iyi fındıkta napsın evde babaannesiyle takılıyo grip olmuş o da burun akıntısı öksürükte başlamış inş. daha da artmadan atlatırız
Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumlarıMezun olunca ayrı bi zor olur para istemek haklısın o konudaAynen canim sen iyi bişey bulana kadar en azından seni idare etsin diye gir bi işe ömürlük olmak zorunda değil ya. Hayırlısı ile kafana göre bi iş bulunca oraya geçersin. İnşallah KPSSden bişey çıkar rahatta olur hem.
Benim bide bu yaz istemem olacak Allah izin verirse o zaman kadar bi iş bulmam lazım işsiz kalma gibi bi lüksüm olmayacak ne bulursam artık.
oooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdidenMezun olunca ayrı bi zor olur para istemek haklısın o konudaAynen canim sen iyi bişey bulana kadar en azından seni idare etsin diye gir bi işe ömürlük olmak zorunda değil ya. Hayırlısı ile kafana göre bi iş bulunca oraya geçersin. İnşallah KPSSden bişey çıkar rahatta olur hem.
Benim bide bu yaz istemem olacak Allah izin verirse o zaman kadar bi iş bulmam lazım işsiz kalma gibi bi lüksüm olmayacak ne bulursam artık.
7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuşKıyamam ben ona geçmiş olsun canım. Ne kadarlık oldu bal falan verebiliyor musun ilaç almadan geçer umarım
oldu teyzesi olduoyy ben kıyamam onaa, ufacık burnu hiç hasta olmasın onun yaa
Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumları
düğün ne zaman burcumm
Düğüne en az 2 sene var canım dahaoyy ben kıyamam onaa, ufacık burnu hiç hasta olmasın onun yaa
Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumları
düğün ne zaman burcumm
Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonundaoooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdiden
Iyi bari canım, veriliyorsa birazcikta zencefil kat çayına öksürüğüne iyi gelir.7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuş
evet canımsen çalışıyordun dimi umrancım
bak o aklıma gelmemişti birazcıkta ondan katayım teş.ederimIyi bari canım, veriliyorsa birazcikta zencefil kat çayına öksürüğüne iyi gelir.
Iyi olsun da kuzucuk:) yerim ben onubak o aklıma gelmemişti birazcıkta ondan katayım teş.ederim
hadi inşallah allah utandırmasınDüğüne en az 2 sene var canım dahabi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza
Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonunda
Amin canım inşallah :)hadi inşallah allah utandırmasın
Düğüne en az 2 sene var canım dahabi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza
oyy iyice zor gelmiştir kuzuyu bırakmak, ama olsun babanne ellerinde de güvende sonuçtaevet canım
aynen valla zor geldidoğru canım haklısın, baya da uzun zamandır berabersiniz. Rabbim hep mutluluk versin inşallahbi de darısı başıma olsun yaa, 50 yaşına geldim hala ellerim bomboş
oyy iyice zor gelmiştir kuzuyu bırakmak, ama olsun babanne ellerinde de güvende sonuçta
inşallah canım benim darısı sizlere olur inşallaaaahhhhhhh hadi sende katıl ya burcuIyi olsun da kuzucuk:) yerim ben onu
aynen valla zor geldi
ne okulu naz evlencek yaşa geldibüyüdü artık annesi, alışsın bu durumlara, neredeyse okula başlayacak yaşa geldi
ne okulu naz evlencek yaşa geldi
ben iç güveysi alıcam damadıayy o da doğru, hayırlı bir kısmet bulsak da evlendirsek umranım
Amın canım Amın cok ıstıyorum ama takdır Rabbımın ne zaman verırse o zaman gelıcek melegım benımde...ALLAH senınkıne uzuun saglıklı omu versın ınsaALLAH. grıbıde atlatır ınsaALLAH cok dıkkat et canım salgın var baska baska vıruslerde dolanıyor ortalarda aman ALLAH korusun bocugunu....iyi teyzesi napsın büyüyo yavaş yavaş ellerinden öper kuzucuk :) rabbim sana da kısmet eder inşallah rabbim isteyen herkese naisp etsin çok güzel bir duygu ya her öğlen arası giderim her gidişimde beni görünce uçacak gibi oluyo kucağıma aldığım da bi cilveler bi cilveler bırakıp gelmek zor oluyo aralık 24 e kadar 2:30 a akadar çalışıyorum yarım gün sonrasında tam güne dönecek o zaman çok zorlanıcamya o konuda ortak bi karar olsun istedim herkes bi toplansın sayımız tam olunca fikir alarak kararlaştıralım istedim
yok canım vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?