- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canım ne zamandır yoksun geçtin mi canım merak ettim...slm kızlar.. bugündü yarındı haftaya önümüzdeki ay inşallah diye diye diyeeee 28 yaşına bastım
hayat şartları bazı nedenler birtürlü hayallerinizi yaşama fırsatı vermiyor... en büyük hayallerimden biriydi araba kullanmak...çok şükür gördük bugünleri...nasip kısmet bakalım bende bismillah dedim ve bugün kaydımı yaptırdım çok şükür... paşa paşa paraları yatırmak şöyle dursun, birde ehliyet almanın çok zorlaştığı döneme denk geldik
neyse allah sıhhat versin de, inşallah bu sınavında altından kalkarız...
varmı benim gibi yeni başlayan, yada başlayacak olan??? sohbet muhabbet edelim, tavsiye fikir verelim...
Kurs yeniden 2 saat zorunlu ders veriyorKızlar kalan varsa kurs tekrar ders veriyor mu size?birde derslerde mesela park çalışırken veya rampada kaldırırken tek sefer mi yaptiniz yoksa parkı bir kaç sefer çalıştınız mi kurs harici kendi aracınızla çalışıyor musunuz çalışan varsa nasıl bir alanda çalışıyorsunuz sınav alanında kendi aracimizla keşke calisabilsem ama ne yazık ki mümkün değil
Valla ilk ine girmedimMerhaba gectinizmi
Çok sevindim canımKızlar ben geçtim 2 sınavdacok mutlugum cokkkkkkk
Canım sanki benim anladgm onda bir on onbeş cm isi bitiriyo ondada bizim için çok zor puf nokta yok gibi bazen hoca simdi kir dediğinde bile tam yerlesmiyo aracYa kızlar nasıl park yapıyorsunuz hani tam sağ yapıp geri geliyoruz ya arkadaki mesafeyi tutturamiyorum püf noktası nedir acaba
Canım nasıl öğrendin hemen söylediler miKızlar ben geçtim 2 sınavdacok mutlugum cokkkkkkk
Canım inşallah geçersiz parkın nasildiBende bugün girdim kızlar iyi geçti bazı yerlerde panik yaptım ama inş gecmisimdir yarın kursu arayıp ogrenecegim dua edin bana...
canım Sağol sen öğrendin mi inş gecmissindir. ..Canım inşallah geçersiz parkın nasildi
Yok canım pzt dediler inş yarin hepimiz ehliyetli oluruz:)ben parkta tam göremedim araç ne kadar icerdeydi falan kendi kendime ya parki kabul etmezlerse diye içime kurt dustucanım Sağol sen öğrendin mi inş gecmissindir. ..
park 2 hamlede yaptım hala inanamıyorum kendime. ..