- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Keskinlikle Haklısın Ztn normal 12 ama 15 de alabılırsın kilo :)Daha neler neler)) kiloyu bebiş alsa sorun değil. Boşuna ben alacaksam bebişin faydası yoksa gerek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keskinlikle Haklısın Ztn normal 12 ama 15 de alabılırsın kilo :)Daha neler neler)) kiloyu bebiş alsa sorun değil. Boşuna ben alacaksam bebişin faydası yoksa gerek yok.
Öyleymiş. Beni salsan 20-25 alırım. Yemek Yemeğe bayılıyorum.Keskinlikle Haklısın Ztn normal 12 ama 15 de alabılırsın kilo :)
Sayfayı kapatmışlar abla bende bılmıyorum niye :) herkes bi yana dağıldı Belinayla ıkımıde bulduğumuz kadarını bulduk ancak :)Bende sizi ariyodum bir saattir. :))))
Yok CNN çok fazla dıkkat et sen :) saglıklı hamilelik geçir hamileysen takvim yapsana cnmÖyleymiş. Beni salsan 20-25 alırım. Yemek Yemeğe bayılıyorum.
Ini tutunurlar ikisinde sağlıkla hayırlısıyla :) baska cocugun varmı yas kacDaha bugün transfer oldu. 2 embriyo transfer edildi. Var daha bana.
Bn Türkiye'de degılım onun için pek ilaçlardan fılan anlamıyorum bnmkilerle oranınkileri farklı4 gün sonra e2 ve progestron testi istedi benden.
Oohhh ohhh cok guzel. Ye yiyebildigin kadar. Zaten zayiftin bildigim kadariyla birsey olmaz. Cok gencsin verirsin sonra kilolari.Kızlarrrrr geoiniz Hoşgeldiniz sonunda Kavuştuk :) inş hiç ayrılmayız .
Bu arada bn ne zmn doyucam devamlı karnım açıkıyo corba yaptım içiyorum şimdi
Kan testi canım. Tedavi boyunca 2 kere yapmışlardı. Bunu neden istedi acep. Rahimle alakalı sanırımBn Türkiye'de degılım onun için pek ilaçlardan fılan anlamıyorum bnmkilerle oranınkileri farklı
Bu gidişle yuvarlak bişiy olcmOohhh ohhh cok guzel. Ye yiyebildigin kadar. Zaten zayiftin bildigim kadariyla birsey olmaz. Cok gencsin verirsin sonra kilolari.
Belkide kansızlık durumu varsa ona bakıcaktıe cnm bnada cok Yaptılar öyleKan testi canım. Tedavi boyunca 2 kere yapmışlardı. Bunu neden istedi acep. Rahimle alakalı sanırım
31 yaşındayım 3,5 yıllık Evliyim. Bizde sorun yok ben sabırsız biriyim. Bebek kararı aldığımızda test vs yapmadan doktora beni oyalamayın. Tüp bebek yapalım demiştim. Gülmüştü. Hatta bi kere kibarca kovmuşluğu vardır))) testlerimizi yaptık temiz çıktı sorun yok. Hsg Çekildi sorun yok. 1 ay ilaçsız takip yapıldı. Yumurta 22 mm oldu. Kendiliğinden Çatladı ama Döllenme olmadı. Sonraki 2 ay Klomen çatlatms iğnesi verdi. Sonuç yok. Sonraki ay Klomen kullanmak istemiyorum ben dedim. Sonuç yok falan diye istemeyince ilacı değiştirdi feamara diye bi ilaç verdi yine sonuç yok. Sonra tüp bebeğe karar verdik eşimle. Merkezi değiştirdik. Doktor il görüşte sabırsız olduğumuzu anladı garip sorularımızdan. 2 haziranda regl ile başladım iğnelere. 12 haziranda yumurtalar toplandı.15 tane toplandı 12 si olgun. 7 tanesi döllenmiş. Bu 7 tane 3. Günü atlattı. Bu sabah aradılar bugün transfer diye. Beklemiyordum açıkçası 5. Gün olur diye düşünmüştüm. 4. Gün çok duymadım. Neyse gittik eşimle. İşlem yapıldı. Ilaçları aldık evimize geldik. Maceramız böyle bizimIni tutunurlar ikisinde sağlıkla hayırlısıyla :) baska cocugun varmı yas kac
Belki olabılırdı normal yolla :)31 yaşındayım 3,5 yıllık Evliyim. Bizde sorun yok ben sabırsız biriyim. Bebek kararı aldığımızda test vs yapmadan doktora beni oyalamayın. Tüp bebek yapalım demiştim. Gülmüştü. Hatta bi kere kibarca kovmuşluğu vardır))) testlerimizi yaptık temiz çıktı sorun yok. Hsg Çekildi sorun yok. 1 ay ilaçsız takip yapıldı. Yumurta 22 mm oldu. Kendiliğinden Çatladı ama Döllenme olmadı. Sonraki 2 ay Klomen çatlatms iğnesi verdi. Sonuç yok. Sonraki ay Klomen kullanmak istemiyorum ben dedim. Sonuç yok falan diye istemeyince ilacı değiştirdi feamara diye bi ilaç verdi yine sonuç yok. Sonra tüp bebeğe karar verdik eşimle. Merkezi değiştirdik. Doktor il görüşte sabırsız olduğumuzu anladı garip sorularımızdan. 2 haziranda regl ile başladım iğnelere. 12 haziranda yumurtalar toplandı.15 tane toplandı 12 si olgun. 7 tanesi döllenmiş. Bu 7 tane 3. Günü atlattı. Bu sabah aradılar bugün transfer diye. Beklemiyordum açıkçası 5. Gün olur diye düşünmüştüm. 4. Gün çok duymadım. Neyse gittik eşimle. İşlem yapıldı. Ilaçları aldık evimize geldik. Maceramız böyle bizim
Belki. Ama yaşım geçiyor. Etrafımda benden sonra evlenen herkesin çocukları oldu yaşlarına girdiler. Vakit kaybetmek istemedim.Belki olabılırdı normal yolla :)
Bn 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim ilk vasta bn çocuk istemedim okula gıdıcem bu arada esim hep istiyodu . Deneyince olmadıgını gördük 1,5 yıl önce ilk basta bnde sorun aradılar bn temiz çıktım eşim sperm testi yaptırdı ve sperm güçsüzlüğü çıktı normal yolla olabılır ama bizde artık bu yola girmiştik tedavi istiyoduk . Kontroller Konuşmalar Konuşmalar vs vs derken o kdr uzadıki sonra basladım tedaviye aralıkta iğneler filan 17 embriyo oluştu hepsi saglam denildi . Ocakta 1. Transferim oldu tutundu ama dışı gelişti içi boştu doktor özürlü bu dedi ve düşmesi için bişiler yapıcaktı yapmaya gerek kalmadı tutunamadı ztn 2. Ve 3. Hiç tutunmadı buda 4. Transferim 4. Meleğim tutundu bna bırakmadı bni inş da bırakmaz rabbim tüm isteyenlerde versin inşş asla bnm ki kdr yıpranmasın kimse 4. Transferim de oldu o kdr zor ki onu hissedip te senden gitmesi inş sizlerinki ilklerinzde hemen tutar saglıklaBelki. Ama yaşım geçiyor. Etrafımda benden sonra evlenen herkesin çocukları oldu yaşlarına girdiler. Vakit kaybetmek istemedim.
Senin hikayen nedir?
Bende sana benziyorum sanirin biraz ama 1nuclearpost: 41410658 .!.:31 yaşm 3,5 yıllık Evliyim. Bizde sorun yok ben sabm. Bebek kararı aldığımızda test vs yapmadan doktora beni oyalamayın. Tüp bebek yapalım demiştim. Gülmüştü. Hatta bi kere kibarca kovmuşluğu vardır))) testlerimizi yaptıktemiz çıktı sorun yok. Hsg Çekildi sorun yok. 1 ay ilaçsız takip yapıldı. Yumurta 22 mm oldu. Kendiliğinden Çatladı ama Döllenme olmadı. Sonraki 2 ay Klomen çatlatms iğnesi verdi. Sonuç yok. Sonraki ay Klomen kullanmak istemiyorum ben dedim. Sonuç yok falan diye istemeyince ilacı değiştirdi feamara diye bi ilaç verdi yine
sonuç yok. Sonra tüp bebeğe karar verdik
eşimle. Merkezi değiştirdik. Doktor il görüşte
sabırsız olduğumuzu anladı garip
sorularımızdan. 2 haziranda regl ile başladım
iğnelere. 12 haziranda yumurtalar toplandı.15
tane toplandı 12 si olgun. 7 tanesi döllenmiş.
Bu 7 tane 3. Günü atlattı. Bu sabah aradılar
bugün transfer diye. Beklemiyordum açıkçası
5. Gün olur diye düşünmüştüm. 4. Gün çok
duymadım. Neyse gittik eşimle. İşlem yapıldı.
Ilaçları aldık evimize geldik. Maceramız böyle
bizim