2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

canım ne zamandır yoksun geçtin mi canım merak ettim...

Evet
Kurs yeniden 2 saat zorunlu ders veriyor
Su an emnim cok gerginsijiz bende ilksinavda kaldim gereksiz heyecanim yuzunden ikincise adacayi icmenizi onerirum
Birde hamgi konuda eksikseniz eger zorunlu dersinizde bir tir attiktan sonra mutlaka onun ustunde durun
Mesela rampada stop etmememk ocin kavrama noktayi hulduktan hemen sonra gaza hafif basar ve 10 a kadar sayana kadar ayaginizi debriyajdan cekmezseniz rambayo tek seferde sorujsuz gecersiniz
Benim park etmemmde sorun yoktu dogru yanasip arka tekeri dubaya denk getirdimmi is orda bitiyor yerlesmesi kolay oluyor
Insalla ikinci sinavda gecersiniz xok stresli yahu

[QUOTE="02043, inşpost: 41089720, member: 493383" ]Kızlar ikinci sınavdan geldim sonucu ne olacak bilmiyorum inşallah gecerim dua edin[/QUOTE]
canım geçtin mi inş güzel haber verirsin
benim yarın sınav çok heyecan yaptım

Ya kızlar nasıl park yapıyorsunuz hani tam sağ yapıp geri geliyoruz ya arkadaki mesafeyi tutturamiyorum püf noktası nedir acaba

Bana sonucu pzt ÖĞRENİRSİN dedi hocam ama izlenim iyiydi durdukça ama kaldım gibide geliyor:) bariz hata yoktu inş hepimiz geçersiz bana bu gelen komisyon ilkinden iyiydi ilmindeki gibi gergin hava yoktu

Ya kızlar nasıl park yapıyorsunuz hani tam sağ yapıp geri geliyoruz ya arkadaki mesafeyi tutturamiyorum püf noktası nedir acaba
Canım sanki benim anladgm onda bir on onbeş cm isi bitiriyo ondada bizim için çok zor puf nokta yok gibi bazen hoca simdi kir dediğinde bile tam yerlesmiyo arac

Bende bugün girdim kızlar iyi geçti bazı yerlerde panik yaptım ama inş gecmisimdir yarın kursu arayıp ogrenecegim dua edin bana...

canım Sağol sen öğrendin mi inş gecmissindir. ..
park 2 hamlede yaptım hala inanamıyorum kendime. ..
Yok canım pzt dediler inş yarin hepimiz ehliyetli oluruz:)ben parkta tam göremedim araç ne kadar icerdeydi falan kendi kendime ya parki kabul etmezlerse diye içime kurt dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…