teş.ler nazımmmmm naptın ne ettinumranım kesene bereket, askyokolmak cım da güzel günlerde kullansın inşallah
bu arada herkese mutlu günler ve mutlu haftalarr
teş.ler nazımmmmm naptın ne ettin
ahhh bide çocuk olsun kuzum görürüm seni bi yandan çocuk bi yandan koca bi yandan ev bi yandan da gelen misafirlertemizlik yapacam üşeniyorum umranım yaa, ev kadını olmak ne zormuş
birde çalışıyorsan offf ki ne offftemizlik yapacam üşeniyorum umranım yaa, ev kadını olmak ne zormuş
ahhh bide çocuk olsun kuzum görürüm seni bi yandan çocuk bi yandan koca bi yandan ev bi yandan da gelen misafirler
birde çalışıyorsan offf ki ne offf
aminnnn kuzummm amiiinnnnn hafta sonu kaynanamlar vardı bu akşamda komşular gelecek bana kuran okumaya dün bütün gün temizlikti hazırlıktı bide üstüne saçıma kına yaktım artık gece 11 de kızı uyuttum 12 gibi de ben uyudum ama nasıl uydum anlatamamben zengin koca bulup hizmetçi tutma hesabı yapmaya başladım,başka türlü baş edemem sanırım umranım
işin şakası bi yana Allah yardımcınız olsun valla kuzum, cidden sizlere güç kuvvet versin Rabbim inşallah
aminnnn kuzummm amiiinnnnn hafta sonu kaynanamlar vardı bu akşamda komşular gelecek bana kuran okumaya dün bütün gün temizlikti hazırlıktı bide üstüne saçıma kına yaktım artık gece 11 de kızı uyuttum 12 gibi de ben uyudum ama nasıl uydum anlatamam
yoh bebem gidemedik kaynanamlar bendeydi nasıl gideyim ama çok şükür şimdi daha iyi kısmetse bu cts götürücez bakalımelifim nisam nasıl oldu umranım? gittiniz dimi doktora, ne dedi ?
yoh bebem gidemedik kaynanamlar bendeydi nasıl gideyim ama çok şükür şimdi daha iyi kısmetse bu cts götürücez bakalım
aynen canımm sağolasın allah razı olsunheh iyiyse tamam o zamn umranım, sen de rahat edersin kuzucuk da rahat eder
aynen canımm sağolasın allah razı olsun
ayyy ben katilime hala adresi vermedimhemen msj atayım ben ona
nerelerdesin sen bakalımmmm mmmmm gönderimler başladı canım misal benim kurbancık hediyesine kavuştu bileslm kzılar nasılsınız uzun bir aradan sonra ortaya cıktım yine kimler ne yapıyo alındımı hediyeler ben kurbanımın cicilerini tamamladım inşallah begenir :)
aferin
kolay gelsin kuzumnaz arkadaşınız temizliğe kaçar arkadaşlar, kendinize iyi bakın, görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?