• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

merhaba,
bana sorarsan doktora mutlaka git, rahminin durumunu mutlaka öğren, kan değerlerine de bakarlar hem, ona göre ilaç tedavisi bile yapabilirler, bir doktor takip etmiyor mu?
ayrıca ben de bir ara araştırdım-gerçi henüz hamile değilim, bu arada dün 0 a yakın bir değerim çıktı, doktorum 'valla 2 gün sonra tekrar et, 12. gününde, çok acaip şeylerle karşılaşıyoruz dedi, yarın test günüm ama olmadı bence:) neyse atlattım, ilk denememdi, yaşım var ama ümidim de var deyip geçelim:))- neyse uçakla seyahatte sorun yok, rahat ol ama yine de sor tabi sen, selamlar
Canım merhaba 1,5 sene önce 2.deneme mi yaptırdım ve daha doktoruma gitmedim adet düzensizliği için farklı doktora gittim ama Ağustos da yaptıracağız Temmuz da bi gideyim belki ilaç verir test ister sagol canım ;) sizin sorun ne

:KK48:
Ay ozmn gerckten ben se catlak kremi alayim sukir hicbiyerimde catlak yok bugune kdr amaikiz olursa o gobek zeytinyagi ficisinda beklese catlar bence:) ya ikiz olayida bizim hicbir tarafta ikiz yok bide 1 yili askindir bebegimzn olmadigini biliyo arkdaslarim yani kesin anlarlar ufff hic te bu konuyla ilgili muhattap olmak istemezdim iclerinden gercktn cok patavatsiz bikactane var acaba asilama mi desem :) ay neyse bi keseleri goreyimde derim gibi yaa bisu derlerse de agizlarini kaoatmak lazim...
Tek derdin bu olsun canım :KK48: Boşver milleti hiç takma

Buarada kafayi yemiste bulunmaktyim :) azonce uyandimda ruyamda habire catlak kremi arastiriyodum ruyamda :))))
Gerckten nezaman baslaniyo bu kremlere birde ikiz olursa catlamama ihtimali yok heralde bu da can yani mutlaka catlar dimi

Hahahahah alemsin yaa... Ben de 8. Haftadan sonra başlarım dedim. Ama bilmiyorum Öncesinde mi başlasak :D

evet canım ilk denemem ve iki embriyo transfer etti. transferim 15 haziran da yapıldı ve 29 da sonuç almak için test yapıcam.
sana birsey sorabilir miyim. Transferden sonra kalçadan yapılan iğne var ya sen onu ne kadar yapacaksın.
Canım ben daha tedaviye başlamadım. Şahin hocayla ilk görüşmemi yaptım. Ağustosta tedavim inşallah

canım bak elinden geleni yap ki Rabbim kulum çabalıyo desın ve istegini versin inşallah.... bende 6 yıllık evlıyım bunun 5 yılı bebiş istedik 4 kere aşılama oldum tum tetkıklerden gectım hıc bısey yok sukur ıkımızdede ve 1 kere kendılıgınden gebe kaldım onuda kese gormeye gıdecegım gun 6-7 haftalıkken kaybettım ... yanı ben hiç kaybetmedım umudumu... daha ancak yenı tup bebek yaptırabıldık nasip buzamanaymıs ve senınde vardır bı nasibin belki burayı gorunce sende ıstıyceksın tup bebegı ve bence yaptır derım ... ben beklemedeyım cuma gunu testım var nasıbımde varsa gıdıp alıcam bebeklerımı ınsallah ve darısı tum ısteyenlere nasıp olur ... 6 yılın acısını bıldıgım ıcın bu kdr uzun yazdım canım kaç kere tüp bebek yapıp yılmayan arkadaslar var burda sana yakısmaz pes etmek bize yakışmazz yahuuu :KK5::KK9::KK68:
Canım önelikle sağolasın.ben son üç sene içinde 3 kere yaptırdım tüp bebek.sorun olmayınca onca sene olmayıp tüplede olmayınca olmıcak gibi geliyo.tüp bebek de malum zahmetli ve yıpratıcı bir süreç maddi manevi.hayırlısı olsun Allah her isteyene en kısa zamanda versin inş. hayırlı evlatlar.seninde olumlu olur inş. Benim umudum da artıyor böyle haberler alınca.

Senin test günü ne zaman. Sende de bebiş var gibi inşallah
Canım benim pzartesi günü yaptırcam test.ayyy insallah insallah eediğin gibi bebeğim benimledir tatlım öyle duygusallştm ki otrmş ağlıyrm neden agrım var diye.Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş borakmasın sewindirsn insallah

Canım merhaba 1,5 sene önce 2.deneme mi yaptırdım ve daha doktoruma gitmedim adet düzensizliği için farklı doktora gittim ama Ağustos da yaptıracağız Temmuz da bi gideyim belki ilaç verir test ister sagol canım :KK66: sizin sorun ne
bizde sorun yok görünüyor ama yaşım var, 40 yaşındayım ben, geçen yıl doğal gebelik 6 haftalıkken düşük yaşadım, sonra hemen bir aşılama oldum, olmadı o da..doktorum da yumurtaların genç ama sen stresli kadınsın, git dolan gez doğal deneyin, olmazsa bir kaç ay direktoman tüp bebek dedi, 6-7 ay dolandık, şimdi işte 9 yumurta da döllendi ama 2 tane 3. gün embriyosu sağlam kaldı, onlar da olmadı, biraz kendimi toparlayıp 2. yi denemek istiyorum kısmetse, allah nasip ederse, istiyorum çok ama olmazsa da napalım diyoruz..:KK22:

Canım benim pzartesi günü yaptırcam test.ayyy insallah insallah eediğin gibi bebeğim benimledir tatlım öyle duygusallştm ki otrmş ağlıyrm neden agrım var diye.Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımızı boş borakmasın sewindirsn insallah
Amin canım. Bana da dua edersen çok sevinirim. Ben ağıstosta başlayacağım

bence kendınız denemeyın daha vakıt kaybı ya aşılama yada dırek tup bebek yaptırın canım Allah şifa versin
saol canim tesekkür ederim :) asilama demedi hic doktor direkt tüp dedi. temmuzda tatilde olacagiz. agustosta yaptirabilirim.

peki bu is vücudu yoruyor mu? yani igneler, yumurta toplama vs. cok zor mu bu sürecler?

İnşallah cnm dr da ikiz çok istediğimiz bişey değil deyince moralşm bozuldu
bana da tup bebek doktorum degılde ılk zamanlar hep kontrole gıttıgım doktorum demıstı ıste ıkız cok da ıstenen bırsey degıl bırsuru zorlukları var doğum sonrasını gectım hamılelıkte de anneye bebeğe bırsuru skntı dıye ama allah böyle nasıp etmıs ınsallah pozıtıf bakıcaz basından berı baktıgımz gıbı yalnız bende cok pıs ıkızmıs gıbı moda gırdım:D

Hahahahah alemsin yaa... Ben de 8. Haftadan sonra başlarım dedim. Ama bilmiyorum Öncesinde mi başlasak :D
valla yavaştan bence krem araştırmasına gırelım nolur nolmaz rüyamda bak gulceksınz ama lıeracı gordum o ıyı dıyolardı kozmetıkcı gıbı bıyerdeydım ufff benım rüyalar ztn ayrı bı alem:))))

canım sen keseleri gördün mü. ne zaman transferin olmuştu 5. gün mü.
yok canım keseyı görmeye henüz gıtmedık 5.gun embrıyolarıydı ve 12 hazıranda transfer yapıldı yanı daha erken ztn ama doktorum 6 temmuza cagırdı sanırım kese artık gozukurse kalp atışına da bakmak ıcın

Kimse bana cvp yazmamış :KK43:
merhaba arkadaşlar pkoluyum agustos adettimle dondurulmuş emriyolarımla 3, denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
bana tavsiyede bulunabilir misiniz? önümüzdeki ay doktora gitmem gerekiyor mu sizce?
test falan isterler mi acaba ? iki denememde de herşey normal görünüyordu ama tutmadı.
ilk denemem tek emriyolu 2,denemem 2 emriyolu oldu. ama tutmadılar malesef :KK43:
3, deneme içinde sabırsızlıkla bekliyorum.
birde ağustos da tüp bebek yaptrıp eylül sonu gibi uçakla seyahat edebilir miyim sizce? doktora soracağım ama merak ettim.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. bekleyen arkadaşlara da rabbim hayırlısı nasip etsin inş.
Canım tedaviye başlamadan tekrar gitmen gerekirse doktorun söyler heralde.öncede problem olmadığına göre gerekmez heralde ama içim rahat etsin diyosan git istersen.uçak seyahatiyle ilgilide benim doktorum transferden bir gün sonra hastasını amerikaya gönderdiğini söylemişti.sorun olmaz heralde...

B
biz de eşimle dedik ya söylemeyelim, iyi giderse söyleyelim, ama yatmam gerektiğinden anneme söyledim, annem halama, halam cümle aleme, kayınvalidem geç duyunca bozuldu derken bütün dünya biliyomuş gibi dolandım :)) bir dahaki denememde 'başlıyoz biz, şimdilik bu kadar' diyip kestirip atıcam, sormazlar zaten çekinip
en arkadaşlarıma söylerken "tedaviye başlıyoruz olumlu olursa zaten söylerim olmazsa bu konu hakkında konuşmak istemeyebilirim dedim," sormasınlar diye.negatifi aldıktan sonra kendimee gelince herkese mesaj attım.karşılaştığımda çoğu birşey yokmuş gibi davrandı.arada soranlar da çıktı tabi ama sorduklarında da hiç rahatsız olmadım.

Back