aaa neden atsın ki bende olsam kullanırdım onlarıGördümm canımmm noel babaları atar diodum yatak odasına süs yapmışş bi güzeelll deli kızzz
hadi bakaım diğerlerini beklioruzz ben kaçar şimdi işler beni beklerr öptümm hepiniziiiiaaa neden atsın ki bende olsam kullanırdım onlarıbende kurbancığıma aldım
hadi gözünaydın canımmmm resimleri bekliyoruzzzkızlaaarrrr benim kargom gelmiş ama evde şimdi. akşam gidince bakıcam. çok sabırsızlanıyorumsevgili kurbanım senin kargonu cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorum.
hadi gözünaydın canımmmm resimleri bekliyoruzzz
oyy oyyyy maşallah gelinliğinide çek bari görelim canımmmmyarın atabilirim sanırım kuzum. bugün akşam gelinlik randevum var. ayrıca heyecanlıyım
oyy oyyyy maşallah gelinliğinide çek bari görelim canımmmm
tmm canım bekliyoruzzzinşallahhh. netleştirelim iyice sizinle de paylaşıcam
saçmalama en güzel gününü mahvetme...millet için değil kendin için güzel olacaksın dik dur lütfen...Sagolun kızlar ama giymicem elbiseyi gomlek ve etek giyecem ozenmicem
çok güzellll
beğenmene sevindim canımmmçok güzellll
rabbim ağız tadıyla yuva kurmanı nasip eder inşallah canım benimbeğenmene sevindim canımmm
Amin canım allah razı olsun Rabbim isteyenlerede nasip eylesinrabbim ağız tadıyla yuva kurmanı nasip eder inşallah canım benim
aminnnnnnnAmin canım allah razı olsun Rabbim isteyenlerede nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?