2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

yarın esas test günü yarın katlarsa degerim hamileyim diyebilicem inşallah.. arwenn umutsuzlaştım demişsin neden bilmiyorum ama benim 5.güne kadar göguslerim agrıdı, şimdi o da yok. hicbise hissetmiyorum. umutsuzluk yok dedik en başta, hala hepimiz hamileyiz

Harika haber canim cook mutlu oldum. Yarin kat kat katlanmis olur insllah. Bu topigin ilk guzel habercisi sen olacaksin insallah:)
sagol canım.. allah hepimize nasip etsin insallah.. bi kimyasal yaşadım önceki tedavi de korkuyorum tekrarlamasından ama kötüyü çagırmıcam. pozitif kalmaya çalısıyorumallah hepimize bu defa nasip etmiş olsun inşallah

Kan değerlerinden anlamıyorum ben ama sanırım iyi sonucun canım şimdiden hayırlı olsun,erken yapmışsın testi kötü örnek oluyorsun bizebenimde 3.gün embriyosu
biliyorum canım senin de 3. gün embriyosu. onun icin üstüne basa basa yazdım. arwenn sen de duy, 3.gün embriyosu negatif olacak die bise yokmuş, umudumuz bizimle

Günaydınlarrrr⛅
Gunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum:KK43: cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum:KK43: bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi:KK43:(

Gunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum:KK43: cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum:KK43: bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi:KK43:(

Gullnaydin canim gecmis olsun. Nane yagi gibi dogal biseyler varsa basina masaj yapsan baya rahatlatiyor brni.

gecmiş olsun canım.. gliforu bilmiyorum ama jel hakkında yazdıkların bende de var. gaz mevzusu hic bitmiyo

dün ben dayanamayıp test yaptım3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
Neeeeeeee:) kizzz hamilemisin sen simdi anaaam superrr bi haber:) tebrik ederim cnm yaa 8.gune gore muthis bi deger inanmiyorum yaa bizden gizli isler cevirdin he? Yaa ama simdi ztn kendimi zor tutuyodum benide gazladin ben nezmn yaotirsamki ama negatifsede bu hayal cabuk bitmesin istiyorum:KK43:

Neeeeeeee:) kizzz hamilemisin sen simdi anaaam superrr bi haber:) tebrik ederim cnm yaa 8.gune gore muthis bi deger inanmiyorum yaa bizden gizli isler cevirdin he? Yaa ama simdi ztn kendimi zor tutuyodum benide gazladin ben nezmn yaotirsamki ama negatifsede bu hayal cabuk bitmesin istiyorum:KK43:

Ben direk gaza geldim persembe yapcam:))

Ya inan agrimi fln unuttum topigimz pozitifle acildi hadi boyle gitsin insallah:) bugun ayrica bi arkdasimizin da test gunuydu ama suan kafami toplayamiyorum hatta listeyi yapan arkdasimzdi..

dün bi gaz geldi gidip yaptırdım. inan gizli iş degildi. topiğimiz talan olmuştu girip yazmaya çalıştıgımda. akşam 7 de sonuç aldım. toplanalım diye bekledim

kimyayas ve arwenn le beraber yarın test günümüz. arwenn eulaştık ama kimyayas yok sanırım. adını doğru hatırlıyorumdur umarım

dün bi gaz geldi gidip tırdım. inan gizli iş degildi. topiğimiz talan olmuştu girip yazmaya çalıştıgımda. akşam 7 de sonuç aldım. toplanalım diye bekledim
Iyi yapmissin bu haber karambole gelmemeliydi herkesede umut olsun dedigin gibi 3.gun embriyosuda bal gibi tutunur insallah 5lerde tutunur cunku sanki bende bak 5.gundu ama tutunmayabiliyo ya ornek olcakmisim gibi geliyo:KK43: ay neyse kotuyu cagirmak yok olmazsada napalim allahim daha vaktin gelmedi demistir..

X