2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Çok kötü midem bulanıyor bugun hiç bişi yemedim az önce az bişi yedim çok afedersiniz onuda cıkardım napıcam bn bu bulantıyla o kdr sarsıyoki bni Yüzüm limon gbi sarı oldu
ya dayan birazcık canım kıyamam:) ama çok da tuzlu yeme, zararlı, doktoruna da sor sen ya tuzlu yemek çok istenen bir şey değil gebeliklerde, kilo bile verebilirsin ama korkma, ilk 3 ay bebeğe zarar vermez, 3 ay sonra da kesilir zaten bulantılar diye etraftan biliyorum, kesilmezse takip ederler merak etme

valla ben resmen sadıst kendı kendıme saplıyorum ıgnelerı ama sokarken cogu zaman bakmıyorum sankı elımı durdurma ıhtıyacı hıssedecekmısım gıbı gelıyo nezaman bırakacaz bu ıgneyı acaba

valla ben resmen sadıst kendı kendıme saplıyorum ıgnelerı ama sokarken cogu zaman bakmıyorum sankı elımı durdurma ıhtıyacı hıssedecekmısım gıbı gelıyo nezaman bırakacaz bu ıgneyı acaba
Yanlış görmediysem 12. Hafta yazıyordu verdikleri kağıtta,bu arada kan verdim geldim bi saate çıkacak

Kim nerden bilecek canım. Alınlarında yazmayacak. Benim teyzem yaptı. Sadece biz biliyorduk.

Ay alemsin belinda, sabah sabah güldüm sadist deyince. Nasıl yapıyorsun kız ben aşılamada bile kendim karından yapmaya cesaret edemeyip acile gidip vurdurmuştum her gün. Dr hatta köylü kadınlar bile yapıyo sen niye yapamıcan demişti

Ben bugün itibariyle progestan iğneyi bıraktım çok şükür, kalçamda yer kalmadı mosmor oldu oturamıyorum valla.iğne yerine crinone jeli sabah akşam yap dedi doktorum.darısı başınıza kızlar...:)

saol canim tesekkür ederim :) asilama demedi hic doktor direkt tüp dedi. temmuzda tatilde olacagiz. agustosta yaptirabilirim.

peki bu is vücudu yoruyor mu? yani igneler, yumurta toplama vs. cok zor mu bu sürecler?
yumurta toplama işlemi narkoz altında oluyo canım uyuyosun sadece kalkıncada cok bı agrı sızı olmuyo ılla oluyo ama çekilmeyecek kdr değiller transfer hele hıc bsy deıl dıger turlu ıgneler ıgneler yumura buyume baskılama catlatma fln benım azcık gobusum morarmıstı ama oda bnm acemılıgımden ama bebekler için çekilmiycek kdr zor deıller cnm şimdiden hayırlı olur ıns tedavınız :)

Verdikleri kağıtta oksapar veya clexane iğne yazıyor ,hemşire yanlış Yazmış clexane gelmiş bilmeden vurulmak istemedim
Cnm clexane de aynı iğne, hatta onun vurması daha kolay içindekini enjekte edince iğneyi kendi atıyor.benim doktorum dönüşümlü veriyor 10 tane oksapar o bitince 10 tane clexane.ama ben Dediğin gibi clexane i yapmayı daha çok seviyorum.aynı ilaç firmaları farklı sadece için rahat olsun

Amin cnm hayırlısı olsun inşallah

Ben akşamları vurunuyorum iğneyi,eczaneden clexane vermişler de emin olmayınca vurmadım canım,dün iğne vurulmamış oldum yani,bi günden bişey olmaz dedi hemşire de benim kafama takıldı bişey olmaz dimi

Ay cnm benim yaa malesef isin zor kismida bunlar bi sekilde gececek bugunlerde benim.annemde cok kotu mide bulantisi cekmis hamileliklerinde e hep zayiflamis baslarda bakalim ben kime cekicem cubuk kraker zeyfin ekmek fln ye bastirir
Bugun bide onları denicem durduk yere bulanıyor bnde çocukluğumdan beri midem bulanırsa kötü sekilde hasta olup Günlerce yatardım şimdide öyle oluyo

Ben tedavi görüyoduk zaten ekstra vitamin yumurta geliştrci fkn çatlatma iğnesi kullandığımı biliolar zaten Allah bir isterken ikş verdi bundan diycem

Bn hollandadayım cnm doktorum asla serum vermez mümkün degıl cok kötü yapıyo bulantı bni bide dedıgın gbi bebek beslenmez dıye düşünüyorum ne zmn gecer bu bulantılar

Yok cnm hiç bişey olmaz.için rahat etmicekse ama bugünden itibaren sabah vurulurmaya başla.gör bak clexane el daha rahat edeceksin çünkü içindeki ilaç bitince kendi atıyo.dün eczaneye eşim almak için gitti benimkileri eczane oksapar alıyordun abi istersen oksapar vereyim yine Demiş.ben yok yok özellikle clexane istiyorum dedim.bi de onu yaparken iki parmağınla etini sıkıştır ve öyle yap bide Sak'ın acıyor diye ovuştırma yoksa acayip morarıyor.göbeğin dolduğu veya morardığı zaman koldan da yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…