teş.ler cnım hayırdır neden katılmıyorsun umarım bir sorun yoktur herzaman bekleriz canım katıl muhabetlerimizeHayırlı uğurlu olsun yeni çekiliş :)
Ben bu sefer katilamicam malesefama uzaktan takip ederim sizi :)
Not: O fındığı öp benim için :)
hemen yazıyorum canım teş.ederim :)Hadi bakalım ümrancım yeni topiğin hayırlı olsun yaz bakalım beni Katılıyorum çekilişe :)
Maddi çöküntüdeyim bu aralar canim :) okul uzadi kredim kesildi falan. Ama muhabbetlere katilirim tabi :))teş.ler cnım hayırdır neden katılmıyorsun umarım bir sorun yoktur herzaman bekleriz canım katıl muhabetlerimizeöperim canım öpmez miyim
her zaman bekleriz canım benim muhabbetine doyum olmaz çünküMaddi çöküntüdeyim bu aralar canim :) okul uzadi kredim kesildi falan. Ama muhabbetlere katilirim tabi :))
yazmaz mıyım nazımmmmmmmmmcanım Elif Nisa mın annesi, yaz yaz sen beni de yaz
canım nazımmmmm
büyüdü ya ya teyzesi son halini gördün mü keltoş oldu kuzucumnasılmış benim Elif Nisa' mm kocaman oldu annesi şurda daha dün elimize doğdu sayılır
büyüdü ya ya teyzesi son halini gördün mü keltoş oldu kuzucum
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum
çekiliş günü 1 ARALIK 2014
Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benimisimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..
çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz
Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.
Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen
Katılımcılar
UmRaN_63
altinkaya35
cesmi_naz
sağol nazım benimgördüm gördümama her hali güzel onun be annesi, ışıl ışıl bakıyor boncuk
tabi ki de canım hoşgeldin benim adım göründüğü üzere ümran izmirde yaşıyorum evli ve dünyalar güzeli bir kız çocuğuna sahibim(rabbim herkese nasip etsin inşallah amin) sen????mesaj sayım yeterli mi bilmemde tanımak kaynaşmak adına katılmak isterim :)
mesaj sayım yeterli mi bilmemde tanımak kaynaşmak adına katılmak isterim :)
sağol nazım benim
tabi ki de canım hoşgeldin benim adım göründüğü üzere ümran izmirde yaşıyorum evli ve dünyalar güzeli bir kız çocuğuna sahibim(rabbim herkese nasip etsin inşallah amin) sen????
msj sayın yeterli, hoşgeldin aramıza
aminnn zeynepcim aminnn okuyor musun çalışıyo musun?istanbuldayım zeynep ismim :))
Allah bağışlasın kuzunuzu..en güzel günlerini görmeyi nasip etsin dilerim.
bekarım..banada nasip etsin inşallahaminn de