2015 yılbaşı çekilişi

kızlar ben çıkıyorum artıkhepinizi kocaman öpüyorummm akşama misafirim var giremeyebilirim anca uyumadan önce bi göz gezdiririm yarın sohbete devam ederim ne sohbet ne sohbet iyi akşamlar

sevgili katilimmm, beni duyuyorsaaan, bişi diceeemmmm

benim kargomu haftaiçi elimde olacak gibi göndereceksen, iş adresime gönder, olur muuuu

ay çok güzel banamı canım bunlar :)

Mavi boncuk sendeyse sanadır canım :)

ne güzel olmuş bunlaarrr ama bana değil biliyorum
benim de böyle 2 yada 3 kutu şeklinde olacak hediyelerim ama içlerindeki paketlemeyi düşünmüyordum pek, sen de görünce canım çekti, ben de paketleyecem
Bende zar zor paketledim pek yetenegim yok bu konuda :)

çoooooooooooooooooook kıskandımmmm ama beeeeeeennnn

Kıskanma gamzeli senin katilinde eminim guzel ciciler almistirki sanaa

Kızlar benim moralim bozuk elbise aldım sözde giymeye hemde 300 tl erkek arkadasim hevesimi kacirdi bi hevesle gosterdim ona normalde begendigi seye cok guzel olmussun askm derdi sadece guzel olmus dedi bende begenmedin begenseydin farkli derdin dedim oda tuhafima gitti felan dedi cok kotu bozuldum . Ailesi acik bitek ben kapaliyim boyle uzun elbise bisey giyince tuhafina gidiyo (

canım üstünde duruşu gayet güzel bence, hem senin tarzın bu tarz. eğer tek beğenmeme sebebi kapalı olmana alışmamış olmasıysa boşver, o da zamanla alışır.
hem senin yüz güzelliğin yeter fıstık, kim bilir ne yakışmıştır o güzel yüzüne bu renk

Elbisen cok guzel olmus tenine de bu gider
Sen.o gun tum endaminla duracaksin...
Harika olcak

Elbisen cok guzel olmus tenine de bu gider
Sen.o gun tum endaminla duracaksin...
Harika olcak

Sagolun kızlar ama giymicem elbiseyi gomlek ve etek giyecem ozenmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…