Hatırladım canım bebisin hayırlı olsun rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin canım bende kızımla beraber zaman geçiriyoruz iştece eeeee!
napıyosunuz bakim burda ?? beni hatırlayanınız var mı :)) ben çok özledim sizleriii geçen yıl çekilişte hamileydim bu yıl kızım kucağımda :)) ümran da hamileydi :)) çekilişe katılamıyacağım çünkü feys grubunda katıldım malesef ama sizi çok özlediğim için buraya bi merhaba demek istedim .kimler hatırladı beni bakiim ??
aneeeem bizim tAYfa toplanmış yineeee:))Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum
çekiliş günü 1 ARALIK 2014
Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benimisimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..
çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz
Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.
Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen
Katılımcılar
UmRaN_63
altinkaya35
cesmi_nazarım
cameliee
jilyzone
MissGamzeli
Sefimlii
LuLu
raptiye
hilalkahraman
toredo
askyokolmak
Hoşgeldin canım ekliyorum hemenaneeeem bizim tAYfa toplanmış yineeee:))
selamlar bende varımmmmmmmmmmmm
allah rahmet eylesin canım mekanık cennet toprağı bol olsun rabbim ailesine sabırlar versinGünaydın Arkadaşlarpazartesi gecesi cok sevdıgım acılarının artık dındıgıne ınandıgım Ablamı(görümcem) Hakkın rahmetine ugurladık. bir hafta kadar aranızda olamıcam haber vermek ıstedım.daha sonra yıne sohbete katılmaya calısırım. hepınızı opuyorum
Günaydın Arkadaşlarpazartesi gecesi cok sevdıgım acılarının artık dındıgıne ınandıgım Ablamı(görümcem) Hakkın rahmetine ugurladık. bir hafta kadar aranızda olamıcam haber vermek ıstedım.daha sonra yıne sohbete katılmaya calısırım. hepınızı opuyorum
günaydın kuzummm :))Günaydın canlar güzel birgünden merhabalar hepinize
allah rahmet eylesin canım oda paylaşımda bulunmuş sağolsun allah sabırlar versinKızlar günaydın.. Sizlere Üzücü bi hbrm var çekilişde olan arkadaşınız Hilal Kahraman 1 hafta topiğe giremiycek Sohbetlere katılamayacak çünkü Görümcesi vefat etti bilginiz olsun
aynen canım bende işte yoğun bi şekilde çalışıyoruz bakalım ne iş ile meşgulsunALLAH rahmet eylesin sizlere sabır versin inşallah...
günaydın kuzummm :))
ben işteyim çALIŞIRIM :d
SEN NAPARSIN
yavrucum ben kamuda çalkışıyorum :)aynen canım bende işte yoğun bi şekilde çalışıyoruz bakalım ne iş ile meşgulsun
cesmi nazım :))canım Elif Nisa mın annesi, yaz yaz sen beni de yaz
senin eski adın falkon muydu canımmmcesmi nazım :))
ilk kurbanım :))
nasılsın bitoşkom
yok kuzu ilk ve son adım kayacanssenin eski adın falkon muydu canımmm
ilk kurbanım diyince baktım falkon almış çesmi naz a ondan şaşırdım sanırım yaza merhaba da kurbanın olmuşyok kuzu ilk ve son adım kayacans
yani benim ilk kurbanım :))ilk kurbanım diyince baktım falkon almış çesmi naz a ondan şaşırdım
başın saolsun hilalcım, Allah sizlere sabır versinGünaydın Arkadaşlarpazartesi gecesi cok sevdıgım acılarının artık dındıgıne ınandıgım Ablamı(görümcem) Hakkın rahmetine ugurladık. bir hafta kadar aranızda olamıcam haber vermek ıstedım.daha sonra yıne sohbete katılmaya calısırım. hepınızı opuyorum
canım katiliimmmmcesmi nazım :))
ilk kurbanım :))
nasılsın bitoşkom
evet canım çekilişe de az kaldı olsun LuLu sorun değilMerhaba hanımlar, ben de aktifim burada ama unutmuşum topiği
yılbaşına da az kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?