2015 yılbaşı çekilişi

iyi fındıkta napsın evde babaannesiyle takılıyo grip olmuş o da burun akıntısı öksürükte başlamış inş. daha da artmadan atlatırız

oyy ben kıyamam onaa, ufacık burnu hiç hasta olmasın onun yaa
Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumları
düğün ne zaman burcumm

oooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdiden

Kıyamam ben ona geçmiş olsun canım. Ne kadarlık oldu bal falan verebiliyor musun ilaç almadan geçer umarım
7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuş

oldu teyzesi oldu

Düğüne en az 2 sene var canım daha bi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza
oooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonunda

7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuş
Iyi bari canım, veriliyorsa birazcikta zencefil kat çayına öksürüğüne iyi gelir.

Düğüne en az 2 sene var canım daha bi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza

Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonunda
hadi inşallah allah utandırmasın

doğru canım haklısın, baya da uzun zamandır berabersiniz. Rabbim hep mutluluk versin inşallah bi de darısı başıma olsun yaa, 50 yaşına geldim hala ellerim bomboş
oyy iyice zor gelmiştir kuzuyu bırakmak, ama olsun babanne ellerinde de güvende sonuçta

aynen valla zor geldi

Amın canım Amın cok ıstıyorum ama takdır Rabbımın ne zaman verırse o zaman gelıcek melegım benımde...ALLAH senınkıne uzuun saglıklı omu versın ınsaALLAH. grıbıde atlatır ınsaALLAH cok dıkkat et canım salgın var baska baska vıruslerde dolanıyor ortalarda aman ALLAH korusun bocugunu....

bu arada kac kısı toplamayı dusunuyorsun cekılıs ıcın? eksıklerımız cok eskı cekılıslerdekı arkadaslarıda goremıyorum belkıde gecen seferkı cok kalabalıktı kım ne dıyo ınsan yetısemedı o yuzden ıstemıyorlardır belkı tekrar katılmayı...amanaaan bız bıze yeteruuuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…