2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İnşallah cnm dr da ikiz çok istediğimiz bişey değil deyince moralşm bozuldu
Hiç moralini bozma bende tedaviye başlarken inş. İkiz olurda açığı kapatırız diyodum.transferden sonrada sağlıklı olmazlarsa diye istememeye başlamıştım.bide ben zayıfım.bünyem de zayıf diye korkmuştum.ama bir tanıdık benim gibi zayıf ikizlerini sağlıklı doğurmuş sadece 2 hafta küvezde kalmışlar.başka bir arkadaşımın da ikizlerden biri biraz daha gerideymiş gelişimi.dr lar yaşamayabilir demişler bir ay 40gün küvezde kalmış şuan maşallah ikiside çok iyiler 8 yaşındalar.inş.sen ve diğer arkadaşlarda (@hosmn )muhtemelen bence B belinda87 ve @öz-ge-mavi ninki de ikiz olacak sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Darısıda bize inş.

Klomen ve türevi ilaçların yumurta çoğaltıcı etkisi var. Ben tedaviye başlarken anlattım arkadaşlarıma Çoğul gebelik olabilir dedim. Mantıkları Aldı. Sorgulamıyorlar bişi

Teyzesiiii ben miniğim tek ikiz degil allah mı söyletiyo ne valla

Kızlar adet benzeri kasık ağrılarım başladı birde bu progestan iğne beni benden alıyor. Resmen sekerek yürüyorum. Gülüyor herkes. Gece sağa sola dönerken hep inlemişim Ağrıdan

anladım canım allah dan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı olsun inş.

anladım canım çok sagol doktora sorarım artık teşekkürler :) hepimiz için hayırlısı olsun :)

Ayy korkutmayın ya iğne öyle inletecek kadar ağrımı yapıyor
Tedavi sürecini hep tek atlattım. Annemler birşey bilmedi. İğneleri kendim yaptım. Toplama işlemi sonrasında anestezinin etkisi geçince işime döndüm ve 1 tane bile Ağrı kesici içmedim. Transferim 2 de oldu o gün yormadım kendimi ama ertesi gün işime gittim. Hiç ağrım sızım olmadı çok şükür. Göbekten yapılan iğneleri çok kolay Yaptım. Ama bu kalçadan vurulan iğne korkunç. Eşim sen dayanıklısın normalde demekki canın çok ağrıyor ki gece inliyorsun dedi. Ya hemşireye sordum. Mecburmuyuz bu iğneye diye. Çok camınız acıyor diymi dedi. Nette progestan 50 MG iğne yazın yorumlara bakın. Şu an oturmakta zorlanıyorum.

Bu iğne test Gününe kadar yapılacakmış. Test günüm 29 Haziran. Valla sırf erken bitsin diye erken yapıcam testi. Pazar günü yapılan yerim hala ağrıyo ;(((

Allah şifalar versin herkese öyleyse. Ben normalde bile kalçadan iğne olmaktan korkan biriyim. Demir eksikliği için iğne vuruldum, günlerce oturamadım. Ne yapacağım bilmiyorum, çok korktum şimdi. Allah kolaylaştırsın işimizi.

nuclear bu iğneyi koldan ya da göbekten yaptırma imkanı yokmu
Yok canım. Sordum doktora kendim göbekten vurabilir miyim diye. Hayır hastaneye gideceksin kalçadan vuracaksın dedi. İğneyi vurmakta hiç bişi yok. Ondan korkmayın. Ilk 2-3 saatte bişi yok. Sonra Başlıyor. Nette Yorumları okuyunca gülmüştüm iğne sonrası bu mu acıyor dedikleri diye. Gece oldu girdim yatağa bi başladı ağrısı Geçmek bilmiyor. Özellikle uzun süre oturuNca daha çok ağrıyo. Yürümek gerekiyor bol bol. İğne yağlıymış. Deri Altın'da hemen yayılmıyormuş. Ağrıyı o yapıyormuş. 3 gün 3 ayrı hastanede vurdurdum. 3 hemşirede aynı yorumu yaptı. Birde reçete olmadan vurmuyorlar haberiniz olsun.

nuclear bazı arkadaşlar bunun jelini kullanıyordu. Neye göre iğne neye göre jel veriliyor acaba
Ya jeli bende kullanıyorum hala. Bugün bişi farkettim. Normalde jel bende çok akmıyordu. Topak topak bir kaç kere olmuştu. Emiyordu rahmim. İğne Başladıktan sonra bildiğiniz su gibi akıyor geri sabah kalkınca. Demek ki ikisi fazla. Ama doktor beraber diyor. Vardır bildiği

Benim doktorum transferden sonra jeli bırak kalçadan iğne yapılacak tahlil sonucuna kadar dedi. Sen ikisinin de yapılacağına emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…