- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Evet canim kursları görüşüp gitmek istemediğini söylüyorsun 2 giricem diyosun o zamn para vermiyorsun ben girmeyi düşünmüyorum Mayıs ikincisi olucakmis[/QUOTE]lruba, post: 40291234, member: 336853"]Kızlar bilginiz varmı direksiyon sinavina girmemek yine de ödeme yapmamız gerekiyor mu...
Mesela 1.ci sınava girmek istemeyip 2. ye girebiliyor muyuz...
aaaa ne güzel ya...Banada direksiyon tarihi olarak dun kurs 25 nisan diye msj atmış şehre gore farklı mi acaba dedim
Anladım Canım inş hepimizin gönlüne göre isteğine göre olur... ben bu hafta başında başladığım için derslere... kendimi hazır hissetmiyorum o nedenle ne kadar geç olursa o kadar iyi olcak gibi geliyor. .. daha 6 saat daha dersim var... bakalım hayırlısı. ..Bana ayin onu diye yazmışlar.bende biran evvel olsun bitsin istiyorum benim dersler bitti sayılır bekledikce daha çok kuruyorum kafamda:)ben karabükteyim
inşallah canım moral verdin bana...dilerim sinavlarimiz sorunsuz geçer... üstüne keyif kahvesi içeriz. ..Nasip canım önünde baya ders var moralini bozma inşallah seninde gönlüne gore olur.6 saat de baya bir şeyler katar kullandıkça insanin güveni de geliyor
Canım geçmiş olsun şuan senin yerinde olmayı çok isterdim.benim sınav ne yazıkki 25 inde dahaKızlar merhaba
Bugun direksiyon Sınavına girdim öncelikle okadar çok heycanlıydım ki kimliğini bile evde unutmuştum
Neyse ki Abi'm yetişti getirdi gerci yetişmese de hoca saolsun aldı beni zaten kimlik yoldaydı geliyordu.
Neyse bindim arabaya hocam ve bir bayan arkada yanımdada bir erkek Görevli,resmime baktılar ve Yanımdaki beyefendi bu senmisin burda cok farklısın dedi daha guzelmişsin dedi dedim o eski resmim şimdi okadar kötümüyüm ki dedim:) anlayacağınız muhtesem bir moral ile başladım tabi o sırada kimlik yok dedim whatsapta var resmi kimliğimin göstereyim:) Gösterim ki o sırada kimlik geldi neyse okadar iyi okadar muhtesem insanlarda ki tekrar tekrar tesekkur ettim böyle bir enerji verdikleri için:)
Sonra çalıştırdım arabayı hersey gayet iyi kurallara Aykırı bişey yapmadım.parkı tek hamlede yaptım rampada durdum kalktım geri geri gittim sinyalleri hiç atlamadım vs.. Istop ettirmedim de hiç.okadar heycan yaptım ki sol bacağımı titremekten alıkoyamıyordum o an debriyajdan ayağımı cekcem dedim ki hadi dedim pes etmek yok! Veeeeeee gectim:))) zaten görevliler bayıldı bana muhtesem enerjimiz vardı inşallah herkese böyle kişiler denk gelir.
Canım geçmiş olsun şuan senin yerinde olmayı çok isterdim.benim sınav ne yazıkki 25 inde daha
canım merhabaCanım geçmiş olsun şuan senin yerinde olmayı çok isterdim.benim sınav ne yazıkki 25 inde daha
canım ilk önce koltuk ayna kemer bunları hallediyorsun sonra arabayı calıstır sırasına göre kalkışta sola sinyal veriyorsun yolu kontrol et ve çıkışını yap.Geçmiş olsun arkadaşlar ben girmedim inşallah bidaha ki ne giren arkadaşlar yazsı n bbakalım nasıl geçti neler yaptırdilar ben de ki bu heyecanla nasıl olucak bilmiyorum
Evet canım ilk defa gideceğim ama internette bu tarihler için telafi sınav tarihi diyor bende anlamadimcanım merhaba
senin ilk sınav mı?
canım Merhaba benim de kafama takıldı 3 mayısta gireceğim ben ve telafi sınav tarihi olarak geçiyor nette...Evet canım ilk defa gideceğim ama internette bu tarihler için telafi sınav tarihi diyor bende anlamadim
evet tarihler farklılaşıyor en guzeli bunu kurstan ögrenmek kızlarcanım Merhaba benim de kafama takıldı 3 mayısta gireceğim ben ve telafi sınav tarihi olarak geçiyor nette...
Halbuki ilk girişim olacak...
aslında tarihler sürekli değişiyor nette bazen eski tarihlerde oluyor ama bilemiyorum. .senin kacinda. ..