• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

kızlar sizce nişan davetiyem nasıl
82757520251-559x600.jpg

bende katilimi bilmiyorum kim :) kimse çıksın ortayaaaa :KK53:

bende bilmiyorummm :)
neyse az kaldı öğrenirsin kuzucum :D :D Bu arada benim iş yerimde bazı siteler yasak bazısında da baz şeyler net görünmüyor resim reklam gibi şeyler engelli o yüzden davetiyene bakamıyorum ama 12den sonra yorum yapacağım ;)

çok güzelmiş canımmm klasiklerden çok begenıyorum bu tarzları ben :KK68:

Günaydınlar bu arada herkese ben çok yogunum arada kacamak kacamakkk giricemmmm artıkk Bolu'ya dönene kadar :KK17:

teşekkür edeirm canım sağol

neyse az kaldı öğrenirsin kuzucum :D :D Bu arada benim iş yerimde bazı siteler yasak bazısında da baz şeyler net görünmüyor resim reklam gibi şeyler engelli o yüzden davetiyene bakamıyorum ama 12den sonra yorum yapacağım :KK66:

olsun canım benim :) bende merakla bekliyorm

Günaydın bayanlar sayfa yine hareketlenmiş maşallah :KK54: hediyeler gönderilmeye başlanmış benim paketimde hazır şimdi mektubunuda yazdım akşam kırmızı çamaşırını alıcam
Çarşamba göndericem umarım beğenir sağ salim teslim edilir çok heycanlıyım :KK48:

kızlaaar slm,ben hediyelerime kavustum....KatilimUmran_63'e çok ama çook teşekkür ediyorum.bizi cooook mutlu etti.aradım ulaşamadım.özeni için ayrıca teşekkür ederim,birazdan yukeyecegım fotolarımı.
sevgili kurbanım telefonum arızalı oldugu için gelen mesajları göremıyorum ve mesaj atamıyorum ama senın güzel hediyeciklerinde yarın yola cıkıyor bilgine :)

kızlaaar slm,ben hediyelerime kavustum....KatilimUmran_63'e çok ama çook teşekkür ediyorum.bizi cooook mutlu etti.aradım ulaşamadım.özeni için ayrıca teşekkür ederim,birazdan yukeyecegım fotolarımı.
sevgili kurbanım telefonum arızalı oldugu için gelen mesajları göremıyorum ve mesaj atamıyorum ama senın güzel hediyeciklerinde yarın yola cıkıyor bilgine :)
beğenmene çok sevindim canım ben cezaevind eçalıştığım için cep telefonu yasak eve gidince ararım ben seni cnaım fotocukları bekliyorummmm ama şunu belirtmeliyim şalını unuttum :(

iyi günlerde kullanın canımmmm r.ederim ;) :) :D :D :D :D foto içinde teş.ler

Back