- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
dün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test sonucu alınca siteye girip yazayım dedim ama darmadağın olmuşuz.. toparlanalım diye bekleyim dedim ama anca bukadar bekleyebildim:)
Kan değerlerinden anlamıyorum ben ama sanırım iyi sonucun canım şimdiden hayırlı olsun,erken yapmışsın testi kötü örnek oluyorsun bizebenimde 3.gün embriyosudün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
sagol canım.. allah hepimize nasip etsin insallah.. bi kimyasal yaşadım önceki tedavi de korkuyorum tekrarlamasından ama kötüyü çagırmıcam. pozitif kalmaya çalısıyorumallah hepimize bu defa nasip etmiş olsun inşallahHarika haber canim cook mutlu oldum. Yarin kat kat katlanmis olur insllah. Bu topigin ilk guzel habercisi sen olacaksin insallah:)
dün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
biliyorum canım senin de 3. gün embriyosu. onun icin üstüne basa basa yazdım. arwenn sen de duy, 3.gün embriyosu negatif olacak die bise yokmuş, umudumuz bizimleKan değerlerinden anlamıyorum ben ama sanırım iyi sonucun canım şimdiden hayırlı olsun,erken yapmışsın testi kötü örnek oluyorsun bizebenimde 3.gün embriyosu
benim dr 10. güne test veriyo herkeseBu arada 3. Gun embriyo transferinde 12 sonra test gunu verirlerdi sasirdim. 8 gun icin bence cok iyi degerin cunku 3. Gun embriyosu
Gunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi(Günaydınlarrrr️
benim dr 10. güne test veriyo herkese
Gunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi(
gecmiş olsun canım.. gliforu bilmiyorum ama jel hakkında yazdıkların bende de var. gaz mevzusu hic bitmiyoGunaydin cnm ben bu sabah cok kotuyum cok kotu basim agriyo midem bulaniyo ve elim ayagim titriyo ise gitmem lazim dus aldim ama bayilck gibi oldum ciktim simdi havlu kafamda uzaniyorum bu hep su lanet hap gliforun etkisi gerci o birtek mide bulantisi yapiyodu ama bunlarda bonus olark geldi(
Neeeeeeee:) kizzz hamilemisin sen simdi anaaam superrr bi haber:) tebrik ederim cnm yaa 8.gune gore muthis bi deger inanmiyorum yaa bizden gizli isler cevirdin he? Yaa ama simdi ztn kendimi zor tutuyodum benide gazladin ben nezmn yaotirsamki ama negatifsede bu hayal cabuk bitmesin istiyorumdün ben dayanamayıp test yaptım3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
Neeeeeeee:) kizzz hamilemisin sen simdi anaaam superrr bi haber:) tebrik ederim cnm yaa 8.gune gore muthis bi deger inanmiyorum yaa bizden gizli isler cevirdin he? Yaa ama simdi ztn kendimi zor tutuyodum benide gazladin ben nezmn yaotirsamki ama negatifsede bu hayal cabuk bitmesin istiyorum
dün bi gaz geldi gidip yaptırdım. inan gizli iş degildi. topiğimiz talan olmuştu girip yazmaya çalıştıgımda. akşam 7 de sonuç aldım. toplanalım diye bekledimNeeeeeeee:) kizzz hamilemisin sen simdi anaaam superrr bi haber:) tebrik ederim cnm yaa 8.gune gore muthis bi deger inanmiyorum yaa bizden gizli isler cevirdin he? Yaa ama simdi ztn kendimi zor tutuyodum benide gazladin ben nezmn yaotirsamki ama negatifsede bu hayal cabuk bitmesin istiyorum
Valla mi:) ya bende mi yaosam ama 6.gun be bacim hakkaten cikan deger ciksada acaba mi dedietmicekmi? Offfff cok piss gazlandim ztn gazliydim:)))Ben direk gaza geldim persembe yapcam:))
Iyi yapmissin bu haber karambole gelmemeliydi herkesede umut olsun dedigin gibi 3.gun embriyosuda bal gibi tutunur insallah 5lerde tutunur cunku sanki bende bak 5.gundu ama tutunmayabiliyo ya ornek olcakmisim gibi geliyo ay neyse kotuyu cagirmak yok olmazsada napalim allahim daha vaktin gelmedi demistir..dün bi gaz geldi gidip tırdım. inan gizli iş degildi. topiğimiz talan olmuştu girip yazmaya çalıştıgımda. akşam 7 de sonuç aldım. toplanalım diye bekledim