2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kimyayas ve arwenn le beraber yarın test günümüz. arwenn eulaştık ama kimyayas yok sanırım. adını doğru hatırlıyorumdur umarım
Evet evet kimyaliydidda dvmini bende net hatirlamiyorum ay onuda bulabilsek ya:KK43: isin kotusu sayfa kapaninca bildirimlerde gitmisti geriye donuk bulurum yoksa

Iyi yapmissin bu haber karambole gelmemeliydi herkesede umut olsun dedigin gibi 3.gun embriyosuda bal gibi tutunur insallah 5lerde tutunur cunku sanki bende bak 5.gundu ama tutunmayabiliyo ya ornek olcakmisim gibi geliyo:KK43: ay neyse kotuyu cagirmak yok olmazsada napalim allahim daha vaktin gelmedi demistir..

Ya 3 -5 farketmez rabbim ol dedi oldu:)) benim ilk ikisinde de 5. Gundu olmadi , arkadasiminki 3. Gundu oldu.

Yarin ben yapayim eger bisey belli olursa sen de cuma yap.:)) heyecan basti beni offf
meraba canım senle aynıydık sanırım 7. gün bugün yarın test yapmayı mı düşünüyorsun yani çıkma ihtimali varmı bende çok istiyorum biran önce şu belirsizlikten kurulmak istiyorum.

günaydın anne adayları nasılsınız. sizi buldum:)) bugün çok güzel bi gün olsun güzel haberlerin olduğu mutlulukların olduğu . ramazan geldi çattı sizler ne yapacaksınız oruç tutabilecekmisiniz ben hala kararsızım aslında bu ay hamile lunsa bile bebek açlıktan etkilenmez deniliyor ama kullandığım ilaçları nasıl ayarlayacağım bilemedim.

dün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
canım hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah hiç sıkıntısız 9 ayı atlatırsın. darısı bizlere. ya böyle siz test yapınca bana da gaz geliyor test yapasım geliyor

canım hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah hiç sıkıntısız 9 ayı atlatırsın. darısı bizlere. ya böyle siz test yapınca bana da gaz geliyor test yapasım geliyor
inşallah canım allah hicbirimizi eli boş bırakmasın. cok bekledik cok dua ettik.. insallah sona gelmişizdir. allah hepimize nasip etsin.

Günaydın kızlar
Test yaptırcak olanlar inş kat kat degerleriniz arrtar hayırlısıyla hamileyim yazarsınız .
Bnde güne müthişşş bi kusmayla başladım
günaydın ayy o bulantıları kusmaları o kadar istiyorum ki. biliyorum belki bazılarına delilik gibi gelebilir ama o kadar istiyorum ki bebeğim benimle olsun onun varlığını hisseddeyim. varsın bulantıyla kusmayla ben burdayım anne desin

günaydın ayy o bulantıları kusmaları o kadar istiyorum ki. biliyorum belki bazılarına delilik gibi gelebilir ama o kadar istiyorum ki bebeğim benimle olsun onun varlığını hisseddeyim. varsın bulantıyla kusmayla ben burdayım anne desin
deme oyle deme... iyiyi çagır. allah hepimize saglıklı rahat hamilelikler nasip etsin, sağlıklı doğum ve hayırlıbebek yada bebekler...... doğru iste lütfen. bulantı ceken arkadaslarım var bikaç ay tükendi gercekten

deme oyle deme... iyiyi çagır. allah hepimize saglıklı rahat hamilelikler nasip etsin, sağlıklı doğum ve hayırlıbebek yada bebekler...... doğru iste lütfen. bulantı ceken arkadaslarım var bikaç ay tükendi gercekten
bende bulantı olmuyor zaten genetik herhalde annem ve ablamın hamileliklerinde de hiç olmadı 2. denemem de 9 haftalık düşük oldu o güne kadar hiç bulantı yaşamadım onun için rahat konuşuyorum tabi rabbim bilir. tabikide rahat bi hamilelik ilk dileğim rabbim nasip etsin

Gunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum:KK43: cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum:KK43: bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi:KK43:(
Canım glifor ne için bana vermediler öyle bi ilaç,bugün işe gitmesen bari ya yat uzan dinlen biraz canım iştede rezil olursun

Günaydın kızlaarrr... yeni topik hayırlı uğurlu bol pozitifli bol bebişli olsun inşallah... H Heveslebekleyen tebrik ederim canım Allah sağlıkla devamını getirsin kucağında sevdirmeyi nasip etsin.. Güzel bir haberle açılmış topik ne güzel:)

X