- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Sagolun kızlar ama giymicem elbiseyi gomlek ve etek giyecem ozenmicem
saçmalama canım yaaaa, özenmiş almışsın o kadar para verip, git, neden giymicekmişsin kiiiii
YEKTA61 kesinlikle bencde giymelisin.. o kadar heves etmissin ve uzerinde de hos durmus...
Hevesim kacti zaten oyuzden giymek istemiyorum
çok güzel kuzummmkızlar sizce nişan davetiyem nasıl
çok güzel katilcik kıskandım haaaa bak duy sesimide bi ses verBenim kurbanımında hediyeleri tamamdır bende yrn insaAllah göndereceğim cicilerini :)
Eki Görüntüle 1337721
Eki Görüntüle 1337722
mükemmmmeeeellllll kuzum saçmalama çok hoş olmuşsun maşallah süphanallah sonuçta senin kapalı olduğunu bile bile istedi ben olsam gururla taşırdım hiç moralimi bozmazdımKızlar benim moralim bozuk elbise aldım sözde giymeye hemde 300 tl erkek arkadasim hevesimi kacirdi bi hevesle gosterdim ona normalde begendigi seye cok guzel olmussun askm derdi sadece guzel olmus dedi bende begenmedin begenseydin farkli derdin dedim oda tuhafima gitti felan dedi cok kotu bozuldum . Ailesi acik bitek ben kapaliyim boyle uzun elbise bisey giyince tuhafina gidiyo(
a.selam kuzucummmm nerdesin sen hmmm bakayım neler gelmiş sanaKızlar selam nasılsınız :) Bende hediyelerime kavuştum pantera14 sevgili katilim hediye topiğine ekledim resimlerimi :)
iyi günlerde kullan canım hepsi çok cici çok şeker pantera14 ün kesesine bereketKızlar selam nasılsınız :) Bende hediyelerime kavuştum pantera14 sevgili katilim hediye topiğine ekledim resimlerimi :)
iyi günlerde kullan canım hepsi çok cici çok şeker pantera14 ün kesesine bereket
Teşekkür ederim canım :)iyi günlerde kullan canım hepsi çok cici çok şeker pantera14 ün kesesine bereket
Misafirlerden baş kaldıramıyorum bu aralar nedenseçok güzel kuzummm
çok güzel katilcik kıskandım haaaa bak duy sesimide bi ses ver
mükemmmmeeeellllll kuzum saçmalama çok hoş olmuşsun maşallah süphanallah sonuçta senin kapalı olduğunu bile bile istedi ben olsam gururla taşırdım hiç moralimi bozmazdım
a.selam kuzucummmm nerdesin sen hmmm bakayım neler gelmiş sana
Sagolun kızlar ama giymicem elbiseyi gomlek ve etek giyecem ozenmicem
Kızlar selam nasılsınız :) Bende hediyelerime kavuştum pantera14 sevgili katilim hediye topiğine ekledim resimlerimi :)
çok güzel kuzummm
çok güzel katilcik kıskandım haaaa bak duy sesimide bi ses ver
mükemmmmeeeellllll kuzum saçmalama çok hoş olmuşsun maşallah süphanallah sonuçta senin kapalı olduğunu bile bile istedi ben olsam gururla taşırdım hiç moralimi bozmazdım
a.selam kuzucummmm nerdesin sen hmmm bakayım neler gelmiş sana
o gün senin özel günün, sevgilin istedigin tepkiyi vermedi diye niye ömründe bir kere olacak bi şeyden kendini mahrum bırakasın ki?
iyilik katilcikkk sendenkurbancığımmm nabeeeerrrr
r.ederimTeşekkür ederim canım :)
aynı durumdayım bende belim feci derece de ağrıyo oyyy oyyyyyyMisafirlerden baş kaldıramıyorum bu aralar nedenseBende yarın gönderiyorum kurbancıgımın kargosunu inş begenır oda
hadi gözünaydınn canımsağolun kızlar hepinize teşekkür ederim dün erkek arkadaşım gönlümü aldı
günaydınnnnnnGünaydın buarada hepinize hatunlarrr
sağol canım benim seninde kesene bereket yükledi fotoları merak etme ik sayfada link var ordan bakabilirsinGünaydınlarrrr benim kurbanımda önce kavuşan olmuş hediyesinee ümrancm ksne bereket canım benim kurbanımda kavuşmuş whatsaptan atttı bana ama netinde sorun varmış ondan yüklyememişş bugün yükler heraldee
Gördümm canımmm noel babaları atar diodum yatak odasına süs yapmışş bi güzeelll deli kızzzsağol canım benim seninde kesene bereket yükledi fotoları merak etme ik sayfada link var ordan bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?