blueflower tahmin etmiştim. benimde doktorum o. Hatta ablamlarında oydu o yüzden başka doktor düşünmedim umarım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı bir doğum nasip eder
Ben de çok memnunum kendisinden. Çok sakin, insanı rahatlatan bir dr. Amin inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız.

Oncelikle içini ferah tut canım bende 15 gündür seninle aynı endişeyi yaşıyorum hamileligim in başından beri kilomu haftamız hep 1 hafta falan gerideydi geç dollenme demişti dr. Ama geçen hafta endisrlendirdi beni kilosu az dedi ki 30 hafta civarındaydım ve minigimin kilosu en fazla 1300 du bugünkü kontrolde korkulacak birşey olmadığını söyledi sadece tombul bir bebek olmayacak dedi bir değer var o %10un altına düşünce tehlikeliymis bizim iki hafta önce %13tu bugün %17 çıktı beslenmene dikkat et ve hiç kötü düşünme :emir_bebek:

Oncelikle içini ferah tut canım bende 15 gündür seninle aynı endişeyi yaşıyorum hamileligim in başından beri kilomu haftamız hep 1 hafta falan gerideydi geç dollenme demişti dr. Ama geçen hafta endisrlendirdi beni kilosu az dedi ki 30 hafta civarındaydım ve minigimin kilosu en fazla 1300 du bugünkü kontrolde korkulacak birşey olmadığını söyledi sadece tombul bir bebek olmayacak dedi bir değer var o %10un altına düşünce tehlikeliymis bizim iki hafta önce %13tu bugün %17 çıktı beslenmene dikkat et ve hiç kötü düşünme :emir_bebek:
arkadaşlar söz konusu evlatlarımız olunca çok zor biliyorum ama lütfen ultrason verilerini bu kadar önemsemeyin, benim doktorum da 2.5-3 kilo arası bebekleri çok severiz doğumda anneye daha az sıkıntı verir diyor, yani fazla bir anormallik olmadıktan sonra zaten tam kilo ölçümü de vermiyor, az bir zaman kaldı inşallah tadını çıkaralım bir daha yaşar mıyız yaşamaz mıyız bu duyguyu Allah bilir

herkese selam giremedim epeydir forma umarım herkes iyidir.... hazırlıklara başladınızmı ben daha bişey yapmadım doğum çantası vs. hazırlamam lazım ... evi temizletmem ....halıları yıkatmam lazım... çok işim var ama yarın 1 ay daha çalışabilir raporu alcam doktor herşey yolunda istersen veririm dedi geçen hafta bende doğumdan sonra kullanıyım diye alıcam ama bu kadar işi nasıl yetiştircem paniklemiş durumdayım :KK43:(

X