• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

selam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış :KK70:
oz-ge-mavi oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?
Canım ben de beklemedeyim. Ağustos ay gibi başlamayı düşünüyorum tekrar. Kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşup, rahatlıyoruz burada. Birbirimize destek oluyoruz. İyi ki varsınız

B belinda87 gliforu bende merak ettim neden verildi?
Buarada sen sormustun dimi ikiz olursa anlasilck diye.. evet o bendim ama artik tinlamiyorum yeterki olsun dicem ozmn ama tek olursa dememekte kararliyim:) kuzum aslnda soylede denebilir igne kullaniyodum fazla yumurta uretiyodu o igne ikiside dollenmis bitti.. gerisinden onlara ne

Cnm bende pko var aslnda yokta yumurtaliklarim uyarilmaya cok hazirmis rezervim fazlaydi bu ohss oknayi engelliyomus bi nebze sanirim birde kaliteyi arttiriyomjs aslnda bildigin seker ilaci ama oyleymis iste ama hala neden dvm ettiriyo onu anlamadim

Anladım canım bende onu şeker ilacı olarak biliyorum çünkü.. dikkatli ol onu içtikten sonra mutlaka reçel gibi bişeyler ye tatlım yemek yemeden de evden çıkma, çünkü şekeri bayağ düşürüyor bildiğim kadarıyla.. Belki dozu çok değildir ama ne olur ne olmaz..

dün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
Çığlık atasim geldi Harikasın ya :KK46:ben bu gece uyuyamadim oldumu olmadimi diye.birsey de hissetmiyorum stres hormonlarim tavan yapti aldim yastigimi oglumun yanina yattim agladim biraz :KK61: senin msj gorunce heyecanlandim simdi.esimde boyle olacagina test yapgiralim dedi:KK58: bu destekle galiba ogleden sonra kan vericem:KK4: en azindan su iki gun bosuna icim icimi yemez :KK17: ya bir akil verin kafam bir kazan

Buarada sen sormustun dimi ikiz olursa anlasilck diye.. evet o bendim ama artik tinlamiyorum yeterki olsun dicem ozmn ama tek olursa dememekte kararliyim:) kuzum aslnda soylede denebilir igne kullaniyodum fazla yumurta uretiyodu o igne ikiside dollenmis bitti.. gerisinden onlara ne

benim seneryoların hepsi sende de var :KK48::KK70: Ayy bende öle bişeyler dicem sanıırm doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor ama napiim eşimden dolayı yoksa ben sölerim kesinn..

Cnm bende pko var aslnda yokta yumurtaliklarim uyarilmaya cok hazirmis rezervim fazlaydi bu ohss oknayi engelliyomus bi nebze sanirim birde kaliteyi arttiriyomjs aslnda bildigin seker ilaci ama oyleymis iste ama hala neden dvm ettiriyo onu anlamadim

Aynen ben de pko luyum, amh değerim 12 çıkmıştı, yumurta rezervim çok fazlaymış..tedavim boyunca glukofen kullandım ben de ve hala kullanıyorum..kandaki şeker seviyesini kontrol altına alıyormuş canım, glıfor da aynı sanırım..

Çığlık atasim geldi Harikasın ya :KK46:ben bu gece uyuyamadim oldumu olmadimi diye.birsey de hissetmiyorum stres hormonlarim tavan yapti aldim yastigimi oglumun yanina yattim agladim biraz :KK61: senin msj gorunce heyecanlandim simdi.esimde boyle olacagina test yapgiralim dedi:KK58: bu destekle galiba ogleden sonra kan vericem:KK4: en azindan su iki gun bosuna icim icimi yemez :KK17: ya bir akil verin kafam bir kazan

Senin de 3.gün embriyosu mu?

Bugün sonuç çıkar bence de.. Sende benim gibi dayanamadıysan yaptır gitsin. Pozitifler gelsin

Back