2015 YGS-LYS BURAYA!

Slm kızlar bende ygs hazırlanıyorum sayısalcıyım mat konuları bitmek üzere iki üç konu kaldı onları aradan çıkarıp türkce ve fen çalışmayı planlıyorum hedef 300-350 inş başarırız var mı sınava kadar benimle kapışmak isteyen

Kızlar yapmayın ama kaçıncı kez yazıyırum :KK43:

İnstagramı olmayan var mı aramızda?

Olmayan alıntılayıp yazsın bana. Olan da ister kişisel hesabıyla ister yeni hesap açıp dm atsın instagramdan ygshukuk hesabına. Grup oluşturulcak. Pembedusler89 Pembedusler89 dan başka atan olmadı.

Kızlar yapmayın ama kaçıncı kez yazıyırum :KK43:

İnstagramı olmayan var mı aramızda?

Olmayan alıntılayıp yazsın bana. Olan da ister kişisel hesabıyla ister yeni hesap açıp dm atsın instagramdan ygshukuk hesabına. Grup oluşturulcak. Pembedusler89 Pembedusler89 dan başka atan olmadı.

ben takip ediyorum ama grup ile ilgili hiç bilgi alamadım

Kızlar ben de bu sene sınava girmeye karar verdim. Dil puanıyla İstanbul'da bir üniversite düşünüyorum. Benim ki heves yani illa iş garantili bir yer olsun amacım yok. Geçen seneki sınava baktığımda Türkçe'den en az 36 37 net çıkarırım. Tarih coğrafya da bi kaç yanlış en fazla. Matematikten üç ay çalışırsam yarı yarıya net çıkarırım bakalım yetecek mi. İspanyolca İtalyanca Arapça bu bölümlerden birini düşünüyorum. Yarın kitapları alacağım bakalım.

Kızlar ben de bu sene sınava girmeye karar verdim. Dil puanıyla İstanbul'da bir üniversite düşünüyorum. Benim ki heves yani illa iş garantili bir yer olsun amacım yok. Geçen seneki sınava baktığımda Türkçe'den en az 36 37 net çıkarırım. Tarih coğrafya da bi kaç yanlış en fazla. Matematikten üç ay çalışırsam yarı yarıya net çıkarırım bakalım yetecek mi. İspanyolca İtalyanca Arapça bu bölümlerden birini düşünüyorum. Yarın kitapları alacağım bakalım.
Instagramdan devam ediyoruz grupca istersen katilabilirsin ygshukuk grubu kurdu herkes orda ne konu işliyorsa yaziyor istersen bekleriz canım

Instagramdan devam ediyoruz grupca istersen katilabilirsin ygshukuk grubu kurdu herkes orda ne konu işliyorsa yaziyor istersen bekleriz canım
Ekledim umarım yanlış gruba gitmemişimdir. İstanbul üniversitesinin giriş kapısı görüntüsü var o sanırım. Umarım herkes istediği bölüme yerleşir. Benim tamamen dün bir anda aldığım karardı biliyorum çok geç sayılır gibi ama dilden gireceğim Ygs de Türkçe + Sosyal Lys5 bi de sorumlu olduğum bölümler. Türkçe ve Sosyali üç ayda tekrarla full yaparım diye düşünüyorum çünkü şu anda hiç çalışmadan Türkçede 3 4 Sosyalden de o kadar çıkıyor. Lys5 e de sınavdan sonra başlayacağım. Hedefim dil ile ilgili bir bölüm olsun şeklinde fakat ingilizce vs degil. İtalyanca İspanyolca Arapça Latince dillerinden biri hedefimde bakalım. İstanbul Üniversitesinde bunlardan herhangi biri inşallah olur. Latince sanki havada karada olur gibi.

Kızlar merhaba
ben unıversıte mezunuyum sonra master da yaptım

2003 mezunuyum, sosyal bilimler çıkışlıyım

şu an hukuk eğitimi almak istiyorum, 2015 teki sınava girmeyi düşünüyorum

ben sınava girdigim yıl, puan hesaplamaları nedeniyle turkce matematıkten alan hukuga gırmem mumkun degildi

acaba şu an ne yapabilirim? bir şansım olabilir mi? nasıl hesaplanıyor puanlar?

epey yıllar gectı tabi ben okulu bitirdikten sonra..

formları n e zaman alıcaz?

X