• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

kızlar sizce nişan davetiyem nasıl
82757520251-559x600.jpg
çok güzel kuzummm

Benim kurbanımında hediyeleri tamamdır bende yrn insaAllah göndereceğim cicilerini :)

Eki Görüntüle 1337721

Eki Görüntüle 1337722
çok güzel katilcik kıskandım haaaa bak duy sesimide bi ses ver

Kızlar benim moralim bozuk elbise aldım sözde giymeye hemde 300 tl erkek arkadasim hevesimi kacirdi bi hevesle gosterdim ona normalde begendigi seye cok guzel olmussun askm derdi sadece guzel olmus dedi bende begenmedin begenseydin farkli derdin dedim oda tuhafima gitti felan dedi cok kotu bozuldum . Ailesi acik bitek ben kapaliyim boyle uzun elbise bisey giyince tuhafina gidiyo :KK43:(

28lz0b8.jpg

kar2w1.jpg
mükemmmmeeeellllll kuzum saçmalama çok hoş olmuşsun maşallah süphanallah sonuçta senin kapalı olduğunu bile bile istedi ben olsam gururla taşırdım hiç moralimi bozmazdım

Kızlar selam nasılsınız :) Bende hediyelerime kavuştum pantera14 sevgili katilim hediye topiğine ekledim resimlerimi :)
a.selam kuzucummmm nerdesin sen hmmm bakayım neler gelmiş sana :D

çok güzel kuzummm

mükemmmmeeeellllll kuzum saçmalama çok hoş olmuşsun maşallah süphanallah sonuçta senin kapalı olduğunu bile bile istedi ben olsam gururla taşırdım hiç moralimi bozmazdım

Misafirlerden baş kaldıramıyorum bu aralar nedense :( Bende yarın gönderiyorum kurbancıgımın kargosunu inş begenır oda

çok güzel kuzummm

o gün senin özel günün, sevgilin istedigin tepkiyi vermedi diye niye ömründe bir kere olacak bi şeyden kendini mahrum bırakasın ki?

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim dün erkek arkadaşım gönlümü aldı

oooooo hediye topiği açılmışş :) heves ettim valla :D Günaydın kızlarrrrr :)

Canım katilim akşam mesaj çektin cevap veremedim kociş vardı kusura bakma

günaydın hatunlarrrrr
kurbancığımmm nabeeeerrrr :p
iyilik katilcikkk senden

Teşekkür ederim canım :)
r.ederim :D

Misafirlerden baş kaldıramıyorum bu aralar nedense :KK43: Bende yarın gönderiyorum kurbancıgımın kargosunu inş begenır oda
aynı durumdayım bende belim feci derece de ağrıyo oyyy oyyyyyy
sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim dün erkek arkadaşım gönlümü aldı
hadi gözünaydınn canım
Günaydın buarada hepinize hatunlarrr
günaydınnnnnn :D :D :D

Günaydınlarrrr benim kurbanımda önce kavuşan olmuş hediyesinee ümrancm ksne bereket canım benim kurbanımda kavuşmuş whatsaptan atttı bana ama netinde sorun varmış ondan yüklyememişş bugün yükler heraldee :KK68::KK68::KK68:

Günaydınlarrrr benim kurbanımda önce kavuşan olmuş hediyesinee ümrancm ksne bereket canım benim kurbanımda kavuşmuş whatsaptan atttı bana ama netinde sorun varmış ondan yüklyememişş bugün yükler heraldee :KK68::KK68::KK68:
sağol canım benim seninde kesene bereket yükledi fotoları merak etme ik sayfada link var ordan bakabilirsin ;)

Back