• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Evet haklisin umrancim topige cok ugrayamiyorum bilgisayardan giremjyorum cok telefonda cok kasiyo bi d okul sinavlar falan kusura bakmayib

Tonari to Totoro Tonari to Totoro @__ATALANTE @pafiremm D doakolik @gunessel @elmadilimi arkadaşlar buraya daha sık uğrarsanız sevinirimmmmmm özellikle Tonari to Totoro Tonari to Totoro arkadaşımız başka topiklerde görüyorum seni her ne kadar katilin ve kurbanınla görüşüyo da olsan burada bi çok arkadaş daha var ve ben artık sizleri buray açağırmaya çekiniyorum artık biraz saygı lütfennnn

Özellikle ben cevap vereyim o zaman.
Çok yoğunum.
Çocuğum hasta.
Yıl sonu patron iş bekliyor.
Evde kokuşturmaca.
Dışarda koşuşturmaca.
Derken zaman kalmıyor.

Beni hangi topiclerde görüyorsunuz bilmiyorum. Mesajlarıma bakarsanız 1 mesaj atıp, kaçmışımdır. Saatlerce forumda takıldığım yok. O kadar vaktim yok.

Sürekli çağırmak zorunda değilsiniz ki. Herkesin özel hayatı var, yetiştiğimiz derece birilerine vakit ayırıyoruz.

Topice zamanında geldim, vakit olsa yine gelirim.

Bunu saygısızlık olarak lanse etmeniz hiç hoş değil. Anlayış lütfen.

Kızlaar nişan el çiçeğim nasıl :KK36:

Eki Görüntüle 1338495

Çok güzel maşallah Allah daim etsin mutlulugunu :=)
kızlaaarrrr benim kargom gelmiş ama evde şimdi. akşam gidince bakıcam. çok sabırsızlanıyorum :rolleyes: sevgili kurbanım senin kargonu cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorum. :KK15:

Resimmm isterizz :D Meraktan ölürüm ben :D
Gördümm canımmm noel babaları atar diodum yatak odasına süs yapmışş bi güzeelll deli kızzz :oops::KK70::KK70:
aaa yüklemiş bileee yeni görüyorum :KK70::KK70:

Paketleri bile saklarım ben herşey ayrı ayrı değerlidir benim için :KK37::KK37: Çok güzel oldu ama babacıklarım :)

Çok güzel maşallah Allah daim etsin mutlulugunu :=)

Resimmm isterizz :D Meraktan ölürüm ben :D

Paketleri bile saklarım ben herşey ayrı ayrı değerlidir benim için :KK37::KK37: Çok güzel oldu ama babacıklarım :)
Amin canım benim cok sagol Rabbim cumlemizin mutlulugunu daim etsin

Paketim haziiirrrrr :KK49:

20141216_213849_1418758798018_1.JPG

benim hediyelerim de bu hafta içi gelecekmiş inşallah, katilcim öyle söyledi :KK51: ben de perşembe ya da cuma yollayacam bakalım kurbancık begenecek mi :KK17:

Özellikle ben cevap vereyim o zaman.
Çok yoğunum.
Çocuğum hasta.
Yıl sonu patron iş bekliyor.
Evde kokuşturmaca.
Dışarda koşuşturmaca.
Derken zaman kalmıyor.

Beni hangi topiclerde görüyorsunuz bilmiyorum. Mesajlarıma bakarsanız 1 mesaj atıp, kaçmışımdır. Saatlerce forumda takıldığım yok. O kadar vaktim yok.

Sürekli çağırmak zorunda değilsiniz ki. Herkesin özel hayatı var, yetiştiğimiz derece birilerine vakit ayırıyoruz.

Topice zamanında geldim, vakit olsa yine gelirim.

Bunu saygısızlık olarak lanse etmeniz hiç hoş değil. Anlayış lütfen.
canım çalışan anne sadece sen değilsin ama tabiki doğanın kanunu bu bi şekilde hep koşuşturmaca da oluyo ama en azından insan yerine koyup ya arkadaşlar ben bi süre giremeyeceğim diyebilirsin veya bana özelden bilgi verebilirsin hilal kahraman arkadaşımız monarkkk eskişehire giden bi arkadaşımız vardı onlar bilgi verirken sne neden vermeyesin ki????????? diğer toğiklerde 1 2 3 kaç ise artık mesaj atabiliyorsan buraya burddaki insanlara da bi selam verip çıkabilirsin guneselll mesela yurtdışında olduğu zaman bilgi veriyo çünkü burda bi sohbet alanı ve bu başka konuşulmuş aktif olunması gerekiyor diyo

Back