• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar oksapar iğne ne içindi çok acil,bugünlük vurunmasam bişey olurmu yanlış iğne gelmiş!!!!

Bana da bugün hemşire tek ampül iğne yapmış işe dönünce farkettim. Normalde 2 ampül yapılıyırdu. Hemen mesaj attım doktora. Bugünlük böyle olsun önemli değil dedi. Bşr günden bişi olmaz. Üzme kendini yarın değişirsin

Ya kızlar ayıptır söylemesi dün ve bugün burnumu sildiğimde kanlı geliyor mukus. Sizde var mı böyle bişi.

Canim ben de fazla bir etki yapmadı diyebilirim. Dedikleri gibi yanmada yapmadı.sadace kalçalarım da yer kalmadı.
Bende ters giden bşrşey var o zaman. Yanma değilde böyle kolunu bacağını çarparsın çürür ta acır orası, aynen öyle resmen çimdiklemişler gibi acıtır ve yürümekte zorlanıyırum

Çok kötü midem bulanıyor bugun hiç bişi yemedim az önce az bişi yedim çok afedersiniz onuda cıkardım napıcam bn bu bulantıyla o kdr sarsıyoki bni Yüzüm limon gbi sarı oldu

Klomen ve türevi ilaçların yumurta çoğaltıcı etkisi var. Ben tedaviye başlarken anlattım arkadaşlarıma Çoğul gebelik olabilir dedim. Mantıkları Aldı. Sorgulamıyorlar bişi
Benim arkdaslarimda o ilaclari biliyo hicbirinin gebeligi kolay olmadi ztn aslnda desem gayet mantikli gelirde ilerde pat diye ortaya cikarsa cok ayip olur saklamis bizdn flnfilan neyse kese ve kalp atislarina kdr dusunup karar veririm uaa is oraya kalsin napim arrik:) yeterki saglikli olsunlar

Çok kötü midem bulanıyor bu bişi yemedim az önce az bişi yedim çok afedersiniz onuda cıkardım napıcam bn bu bulantıyla o kdr sarsıyoki bni Yüzüm limon gbi sarı oldu
Ay cnm benim yaa malesef isin zor kismida bunlar bi sekilde gececek bugunlerde benim.annemde cok kotu mide bulantisi cekmis hamileliklerinde e hep zayiflamis baslarda bakalim ben kime cekicem cubuk kraker zeyfin ekmek fln ye bastirir

Çok kötü midem bulanıyor bugun hiç bişi yemedim az önce az bişi yedim çok afedersiniz onuda cıkardım napıcam bn bu bulantıyla o kdr sarsıyoki bni Yüzüm limon gbi sarı oldu

ayy cok zor canım yaa daha hafif seyler yiyerek aç kalmamaya calıs ama krakerle falan bastırabilirsin mideni, yogurt tarzı seyler de rahatlatır. Hiçbirsey yememek de olmaz. Benim de geçen haftadan beri midem bulanıyor sürekli ama çıkarmıyorum cok sükür ama ben de suratım kireç beyazı dolaşıyorum işte

Verdikleri kağıtta oksapar veya clexane iğne yazıyor ,hemşire yanlış Yazmış clexane gelmiş bilmeden vurulmak istemedim
Kuzum isim yanilgisi olmasin ama ztn oksaparin muadili o diye biliyorum ikiside ayni islevde ben ilk oksapar almistim ikinci aldigimda eczanede muadilini verdiler hemsireyi aradim ayji ztn ikiside dedi.. suan digerinden vuruluyorum yani ama bejim gobegimde hep igne izleri var bugune kdr herseyi kendim yaptim ama nedense bu igne bende iz birakiyo neyi beceremiyorum anlamadim birazda yakiyo ilk basta sende de oylemi kendin mi yapiyosun

Canım hamileliğin ilk üç ayında olan bazen tüm gebelik boyunca olabln bir durum ama 3 ayın sonunda iyiden iyiye azalır.sen sakın sanma ki yiyemiyorum bebeğim beslenemiyor Bu üç ayda bebekler annenin yediğiyle büyümez o yüzden rahat ol.arkdslr da yazmş zaten tuzlu seylerle mideni bastrmaya calış coook kötü olursan da zaten bir acile git metpamidli vitaminli bir serum takarlar.cok geçmş olsun canım.

Kuzum isim yanilgisi olmasin ama ztn oksaparin muadili o diye biliyorum ikiside ayni islevde ben ilk oksapar almistim ikinci aldigimda eczanede muadilini verdiler hemsireyi aradim ayji ztn ikiside dedi.. suan digerinden vuruluyorum yani ama bejim gobegimde hep igne izleri var bugune kdr herseyi kendim yaptim ama nedense bu igne bende iz birakiyo neyi beceremiyorum anlamadim birazda yakiyo ilk basta sende de oylemi kendin mi yapiyosun
Dün geç olduğu için hemşireden falan cvp alamadım ,dün iğne kullanmadım yani bişey olmaz bigünden dedi.clexane kullanabilirsin Demiş artık onu kullanıcam,transferden önceki iğnelerde hiçbişey anlamıyodum ama bu iğne yakıyor canım evet benim eşim vuruyor kendi canıma gücüm yetmez benim:)

Riskleri elbette var canım ama Allah ım yardım eder inşallah..Rabbim verdi ikizleri çok şükür, hayırlısıyla kucağımıza da nasip eder inşallah..
İnşallah cnm dr da ikiz çok istediğimiz bişey değil deyince moralşm bo
Hayirlisi valla azcik yusuf yusufum ama artik bi sekilde planimizi yaoacaz:)) senin tup oldugunu biliyolarmiydi nasil soylemek gerek sonucta biz saklamistik ama ikiz olursa soylicez karar verdik aslnda ailelerdn hic cekinmiyorum ama arkdaslarimdan anlamsiz yorumlar gelirmi axaba ne acelen vardi ne cesaret iki koydurdun sorun neydiki vs vs..
Ben de onu düşünüyorum sonra kızıyorum kendime daha kalp atışlarını duymadık küsüp giderlerse diye..valla ben ailede de vardı diycem.. bide zaten pko ve kkomen fln kullandgmı da biliolardı ondan dicem

İnşallah cnm dr da ikiz çok istediğimiz bişey değil deyince moralşm bo

Ben de onu düşünüyorum sonra kızıyorum kendime daha kalp atışlarını duymadık küsüp giderlerse diye..valla ben ailede de vardı diycem.. bide zaten pko ve kkomen fln kullandgmı da biliolardı ondan dicem
benımde bı ıgne kullandığımı annem bılıyodu aman yaa esımde basta kendı benı soğuttu soylemektn yok bısy olucak tup bebek ya ondan mı böyle oldu derler onu derler bunu derler canın sklır sen bıde etkılenıyosun kolay dıye benı doldurdu doldurdu:) sımdıde dıyokı ıkız olursa derız cnm nolck beklemek ıstemedık tup yaptırdık derız onlara ne dıyo:) bı aleem ya...
ya bazen aklıma esıyo caktırmadn farklı bı doktora mı gıtsem kese görmeye dıyee merak edıyorum yaaaaa 6 temmuza daha cooook var:)

Back
X