2015 yılbaşı çekilişi

iyi fındıkta napsın evde babaannesiyle takılıyo grip olmuş o da burun akıntısı öksürükte başlamış inş. daha da artmadan atlatırız

oyy ben kıyamam onaa, ufacık burnu hiç hasta olmasın onun yaa :KK1:
Mezun olunca ayrı bi zor olur para istemek haklısın o konuda :KK43: Aynen canim sen iyi bişey bulana kadar en azından seni idare etsin diye gir bi işe ömürlük olmak zorunda değil ya. Hayırlısı ile kafana göre bi iş bulunca oraya geçersin. İnşallah KPSSden bişey çıkar rahatta olur hem.

Benim bide bu yaz istemem olacak Allah izin verirse o zaman kadar bi iş bulmam lazım işsiz kalma gibi bi lüksüm olmayacak ne bulursam artık.
Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumları o_O
düğün ne zaman burcumm :KK49:

Mezun olunca ayrı bi zor olur para istemek haklısın o konuda :KK43: Aynen canim sen iyi bişey bulana kadar en azından seni idare etsin diye gir bi işe ömürlük olmak zorunda değil ya. Hayırlısı ile kafana göre bi iş bulunca oraya geçersin. İnşallah KPSSden bişey çıkar rahatta olur hem.

Benim bide bu yaz istemem olacak Allah izin verirse o zaman kadar bi iş bulmam lazım işsiz kalma gibi bi lüksüm olmayacak ne bulursam artık.
oooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdiden

Kıyamam ben ona geçmiş olsun canım. Ne kadarlık oldu bal falan verebiliyor musun ilaç almadan geçer umarımo_O
7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuş

Allahtan diyorum bu ara bide evlenme gibi durumlarım yok, hepten kafaları yerdim ondan sonra. yalnız başıma halletmeye çalışıyorum durumları o_O
oldu teyzesi oldu :KK14::KK14::KK14:

Düğüne en az 2 sene var canım daha:D bi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza :D
oooyyy kuzum sende mi evlenecekler kervanına giriceksin hadi hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonunda :D

7 aylık olacak 6 gün sonra yok canım daha bal vermiyoruz 1 yaşına kadar ama eve gidince tarçınlı çay yapıcam ona bide incir ve kuru üzümden meyva suyu yapıcam iyi geliyormuş
Iyi bari canım, veriliyorsa birazcikta zencefil kat çayına öksürüğüne iyi gelir.

Düğüne en az 2 sene var canım daha:D bi yüzük takalim derdindeyiz şimdilik yetti gayri canımıza :D

Teşekkür ederim:) inşallah bi sıkıntı çıkmazsa seneye bu zamanlar sözlü olucam sonunda :D
hadi inşallah allah utandırmasın

doğru canım haklısın, baya da uzun zamandır berabersiniz. Rabbim hep mutluluk versin inşallah :nazar: bi de darısı başıma olsun yaa, 50 yaşına geldim hala ellerim bomboş :KK53:
oyy iyice zor gelmiştir kuzuyu bırakmak, ama olsun babanne ellerinde de güvende sonuçta :KK46:

doğru canım haklısın, baya da uzun zamandır berabersiniz. Rabbim hep mutluluk versin inşallah :nazar: bi de darısı başıma olsun yaa, 50 yaşına geldim hala ellerim bomboş :KK53:

oyy iyice zor gelmiştir kuzuyu bırakmak, ama olsun babanne ellerinde de güvende sonuçta :KK46:
aynen valla zor geldi

iyi teyzesi napsın büyüyo yavaş yavaş ellerinden öper kuzucuk :) rabbim sana da kısmet eder inşallah rabbim isteyen herkese naisp etsin çok güzel bir duygu ya her öğlen arası giderim her gidişimde beni görünce uçacak gibi oluyo kucağıma aldığım da bi cilveler bi cilveler bırakıp gelmek zor oluyo aralık 24 e kadar 2:30 a akadar çalışıyorum yarım gün sonrasında tam güne dönecek o zaman çok zorlanıcam :KK42::KK42::KK42: ya o konuda ortak bi karar olsun istedim herkes bi toplansın sayımız tam olunca fikir alarak kararlaştıralım istedim

yok canım vermediler :KK12::KK12:
Amın canım Amın cok ıstıyorum ama takdır Rabbımın ne zaman verırse o zaman gelıcek melegım benımde...ALLAH senınkıne uzuun saglıklı omu versın ınsaALLAH. grıbıde atlatır ınsaALLAH cok dıkkat et canım salgın var baska baska vıruslerde dolanıyor ortalarda aman ALLAH korusun bocugunu....

bu arada kac kısı toplamayı dusunuyorsun cekılıs ıcın? eksıklerımız cok eskı cekılıslerdekı arkadaslarıda goremıyorum belkıde gecen seferkı cok kalabalıktı kım ne dıyo ınsan yetısemedı o yuzden ıstemıyorlardır belkı tekrar katılmayı...amanaaan bız bıze yeteruuuk :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Back