• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Şimdi 3. Gün embriyosu 9. Gün testte çıkıyorsa 4. Gün embriyosu ne zaman çıkar????? Test yapacağımdan değil merak:))

Ewet benim de 3. Gün çift embriyo transfer edilmişti ve 9. Gün ancak 74 çıkmıştı kan sonucum.yani ben de idrar yapsam 8. Gün kesin çıkmazmış. Merak etme bebeklerimizi de hep beraber büyütücez inşlh Allah izin verirse.veleyki olmadı diyelim hayatın sonu da değil hep ileri bak olur mu.ben 1 yılın içinde 1 aşılama 4 tüp Yaptım.1 kimyasal 1 negatif 1 ikiz bebeklerimi kaybettim.hiçbirinde de arkama bakmadan eee ne zaman başlıyoruz dedim.Ve şimdi Allah'ımın nasip ederse hamileyim ve sağlıklı sıhhatli inşlh kucağıma alırım bu sefer.

Nekadar güçlüsün maşallah,Allah sabrını veriyor demekki,şu anda kaçıncı haftandasın canım,Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah,bu sefer olacak senin ben de sana inanıyorum

Yok canım benim daha 5. Gün. Cumadan önce yapmam. Hatta pazartesi test günüm normalde bekleyebilirim de. Cuma günkü ruh halime bağlı.
Yalnız zaman ne hızlı geçiyor. Opu olduğunda burdan takip ediyordum3. Gün 5. Gün vs zaman nasıl geçer daha transferim olmadı diyordum. Transfer olmuş üstüne 5 gün geçmiş

Nekadar güçlüsün maşallah,Allah sabrını veriyor demekki,şu anda kaçıncı haftandasın canım,Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah,bu sefer olacak senin ben de sana inanıyorum
Âmin inşlh hepimiz o günleri göreceğiz.ben daha 5 hafta 4 gündeyim bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz.inan bitmiyor dertler.ilk test bekliyoruz sonra keseyi sonra kalp atışını sonra 2 li 3 lü 4 lü testler vs vs. Hadi yarın sabah ilk işin kan vermek olsun dua edicem senin için

Âmin inşlh hepimiz o günleri göreceğiz.ben daha 5 hafta 4 gündeyim bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz.inan bitmiyor dertler.ilk test bekliyoruz sonra keseyi sonra kalp atışını sonra 2 li 3 lü 4 lü testler vs vs. Hadi yarın sabah ilk işin kan vermek olsun dua edicem senin için
Ayy çok heycanlandımm bende sana ederim canım ALlah Razı olsun,kimseler arayıp sormadı en Yakınlarım Naptın diye,sen beni tanımazken gönlüme ferahlık verdin burda,Allah da senin yüzünü güldürsün bidaha daraltmasın..

Aynen cnm katılıyorum En Büyük KKEn Büyük KK

Amin cnm hepimizin sifasini versin Allah im

Ahhh cnm yalnız değilsin ben varım inan hep aklımda olumsuzluklar oluyo hayal kurmak istiyorum orda bile hadi ozaman şunu yaşarsam diye olumsuz şeyler aklıma geliyo yenmeye çalışıyorum.. hayatı kendimize zehir etmekten başka birşey değil...:110:

Cnm benim 11. Gün cıkmamısti idrarda bende hep olumsuz düşündüğüm için aman yine olmadi diye kendime hayatı zehir etmiştim.. yola gittim bide elimde valizlerle memlekete... sonra annemin ısrariyla 3 gün sonra kanda baktir dim ki hamileymişim.
Çok kızdım kendime ilaçları bile bırakmıştım o derece umutsuzum yani sonra düşük oldu..
Umutsuzluğa kapilma cnm kan kesin sonuç istersen yarını bekle yaptir varsa inş çıkar....
Aynı ben de öyleyim ya. Daha 1. Denememi bile yapmamışken biriyle tüp bebek hakkında konuşurken gözlerim doluyor moralim bozuluyor. Hemen kötüyü düşünüyorum. Allah razı olsun eşim çok destek veriyor. O da benim tam tersim. Hep bardağın dolu tarafını görür, moral verir, olacak der. Sanki doktor sizin çocuğunuz olamaz demiş gibi hazin tablo çizme der.

merhaba kızlar ben yarın kan testi yaptıracağım cuma günü idrar testim pozitifti çok heyecanlıyım kendi kendime hamileyim diyorum bir ben bir eşim biliyor bunu. henüz kimseyle paylaşmadık eşim söylemeyelim diyor ama ben her gördüğüme hamileyim demek istiyorum yıllardır hamile değilmisin sorusuyla beni yıprattılar bende onlara cevap vermek istiyorum ama daha erken herhalde sizler paylaştınız mı ailenizle yakın çevrenizle nasıl tutuyorsunun kendinizi.... ben bi sizlerle paylaştımEn Büyük KKEn Büyük KK

Ewet benim de 3. Gün çift embriyo transfer edilmişti ve 9. Gün ancak 74 çıkmıştı kan sonucum.yani ben de idrar yapsam 8. Gün kesin çıkmazmış. Merak etme bebeklerimizi de hep beraber büyütücez inşlh Allah izin verirse.veleyki olmadı diyelim hayatın sonu da değil hep ileri bak olur mu.ben 1 yılın içinde 1 aşılama 4 tüp Yaptım.1 kimyasal 1 negatif 1 ikiz bebeklerimi kaybettim.hiçbirinde de arkama bakmadan eee ne zaman başlıyoruz dedim.Ve şimdi Allah'ımın nasip ederse hamileyim ve sağlıklı sıhhatli inşlh kucağıma alırım bu sefer.
Maşallah vallahi sabrına hayran kaldım arkadaşım

merhaba kızlar ben yarın kan testi yaptıracağım cuma günü idrar testim pozitifti çok heyecanlıyım kendi kendime hamileyim diyorum bir ben bir eşim biliyor bunu. henüz kimseyle paylaşmadık eşim söylemeyelim diyor ama ben her gördüğüme hamileyim demek istiyorum yıllardır hamile değilmisin sorusuyla beni yıprattılar bende onlara cevap vermek istiyorum ama daha erken herhalde sizler paylaştınız mı ailenizle yakın çevrenizle nasıl tutuyorsunun kendinizi.... ben bi sizlerle paylaştımEn Büyük KKEn Büyük KK

ilk hamile oldugumu ogrendigimde herkese söyledim fakat kontrole gittigimizde boş gebelik oldugunu ogrendik o yuzden bu kez kalp atışını duyduktan sonra aileme soyledim ama ikiz oldugunu soylemedim biraz zaman gecsin onuda soylerim inşallah :))

ilk hamile oldugumu ogrendigimde herkese söyledim fakat kontrole gittigimizde boş gebelik oldugunu ogrendik o yuzden bu kez kalp atışını duyduktan sonra aileme soyledim ama ikiz oldugunu soylemedim biraz zaman gecsin onuda soylerim inşallah :))
ayy ne güzel ikiz mi rabbim bağışlasın. bende 2. denememde hamile kalmıştım herkese sölyedim kalp atışını da duymuştuk ama 7 haftalık düştü ikizdiler :( herkes çok üzülmüştü eşimde onun için söylemeyelim dior. şimdi yine 2 embriyo transfer edildi. yarın kand görünce en erken ne zaman ultrasonda görebiliriz.

ayy ne güzel ikiz mi rabbim bağışlasın. bende 2. denememde hamile kalmıştım herkese sölyedim kalp atışını da duymuştuk ama 7 haftalık düştü ikizdiler :KK43: herkes çok üzülmüştü eşimde onun için söylemeyelim dior. şimdi yine 2 embriyo transfer edildi. yarın kand görünce en erken ne zaman ultrasonda görebiliriz.

Bence sende soyleme kalp atislarini inşallah duyduktan sonra soylersin ama yinede sen bilirsin ben 7 haftalikken keseyi gordum ve kalp atışlarıni duydum inşallah sende duyarsın cook guzel bir duygu rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Çok sevindim canım :) umarım güzel haberlerini almaya devam ederiz, Rabbim evladını sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah...
cuma idrar testinden sonra kan vermedin o zaman henüz.. bekleyememiştim ben kan testi günümü 2 gün önce vermiştim...
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider benim de benzer şeyler olmuştu...
9 haftalık düşüğümde hemen herkes biliyordu sadece 3 kişiye söylememe rağmen.. bu sefer ben 12. haftayı çıkarmayı planlıyorum en az.

Back