- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Hadi bakalim insalla hayorlisu ile gecersinzi kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmuyir ki canim acaba hocadami bir eksiklik var arkadasimda hocadan kaynakli bir problemden kavrqyamamisti park ta cok onemlianlaşılan hepimizin sınavı iyi geçmiş kızlar.. ne güzel maşallah diyelim de nazar etmeyelim.. aynı başarıyı direksiyonda da gösterelim inşallah...
benim de iyi geçti... kaç gelir net bilemiyorum ama 80 i geçerim heralde :) yani inşallah :)
bugün direksiyon dersim vardı... park olmasa çok iyi ama bu park bizim başımızı yakacak gibi kızlar
Neden olmuyir ki canim acaba hocadami bir eksiklik var arkadasimda hocadan kaynakli bir problemden kavrqyamamisti park ta cok onemli
Sinav ne zaman sadece park calismak istediginisi soyledinizmi
Aslinda son yere kadar ayni fakat araba saga cevurip yerlestirdikten sonra sol aynadan duba ciktigu an durup tam sol olarak ogretto hocamsöyleyemedim canım yaa diğer kızlara sordum sadece park çalışmayı istesek olmaz mı diye.. onlar sürüşü geliştirmek istiyorlar.. benim sürüş iyi.. çok şükür sıfır hatasız parkuru tamamlıyorum... ama park yapmaya gelince çuvallıyorum... hocanın bana öğrettiği park sistemi şu kadar ...:
dubalara yarım metre kala yaklaşacaksın, sağ arka camda dubayı göre kadar geri gideceksin, dubayı camda görür görmez direksiyonu tam sağ kırıp arkayı sokmaya başlayacaksın.. arkayı sokarken sağ ön camda dubayı görür görmez durup, direksiyonu tam sol yapıp yerleşeceksin.... bana öğretilen park sistemi bukadar.... sence eksik mi?
başka hangi ayrıntılar var , püf noktaları mesela?
eksik mi sence bu?
Insalla cnm heyecan olmazsan kolayca gecersinMerhabalar. Bugün ilk direksiyon dersi deneyimini yaşadım. Çok güzel geçti. Hocam çok beğendi. İki günde yapacağımız işi bir güne sığdırdın. 10 numara dedi sağolsun. Umarım sınavda da böyle olurum ve heyecan yapmadan geçerim. Herkese çok çok başarılarr :) :) :)
Nasil yani anlamadim mesela iki saat ders alip iki saat boyinca ayni arac ve hoca ike araliksiz calisma degilmi sadece ikinizKızlarbenim direksiyon dersinde hoca yaklaşık on gün önce 9 saati tamamladi sınav öncesi için 2 ya da3 saat tekrar dersi bıraktı baya boşluk oldu kendi aracımız kursunkinden farklı sizce onu kullansam mi arada?birde bizim derslerde bir saat boyunca tekim ogrencileri tek alıyorlar sınav alanı içinde hergun iki tur atiyorduk yarımşar ssaaten bir saat sürüyordu.
Evet canım sanki ayni anda başkaları ile de ders alıyorlar gibi anladım diğer arkadastan. Benim ayni araç ayni hoca ile muhtemelen kalan saatleri bir bir verir.sınava ne kadar yakin cagirirsa o kadar iyi bir on gün önce derslerin çoğu bitti.esimde o araca ayağın alissin bizimkini kullanma falan diyor kullanmadikcada insanin güveni azalıyor gibiNasil yani anlamadim mesela iki saat ders alip iki saat boyinca ayni arac ve hoca ike araliksiz calisma degilmi sadece ikiniz
Bu arada aracunuz otomatik degikse mutlaka calisin derim
yok ben calisamiyorum. .. güvenli gelmiyor öyle. ..birde kurstaki hocadan sakin yapma dedi..Çünkü sınavda zorluk yasayabilirsin dedi...Kurs haricinde kendi aracinizla çalışıyor musunuz?çalışıyorsanız bos alanda mi trafikte mi kullaniyorsunuz
Canim 3 gün 3 saat yeterli olmaz diye düşünüyorum. ..Selam arkadaşlar sizlerin maşallah var ben kendi adıma dersler bitti hale alışamadım heyecanını bir türlü yenemedim 3 ggün sürdü dersim 1 saat ders başı yaptık ama tam hazır hissetmiyorum çalışmak için bi araç şart bence