2015 yılbaşı çekilişi

ce eeeee!
napıyosunuz bakim burda ?? beni hatırlayanınız var mı :)) ben çok özledim sizleriii geçen yıl çekilişte hamileydim bu yıl kızım kucağımda :)) ümran da hamileydi :)) çekilişe katılamıyacağım çünkü feys grubunda katıldım malesef ama sizi çok özlediğim için buraya bi merhaba demek istedim .kimler hatırladı beni bakiim ??

ce eeeee!
napıyosunuz bakim burda ?? beni hatırlayanınız var mı :)) ben çok özledim sizleriii geçen yıl çekilişte hamileydim bu yıl kızım kucağımda :)) ümran da hamileydi :)) çekilişe katılamıyacağım çünkü feys grubunda katıldım malesef ama sizi çok özlediğim için buraya bi merhaba demek istedim .kimler hatırladı beni bakiim ??
Hatırladım canım bebisin hayırlı olsun rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım bende kızımla beraber zaman geçiriyoruz işte

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz :KK51::KK51:
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum :KK54: :KK54:

çekiliş günü 1 ARALIK 2014

Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benim :KK68: isimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..:KK23::KK23::KK23:

çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz :KK15: :KK15:

Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.

Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen :KK12: :KK12:

Katılımcılar

UmRaN_63
altinkaya35
cesmi_nazarım
cameliee
jilyzone
MissGamzeli
Sefimlii
LuLu
raptiye
hilalkahraman
toredo
askyokolmak
aneeeem bizim tAYfa toplanmış yineeee:))

selamlar bende varımmmmmmmmmmmm

Günaydın Arkadaşlar :KK61::KK61: pazartesi gecesi cok sevdıgım acılarının artık dındıgıne ınandıgım Ablamı(görümcem) Hakkın rahmetine ugurladık. bir hafta kadar aranızda olamıcam haber vermek ıstedım.daha sonra yıne sohbete katılmaya calısırım. hepınızı opuyorum

Günaydın Arkadaşlar :KK61::KK61: pazartesi gecesi cok sevdıgım acılarının artık dındıgıne ınandıgım Ablamı(görümcem) Hakkın rahmetine ugurladık. bir hafta kadar aranızda olamıcam haber vermek ıstedım.daha sonra yıne sohbete katılmaya calısırım. hepınızı opuyorum
allah rahmet eylesin canım mekanık cennet toprağı bol olsun rabbim ailesine sabırlar versin

Kızlar günaydın.. Sizlere Üzücü bi hbrm var çekilişde olan arkadaşınız Hilal Kahraman 1 hafta topiğe giremiycek Sohbetlere katılamayacak çünkü Görümcesi vefat etti bilginiz olsun :(

ALLAH rahmet eylesin sizlere sabır versin inşallah...

:KK73::KK73::KK73::KK73:Günaydın canlar güzel birgünden merhabalar hepinize :KK73: :KK73:
günaydın kuzummm :))
ben işteyim çALIŞIRIM :d
SEN NAPARSIN

Kızlar günaydın.. Sizlere Üzücü bi hbrm var çekilişde olan arkadaşınız Hilal Kahraman 1 hafta topiğe giremiycek Sohbetlere katılamayacak çünkü Görümcesi vefat etti bilginiz olsun :KK43:
allah rahmet eylesin canım oda paylaşımda bulunmuş sağolsun allah sabırlar versin

başın saolsun hilalcım, Allah sizlere sabır versin :KK43:
cesmi nazım :))
ilk kurbanım :))
nasılsın bitoşkom
canım katiliimmmm :KK68: iyi diyelim iyi olalım kuzum, hep aynı şeyler işte :KK66:
sen nasılsın taze gelin, evlilik nasıl gidiyor :KK48:

Back