2015 yılbaşı çekilişi

aynen salgın var ortalıktabize dedesinden geçti umarım kötü olmadan atlatırız. Takdiri ilahi hiç ummadığın bi anda bakarsın bebiş gelebilir rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen duanı eksik etmedikten sonra inancını da rabbim zamanı vakti geldi mi nasip eder hilalim evet eskilerden çok eksik var ama ne bileyim bakalım zmanımız var daha belki katılırlar ya 20 olsak yeterli y abence siz nedersiniz

doğru canım haklısın, baya da uzun zamandır berabersiniz. Rabbim hep mutluluk versin inşallah bi de darısı başıma olsun yaa, 50 yaşına geldim hala ellerim bomboş
Beraber yaşlandık resmen evlenemeden canım, artık o kadar zor geliyor ki yalnız uyumak :)

Geç olsun da güç olmasın canım boşver seni üzmeyen biri çıkınca karşına tut kolundan bırakma bi daha :)
inşallah canım benim darısı sizlere olur inşallaaaahhhhhhh hadi sende katıl ya burcu
Bende istiyorum ama katılamam ki canım Bu sene yol ve yemek paramı çıkartınca dua ediyorum battım resmen

Beraber yaşlandık resmen evlenemeden canım, artık o kadar zor geliyor ki yalnız uyumak :)
Geç olsun da güç olmasın canım boşver seni üzmeyen biri çıkınca karşına tut kolundan bırakma bi daha :)

bi bulsam bırakmam da bulamıyorum ki canım doğru düzgün birini. şans işte adam cinsinden bir tür çıkmadı henuz karşıma

sen gittin ama elin adamına, hiç düşündün mü o zaman anneni babanı
NAZIMMMM ÇOK FENA LAF VURDUN HAAAAA
ANLADIM CANIM PEKİ AMA SOHBETE KATIL TAMAM MI

o zaman ısım benzerlıgı ....gercı farketmez senıde bılıyorum dıger cekılısden :) amaan ha ogretmen ha avukat ne farkeder sende bızım topık arkadasımızsın sonucta
Avukat olan melindaydi canim :)
NAZIMMMM ÇOK FENA LAF VURDUN HAAAAA
ANLADIM CANIM PEKİ AMA SOHBETE KATIL TAMAM MI
katilmam mi:) sizden çok konuşurum bakarsin zaten daha çekilişe var durumu duzeltirsem aranizdayim:)

mutlu hafta sonları canlar ....nerelerdesınız bakem topık bombos kalmıs nıye boyle oldu kı .....

hilalcim haftasonu ev iş çocuk misafir temizlik ütü derken fırsat kalmıyor ki

Günaydııın kızcelerr :) mutlu bol kazanclı bır hafta dılıyorum... naptınız ne ettınız hafta sonu.
bana yıne kayınvalıde yolları gorundu her hafta oldugu gıbı .hatırlayananız vardır belkı görümcem agır hasta benım ALLAH bılır elbette ama durumu hergun daha kotuye gıdıyor cok uzuluyoruz elımızden bısey gelmeyınce ama takdır Rabbımın...e orda olunca zaten ınsanın bısey yapasıda gelmıyor anlayacagınız bır sure benım hafta sonum boyle olacak

Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah günaydın bu arada canım

Sohbete hiç katılmayan arkadaşlar sohbete katılmadığı takdirde çekilişten çıkartılıcaksiniz

Günaydın....

ben çok hastayım, öksürmekten ölücem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…