• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Günaydın kızlaarrr... yeni topik hayırlı uğurlu bol pozitifli bol bebişli olsun inşallah... H Heveslebekleyen tebrik ederim canım Allah sağlıkla devamını getirsin kucağında sevdirmeyi nasip etsin.. Güzel bir haberle açılmış topik ne güzel:)
sagol canım cok tesekkür ederim.. hergün ardarda pozitifler alalım insallah

selam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış :KK70:
oz-ge-mavi oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?

meraba canım senle aynıydık sanırım 7. gün bugün yarın test yapmayı mı düşünüyorsun yani çıkma ihtimali varmı bende çok istiyorum biran önce şu belirsizlikten kurulmak istiyorum.

az çok bir değer çıkar heralde. zaten gebelik varsa değer 5in üzerine çıkmıştır.

selam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış :KK70:
oz-ge-mavi oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?

canım benimde daha transferime var, regl bekliyorum.. Ama burasını okumak iyi geliyor banada:) Canım daha önce başka topiklerde yumurta kalitesini arttırmak için doktorların önerdiği vitamini kullananlar vardı bayağ kişi sonuç almış o da aklında bulunsun. sanırım DHA gibi bişeydi .

günaydın ayy o bulantıları kusmaları o kadar istiyorum ki. biliyorum belki bazılarına delilik gibi gelebilir ama o kadar istiyorum ki bebeğim benimle olsun onun varlığını hisseddeyim. varsın bulantıyla kusmayla ben burdayım anne desin
Bebegi düşünemiyosun ki kısmaktan sanki beynin yer degiştiriyo ayyyy . İçim dışıma cıkıyo derler aynen öyle oluyo

Rica ederim cnm :) transferden önce bol bol Ananas ve kivi ye transfer sonrasındada ye tutunmaya cok yardımcı oluyo

canım benim dr um co enzim q10 verdi bana. 2. ayda faydasını gördüğümü düsünüyorum. adetlerim 32 günde bir olurken 28 günde bir olmaya başladı. kullandıgımın 3. ayında yapılan tüpbebek denememde embriyolarım 1. kalite oldu.

Back