2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Neden olmuyir ki canim acaba hocadami bir eksiklik var arkadasimda hocadan kaynakli bir problemden kavrqyamamisti park ta cok onemli
Sinav ne zaman sadece park calismak istediginisi soyledinizmi

Neden olmuyir ki canim acaba hocadami bir eksiklik var arkadasimda hocadan kaynakli bir problemden kavrqyamamisti park ta cok onemli
Sinav ne zaman sadece park calismak istediginisi soyledinizmi

söyleyemedim canım yaa diğer kızlara sordum sadece park çalışmayı istesek olmaz mı diye.. onlar sürüşü geliştirmek istiyorlar.. benim sürüş iyi.. çok şükür sıfır hatasız parkuru tamamlıyorum... ama park yapmaya gelince çuvallıyorum... hocanın bana öğrettiği park sistemi şu kadar ...:
dubalara yarım metre kala yaklaşacaksın, sağ arka camda dubayı göre kadar geri gideceksin, dubayı camda görür görmez direksiyonu tam sağ kırıp arkayı sokmaya başlayacaksın.. arkayı sokarken sağ ön camda dubayı görür görmez durup, direksiyonu tam sol yapıp yerleşeceksin.... bana öğretilen park sistemi bukadar.... sence eksik mi?
başka hangi ayrıntılar var , püf noktaları mesela?
eksik mi sence bu?

Aslinda son yere kadar ayni fakat araba saga cevurip yerlestirdikten sonra sol aynadan duba ciktigu an durup tam sol olarak ogretto hocam
Bende surusunuz iyuyse simdiden sonra park calismak icin israrci olun derim zaman azaliyor

Merhabalar. Bugün ilk direksiyon dersi deneyimini yaşadım. Çok güzel geçti. Hocam çok beğendi. İki günde yapacağımız işi bir güne sığdırdın. 10 numara dedi sağolsun. Umarım sınavda da böyle olurum ve heyecan yapmadan geçerim. Herkese çok çok başarılarr :) :) :)

Insalla cnm heyecan olmazsan kolayca gecersin
Benimde ikk gunum ayni gecmusti ilk ginden parkimida sorunsuz yapmistim hersey 4 4 lukken sinava girdim ve heyecandan hoc olmucak seyler yaptim
Ikinci sinavda cok sakindik kolayca atlattim adacaui tavsiye edilir:)

slm kızlar
bende 22 martta sınava girenlerdenim sadece çıkmış sorulara calısmıstım ve derse 1 gun girdim cunku cok uykum geliyordu
direksiyona gelecek olursak açıkcası önceden 1 kaç denemem vardı fakat yinede özguven yoktu.
fakat öyle bir hocaya denk geldim ki adam sana 2.dersten itibaren öyle bir özgüven veriyor ki..
saolsun onun sayesinde gayet iyiyim herseyden önce özgüvenim tam.
eger o hocanın 2.dersine giriyorsanız arabayı giderken sana veriyor dnüştede başka ögrenciye biz göütürp getiriyoruz yani:) asla müdahale etmiyor sadece ne yapman gerektiğini söylüyor:)
örnegin gecen hafta nevruz vardı 1 saat trafikte kaldık tabi dönüş yolları hep bende oldugu için yani öyle denk geliyor genelde:) örnegin dün 4 vitese kadar attım:)) durkalklarım zaten cok iyi ama tek sıkıntı park..
dünde dubalar çok dolu oldugu için hoca minibüs ve araba arasına park yaptırdı ecel teri döktüm desem yeridir..
yazılı sınavdan çok şüpheliyim açıksa gerçi iyi geçmişti 10 dk önce bile verdim kntrol edip ama bilmiyorum inşallah geçerim ya

Kızlarbenim direksiyon dersinde hoca yaklaşık on gün önce 9 saati tamamladi sınav öncesi için 2 ya da3 saat tekrar dersi bıraktı baya boşluk oldu kendi aracımız kursunkinden farklı sizce onu kullansam mi arada?birde bizim derslerde bir saat boyunca tekim ogrencileri tek alıyorlar sınav alanı içinde hergun iki tur atiyorduk yarımşar ssaaten bir saat sürüyordu.

Nasil yani anlamadim mesela iki saat ders alip iki saat boyinca ayni arac ve hoca ike araliksiz calisma degilmi sadece ikiniz
Bu arada aracunuz otomatik degikse mutlaka calisin derim

Nasil yani anlamadim mesela iki saat ders alip iki saat boyinca ayni arac ve hoca ike araliksiz calisma degilmi sadece ikiniz
Bu arada aracunuz otomatik degikse mutlaka calisin derim
Evet canım sanki ayni anda başkaları ile de ders alıyorlar gibi anladım diğer arkadastan. Benim ayni araç ayni hoca ile muhtemelen kalan saatleri bir bir verir.sınava ne kadar yakin cagirirsa o kadar iyi bir on gün önce derslerin çoğu bitti.esimde o araca ayağın alissin bizimkini kullanma falan diyor kullanmadikcada insanin güveni azalıyor gibi

Kurs haricinde kendi aracinizla çalışıyor musunuz?çalışıyorsanız bos alanda mi trafikte mi kullaniyorsunuz

Kurs haricinde kendi aracinizla çalışıyor musunuz?çalışıyorsanız bos alanda mi trafikte mi kullaniyorsunuz
yok ben calisamiyorum. .. güvenli gelmiyor öyle. ..birde kurstaki hocadan sakin yapma dedi..Çünkü sınavda zorluk yasayabilirsin dedi...

Kızlar Merhaba nasıl gidiyor dersler....
ben bazı sebeplerden geç başladım. ..
direksiyon dersi 2 gün 2 saat aldım. ..
korktuğum kadar değilmiş çok şükür her geçen gün daha iyi olcak inş. ..
yalnız sizin dersler nasıldı mesela ben parkur da başlarım diye düşünmüştüm. .. direk akan trafikte başladık çok heyecan yaptım. ..
ama çok şükür. ..
Sizlerin nasıl gidiyor Ins sınavdan tek girişte geçer hayırlısiyla alırız sınav heyecanindan yapamayacakmisim gibi geliyor. ..sizde heyecanlı mıydınız başlarda. ..

Selam arkadaşlar sizlerin maşallah var ben kendi adıma dersler bitti hale alışamadım heyecanını bir türlü yenemedim 3 ggün sürdü dersim 1 saat ders başı yaptık ama tam hazır hissetmiyorum çalışmak için bi araç şart bence

Canim 3 gün 3 saat yeterli olmaz diye düşünüyorum. ..
Mesela ben kurs
dışında bir arabayla çalsmiyorum kafam karismasin diye...
Aslında zaman varken kursla anlasip biraz daha ders alabilirsin...
ben toplam 10 saat alacağım ama Hocamın boşluğu olursa yine çalışmak istiyorum. ..

Bakalım ne yapıcam. Allahım kolaylik versin hepimiz e ama araç varsa park olayina calisabilirsiniz

Kızlar bilginiz varmı direksiyon sinavina girmemek yine de ödeme yapmamız gerekiyor mu...
Mesela 1.ci sınava girmek istemeyip 2. ye girebiliyor muyuz...

lruba, post: 40291234, member: 336853"]Kızlar bilginiz varmı direksiyon sinavina girmemek yine de ödeme yapmamız gerekiyor mu...
Mesela 1.ci sınava girmek istemeyip 2. ye girebiliyor muyuz...[/QUOTE]
Evet canim kursları görüşüp gitmek istemediğini söylüyorsun 2 giricem diyosun o zamn para vermiyorsun ben girmeyi düşünmüyorum Mayıs ikincisi olucakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…