2015 YGS-LYS BURAYA!

hayırlısı olsunn inşlah canım abbim kolatlık versin hepimize ama bn öle d2gılm ıste bı anda calısma istegı geliyo bı anda gıdıyo npıcm bılmıyorum sen ne düşünydun

hımm yakın sayılırız sen bu tempoyla kazanırsın kesin İnşalahh

canım bak ben uyandım kocamı işe gönderdim ortalığı topladım yarım saat kahvaltı ve sabah haberleri için izin verdim kendime :) 8 de başlıcam test çözüp bi konu bitircem. 10 da müge başlıyor 1 e kadar onu izlerim. akşam yemeğini hazırlayıp kuaför alışveriş işlerim var onları halledip 5 gibi eve gelirim akşam 7 buçukda da eşim geliyor o zaman aralığında da çalışcam . sende lütfen çalış aksatma

en verimli saatler olarak uzmanlar

08:00 11:00
16:00 18.00
19:00 22:00 olarak belirlemiş. hiç b şey yapmak gelmiyosa içinden canın sıkıldıkça konu videosu izle konuları oku çok soru çözmesen bile ucundan bucağından kalacaktır önem ver bu işe sıkı tut

zaten testten cok bu vıdeolar bağlıyo bni izlerken calışmk cok etkili oluyor ama dediğin gbi en azından her konudan sonra ızlediğim vıdeodakı hoca test cozuyor en azındn pekiştryorum ama coğ. edebıyta baslmdım trıhın baslrndyım yetişmıck die korkyorumm

Tamam canjm çok merak ettim bende çünkü mat sıkıntı bende problemler yapamıyorum. Haber bekliyorum senden cnm

kitap cuma günü geldi canım. bildiğin soru bankası ama güzelliği tüm soruların altında renkli bi kısım var ve orada sorunun çözümüne dair ipucu vermiş yani atıyorum x kaç değer vermen gerektiği neden o formülü uyguladığın gibi kısa kısa ipuçları. ben beğendim yardımcı olacağını düşünüyorum

Kızlar ben sürekli giremiyorum. Pazar günü haftanın özetini yazalım, sona da yeni haftanın hedeflerini söyleyelim. Yani sadece pazarları nolursa olsun muhakkak girelim.

Sürekli burda olursak olmaz ki zaten..

bu haftanın özeti

tarihten 180 soru çözüldü benim tarih konularım bitti o yüzden başa döndüm bugün ilk üç konunun tekrarını yaptım (pazar günleri tekrar günlerim)
edebiyattan eser yazar eşleştirmelerine çalıştım (lys ye çalışmak için biraz daha zamanım olduğu için sadece yazar eser eşleştirmesi yaptıyorum bu ara )
türkçeden her gün 50 paragraf soru çözdüm, sözcükte anlam ve cümlede anlam konuları bitti
cuma günü matematik için aldığım kitap geldi sadece inceledim matematik özürlü olduğum için daha başlamadım.

önümüzdeki hafta yapılacaklar

tarih

İslam tarihi
Türk Dünyası
Ortaçağ'da Avrupa
Türkiye Tarihi
Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi
Osmanlı Devleti'nin Yükselme Dönemi
Yeni ve Yakın Çağ'da Avrupa tekrar edilecek. (Normalde sadece pazar günleri tekrar çalışması yapıyodum ama tarih konularım bitti bugünde üç konu ard arda tekrar etmek sıkıcı geldi. bende bu hafta her güne 1 konu koymaya karar verdim. )

türkçe

dil bilgisi konuları çalışılacak ve paragraf çözmeye devam

coğrafya

ilk üç konuya çalışılıp konu kavrama testleri çözülcek

matematik

ilk konu çalışılacak

yetişir canım benim 97 gün kaldı ygs ye konu belli gün belli kuralını uygula yani haftalara ayır sınava kadar olan gün saysıını sonra çalışman gereken sayfa konu sayısını bunlara dağıt düzenli bi çalışmayla gelirsin üstesinden inşallah

Hmmm gayet iyiymiş ozaman bende alayım ya benjm sıkıntı problemler zaten :)

Aslansınnnnn!!!!

inşllah canımda ösymde konu vermişler ya onlar geçerlimi acaba onların üstüne yoğunlaşsam

inşllah canımda ösymde konu vermişler ya onlar geçerlimi acaba onların üstüne yoğunlaşsam

ben çalışmaya başlarken netten böyle bi tablo bulmuştum bunun çıktısını aldım bu konulardan sırayla takip ediyorum canım işini görür belki ösym dekileri bilmiyorum

bende gördüm bunuda ösym verdi diye biliyorum bütün konuları gözden geçirmeye çslışıyorum bende Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…