2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

canım Merhaba benim de kafama takıldı 3 mayısta gireceğim ben ve telafi sınav tarihi olarak geçiyor nette...
Halbuki ilk girişim olacak...
aslında tarihler sürekli değişiyor nette bazen eski tarihlerde oluyor ama bilemiyorum. .senin kacinda. ..
Canım bana kurstan atılan msj da 25 nisan demisler

Canım hic heyecan yapma bende heyecan sıkıntısı yoktu anlik bir durum nasip birazda.ama bence kalmak gerçekten çok kolaymis onu anladım parkda aracı fazla içeri soktum ileri almamada izin vermezler diye düşündüm çünkü çok suratsizlardi:)belki sığar dedim ama ne yazık ki tekerlek kaldırıma değdi ve sınav bitti dediler:)hic sıkıntı yapma nasip bizim park yeri birde bildiğin tarla engebeli arazi arada teker çukura giriyor mecbur gaz veriyorsun milimetrik ayarlamak ta zor oluyor bu yüzden hamle sayısında sinirli olunca ne yazık ki sonuç kotu oldu:KK43:

Önumdeki park yapan araç dışta kaldı sonuç ne olur bilmiyorum da onun sınav devam etti benimde derslerde dışarıda kalıyor diye fazla girdim içeri sanki o yüzden olmadi birde telafi sınavı mayis ayı içinde olacakmış tarih net olunca arayacakla hocayı degistirsem mi diye düşünüyorum birde kadına bildiğin gıcık oldum ne yazık ki

Önumdeki park yapan araç dışta kaldı sonuç ne olur bilmiyorum da onun sınav devam etti benimde derslerde dışarıda kalıyor diye fazla girdim içeri sanki o yüzden olmadi birde telafi sınavı mayis ayı içinde olacakmış tarih net olunca arayacakla hocayı degistirsem mi diye düşünüyorum birde kadına bildiğin gıcık oldum ne yazık ki
nasip de işin içinde seninde ikinci girişin diye hayırlısı olur inss hepimiz için de insan bitsin gitsin istiyor bu ehliyet olayi

Kızlar direksiyon sınavlarını ne yaptınız ben iyice umutsuzum içimden hic arabaya oturmak gelmiyor en son arabaya oturduğumda bizim arabada ariza yapti hepten sogudum bu isten esim benden kaynaklanmadığını söylüyor ama beni üzülmesin diye sanırım. Birde ben parkı hep ezbere yapıyordum aslında sınav anında araç icerdeyken hamle yapıp düzeltebilir misim sanki park olayını farklı sekillerd ve ihtimaller de ne yapabilirim diye dusunerekde çalışmak gerek

Kızlar direksiyon sınavlarını ne yaptınız ben iyice umutsuzum içimden hic arabaya oturmak gelmiyor en son arabaya oturduğumda bizim arabada ariza yapti hepten sogudum bu isten esim benden kaynaklanmadığını söylüyor ama beni üzülmesin diye sanırım. Birde ben parkı hep ezbere yapıyordum aslında sınav anında araç icerdeyken hamle yapıp düzeltebilir misim sanki park olayını farklı sekillerd ve ihtimaller de ne yapabilirim diye dusunerekde çalışmak gerek
Merhaba canım bende haftasonu girdim ve gecemedim malesef... üzülme canım benim sınavda araç bozuldu. .. sonra başka araca geçirdiler oda fiyasko eski bir araba kursta onunla calismamistik. .. debriyaj kavramasi farklı vites başka tabi kaldım. .. ama hakkımı helal etmiyorum kursa resmen kalalim diye tuzak gibi başka araç getirmişler. ..

Kızlar bende bu cumartesi 2 giricem çarşamba cuma gününe özel ders alaçam bende derslerde pek iç açıcı değildim bakalım ne yapicam

Merhaba canım bende haftasonu girdim ve gecemedim malesef... üzülme canım benim sınavda araç bozuldu. .. sonra başka araca geçirdiler oda fiyasko eski bir araba kursta onunla calismamistik. .. debriyaj kavramasi farklı vites başka tabi kaldım. .. ama hakkımı helal etmiyorum kursa resmen kalalim diye tuzak gibi başka araç getirmişler. ..
Canım çok üzüldüm komisyonunda ona gore anlayışlı olması lazim farklı araç olması çok etkiler tabiki sınavı zorlastiracagiz diye iyice abartmislar nerdeyse geçmek için dört dörtlük araç kullanımı istiyorlar dört dörtlük olmak içinde ehliyetsiz trafiğe mi çıkalım?anlamadım ben bu isi inşallah diğer girecek olan arkadaşlardan olumlu sonuç gelir

E="02043, post: 40799843, member: 493383"]Kızlar direksiyon sınavlarını ne yaptınız ben iyice umutsuzum içimden hic arabaya oturmak gelmiyor en son arabaya oturduğumda bizim arabada ariza yapti hepten sogudum bu isten esim benden kaynaklanmadığını söylüyor ama beni üzülmesin diye sanırım. Birde ben parkı hep ezbere yapıyordum aslında sınav anında araç icerdeyken hamle yapıp düzeltebilir misim sanki park olayını farklı sekillerd ve ihtimaller de ne yapabilirim diyedusunerekde çalışmak gerek[/QUOTE]
Bugün direksiyon hocsiylada konuştum komisyon üyesi bu işe çok önemliydi dedi bazı si çok gıcık oluyo dedi .pes etmek yok inss yaparız bizde

E="02043, post: 40799843, member: 493383"]Kızlar direksiyon sınavlarını ne yaptınız ben iyice umutsuzum içimden hic arabaya oturmak gelmiyor en son arabaya oturduğumda bizim arabada ariza yapti hepten sogudum bu isten esim benden kaynaklanmadığını söylüyor ama beni üzülmesin diye sanırım. Birde ben parkı hep ezbere yapıyordum aslında sınav anında araç icerdeyken hamle yapıp düzeltebilir misim sanki park olayını farklı sekillerd ve ihtimaller de ne yapabilirim diyedusunerekde çalışmak gerek
Bugün direksiyon hocsiylada konuştum komisyon üyesi bu işe çok önemliydi dedi bazı si çok gıcık oluyo dedi .pes etmek yok inss yaparız bizde[/QUOTE]
İnşallah canım benim hocada ayni şeyi diyordu normalde çok konuşkan bir kadındı sınav anında uyari almadigim surece yardımcı olurum diyordu sınav boyu dut yemiş bülbül gibiydi:)bana denk gelen komisyonda yanındaki çok suratsizdi arkadaki iyi biri gibiydi birde bana komisyon bana kalsa devam et derim ama müfettiş var var dışarıda bizde takip ediliyoruz demişti müfettiş te önemli sanki

Kızlar kalan varsa kurs tekrar ders veriyor mu size?birde derslerde mesela park çalışırken veya rampada kaldırırken tek sefer mi yaptiniz yoksa parkı bir kaç sefer çalıştınız mi kurs harici kendi aracınızla çalışıyor musunuz çalışan varsa nasıl bir alanda çalışıyorsunuz sınav alanında kendi aracimizla keşke calisabilsem ama ne yazık ki mümkün değil

Evet özel ders alabilirsiniz kursla konuşun mesaj ben Park da ii değilim yarın tekrar dersim var inss halledebiliriz

Kızlar kalan varsa kurs tekrar ders veriyor mu size?birde derslerde mesela park çalışırken veya rampada kaldırırken tek sefer mi yaptiniz yoksa parkı bir kaç sefer çalıştınız mi kurs harici kendi aracınızla çalışıyor musunuz çalışan varsa nasıl bir alanda çalışıyorsunuz sınav alanında kendi aracimizla keşke calisabilsem ama ne yazık ki mümkün değil
O gun yapamadiysam rampayi ve park i 2-3 defa calistik.bazen dur kalk calistik.Kendi aracimizla ilk kez,bikac dersten sonra,kapali pazar yerinde calismistim.Sonra hoca bi gun sohbet arasinda guzergahin oldugu yolda cok calisan oluyo demusti.Halbuki biz olmuyo diye cikmamistik trafige.1 kez de oyle kendi aracimizla calismistim.Sonra ki hafta da sinav oldu zaten.Yani toplamda kendi aracimla 2 kez calismis oldum.

benmde en buyuk hayalimdi eşim yıllarca izin vermedi sonunda ne olduysa bilmem izin verdi ve kazandım bu ay direksiyonuda gectım tek emniyetten almak kaldı hayırlısıyla onuda alsaydım tmm

X