oh oh ne güzel gelsin hedişler bakalımKargomu yolladım yarın kurbanımın elinde olur
Rabbim nasip ederse Ocak 31 de nişanım var canımmm. Çok teşekkür ederimmmmm sen ve nutellanın peşine ben gidiyom yarenlerden sanırım
sen alırsında beğenmem mi Allah razı olsun canım benimm çoookk teşekkürler
ay çok güzel banamı canım bunlar :)Benim kurbanımında hediyeleri tamamdır bende yrn insaAllah göndereceğim cicilerini :)
Eki Görüntüle 1337721
Eki Görüntüle 1337722
Benim kurbanımında hediyeleri tamamdır bende yrn insaAllah göndereceğim cicilerini :)
Eki Görüntüle 1337721
Eki Görüntüle 1337722
Benim kurbanımında hediyeleri tamamdır bende yrn insaAllah göndereceğim cicilerini :)
Eki Görüntüle 1337721
Eki Görüntüle 1337722
ay çok güzel banamı canım bunlar :)
Bende zar zor paketledim pek yetenegim yok bu konuda :)ne güzel olmuş bunlaarrrama bana değil biliyorum
benim de böyle 2 yada 3 kutu şeklinde olacak hediyelerim ama içlerindeki paketlemeyi düşünmüyordum pek, sen de görünce canım çekti, ben de paketleyecem
çoooooooooooooooooook kıskandımmmm ama beeeeeeennnn
Kizlar kurbanim bi harika telefonda konuşuyoruz bilem.canim sikkin diye aradi beni rahatlatmak icin...
O bitane yaahu
Bebegim katilim yazcaktimbenden daha mı harika
Kızlar benim moralim bozuk elbise aldım sözde giymeye hemde 300 tl erkek arkadasim hevesimi kacirdi bi hevesle gosterdim ona normalde begendigi seye cok guzel olmussun askm derdi sadece guzel olmus dedi bende begenmedin begenseydin farkli derdin dedim oda tuhafima gitti felan dedi cok kotu bozuldum . Ailesi acik bitek ben kapaliyim boyle uzun elbise bisey giyince tuhafina gidiyo(
Bebegim katilim yazcaktim
Katilimmm mukemmelus
Kurbancimmm ilk goz agrimmm sen de bitanesin ask olsun
Elbisen cok guzel olmus tenine de bu giderKızlar benim moralim bozuk elbise aldım sözde giymeye hemde 300 tl erkek arkadasim hevesimi kacirdi bi hevesle gosterdim ona normalde begendigi seye cok guzel olmussun askm derdi sadece guzel olmus dedi bende begenmedin begenseydin farkli derdin dedim oda tuhafima gitti felan dedi cok kotu bozuldum . Ailesi acik bitek ben kapaliyim boyle uzun elbise bisey giyince tuhafina gidiyo(
canım üstünde duruşu gayet güzel bence, hem senin tarzın bu tarz. eğer tek beğenmeme sebebi kapalı olmana alışmamış olmasıysa boşver, o da zamanla alışır.
hem senin yüz güzelliğin yeter fıstık, kim bilir ne yakışmıştır o güzel yüzüne bu renk
Elbisen cok guzel olmus tenine de bu gider
Sen.o gun tum endaminla duracaksin...
Harika olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?