oh oh oh ne güzel gelsin hedişler bakalımmmm katilcik bana ne zaman göndereceksin
:) :) :) ben takip ediyorum ama yohhhh bulamıyorum ahhhh ahhhhkuzummm teşekkür ederim sana anladın sen onu :) ben de kendi hediyelerimi merak ediyorum. benim katil ne yazdı ne yaptı hiç bakmadım ama :)
mmmmm kim olabilir kibende katilimi bilmiyorum kim :) kimse çıksın ortayaaaa
bende bilmiyorummm :)mmmmm kim olabilir ki
kızlar sizce nişan davetiyem nasıl
neyse az kaldı öğrenirsin kuzucumbende bilmiyorummm :)
çok güzelmiş canımmm klasiklerden çok begenıyorum bu tarzları ben
Günaydınlar bu arada herkese ben çok yogunum arada kacamak kacamakkk giricemmmm artıkk Bolu'ya dönene kadar
çok güzelmiş canımmm klasiklerden çok begenıyorum bu tarzları ben
Günaydınlar bu arada herkese ben çok yogunum arada kacamak kacamakkk giricemmmm artıkk Bolu'ya dönene kadar
neyse az kaldı öğrenirsin kuzucumBu arada benim iş yerimde bazı siteler yasak bazısında da baz şeyler net görünmüyor resim reklam gibi şeyler engelli o yüzden davetiyene bakamıyorum ama 12den sonra yorum yapacağım
merhaba katilcik sabırsızlıla bekliyorummmmmmehaba kızlarrr...
ben kargomu muhtemelen cuma günü göndereceğmmm
çok heyecanlııııııteşekkür edeirm canım sağol
olsun canım benim :) bende merakla bekliyorm
kızlar sizce nişan davetiyem nasıl
beğenmene çok sevindim canım ben cezaevind eçalıştığım için cep telefonu yasak eve gidince ararım ben seni cnaım fotocukları bekliyorummmm ama şunu belirtmeliyim şalını unuttumkızlaaar slm,ben hediyelerime kavustum....KatilimUmran_63'e çok ama çook teşekkür ediyorum.bizi cooook mutlu etti.aradım ulaşamadım.özeni için ayrıca teşekkür ederim,birazdan yukeyecegım fotolarımı.
sevgili kurbanım telefonum arızalı oldugu için gelen mesajları göremıyorum ve mesaj atamıyorum ama senın güzel hediyeciklerinde yarın yola cıkıyor bilgine :)
iyi günlerde kullanın canımmmm r.ederimkızlaaar slm,ben hediyelerime kavustum....KatilimUmran_63'e çok ama çook teşekkür ediyorum.bizi cooook mutlu etti.aradım ulaşamadım.özeni için ayrıca teşekkür ederim,birazdan yukeyecegım fotolarımı.
sevgili kurbanım telefonum arızalı oldugu için gelen mesajları göremıyorum ve mesaj atamıyorum ama senın güzel hediyeciklerinde yarın yola cıkıyor bilgine :)
Rabbim nasip ederse Ocak 31 de nişanım var canımmm. Çok teşekkür ederimmmmm sen ve nutellanın peşine ben gidiyom yarenlerden sanırımkııızzzzzzzz nişanlanıyor musun bebek? :) hayırlı olsun. çok cici görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?