• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benim en son yumurta toplamadan 2 gün önce istemişti ,e2 2054 progesteron 0,63 çıkmıştı.bana direk iğne vermişti.ama transferden sonra hiç bakmadılar bence bakılması gerekiyordu.bence iyi yapmış senin dr.garantiye alıyo üzülme.bide şimdi baktım referans aralığında gebeliğin 1-11 .haftası progesteron 11,2-90 diyor.senin değer iyi yani.dr demiş zaten.senin transferden önce de bakmışlarmıydı ?
Canım baktım şimdi reglin ilk günü sadece e2 ye bakıldı 317 sonra toplama günü yapılan e2 1774 Pro 0.3

Son düzenleme:
şimdi tabii ki gebelik testini bekleyen bizlerde ister istemez şöle bişey oluyor:
yaa bu kadar insan gebeyken, onlar şanslıyken ben de mi gebeyim yani, o kadar da fazla, ben de şanssız olan kısımdanım heralde gibi negatif birşeyler, yalan mı kızlar? bende oluyo ne yalan:) ama moral bozmak yok, ha olmazsa da devam napalım:)
Kendini kıyaslama sakın canım. Belirtide arama. Hep beraber bekleyip günümüz geldiğinde göreceğiz.

Y

Yok cnm kan yanıltmaz ve çıkar.benim de 3. Gün transfer edildi ve 9. Gün kan testinde çıktı.ben umutluyum senden
Seninki de çift embriyomu canım,ayy hayırlısıyla kanda çıkar inşallah ya bana umut verdin ALlah Razı olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah Bebeğini canım

Test Gününü bekle canım. Neden erken yapıyorsun.
Seminerlerim var yarın rapor almam gerek Seminere gitmicem bu halde canım daha belli olmadan herkes sorar moralim bozulur diye.rapor almaya gitmişken kan da vereyim içim rahatlasın nebilim 3gün daha dayanamam evde oyalandığım birşey yok düşünüp duruyorum

Seminerlerim var yarın rapor almam gerek Seminere gitmicem bu halde canım daha belli olmadan herkes sorar moralim bozulur diye.rapor almaya gitmişken kan da vereyim içim rahatlasın nebilim 3gün daha dayanamam evde oyalandığım birşey yok düşünüp duruyorum
Bence git seminerine Kafanı dağıt soranlara daha vakti var de. Ben eşime bile 20. Gün test yapıcam dedim :KK66:) öğretmensin sanırım

Bide benim bugün burnumu silince kan gördüm normalmiş...bugünlerde ilk kan damarları oluşuyomuş yaa :) baş dönmesi mide bulantısı fln başlamadı daha normal dimi ya???? İice paranoyak oldum salı kesemizi görcez inşallahhh

Bide benim bugün burnumu silince kan gördüm normalmiş...bugünlerde ilk kan damarları oluşuyomuş yaa :) baş dönmesi mide bulantısı fln başlamadı daha normal dimi ya???? İice paranoyak oldum salı kesemizi görcez inşallahhh
Bazı gebeliklerde olabiliyor, bende de olmuştu dr a sormuştum burun kanlanması en yoğun organlardan biri olduğundan ve bu dönemde kan dolaşım yoğumluğu da fazlalaştığından adaptasyon sürecinde çok normal demişti...Endişelenmene gerek yok canım.

Seninki de çift embriyomu canım,ayy hayırlısıyla kanda çıkar inşallah ya bana umut verdin ALlah Razı olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah Bebeğini canım
kuzum bıraz erken yapmışsın yaa herkesın bunyesı cok farklı ıdrarda gozukmemesıde cok normal ne demıstım ben sıze ptesıyı bekleyın dımı:)

cnm seminere neden gıtmıyorsun ne olacak seminerden ztn yarım gun oturup gelceksın hıcbısycık olmaz sakın böyle kendını strese sokma ama

Tuvalet olayınız nasıl ya ben normalde gece kalkmadım hiç şimdi en az 2 kere uyanıyorum wc için. Su içme seviyem normalle aynı
Benim de su içmek için değil ama gece wc için kalkıyorum hatta çoğunlukla sabaha karşı uyanıyorum diyebilirim...uykusuzluğumun temel nedeni bu sanırım uykum bölününce rahat dalamıyorum bir daha...ben de çözüm buldum kendime erkenden yalnız yatıyorum bu ara :) böylece gece uykum hiç bölünmüyor..rutine bağladım çok şükür :)

Ewet benim de 3. Gün çift embriyo transfer edilmişti ve 9. Gün ancak 74 çıkmıştı kan sonucum.yani ben de idrar yapsam 8. Gün kesin çıkmazmış. Merak etme bebeklerimizi de hep beraber büyütücez inşlh Allah izin verirse.veleyki olmadı diyelim hayatın sonu da değil hep ileri bak olur mu.ben 1 yılın içinde 1 aşılama 4 tüp Yaptım.1 kimyasal 1 negatif 1 ikiz bebeklerimi kaybettim.hiçbirinde de arkama bakmadan eee ne zaman başlıyoruz dedim.Ve şimdi Allah'ımın nasip ederse hamileyim ve sağlıklı sıhhatli inşlh kucağıma alırım bu sefer.

kuzum bıraz erken yapmışsın yaa herkesın bunyesı cok farklı ıdrarda gozukmemesıde cok normal ne demıstım ben sıze ptesıyı bekleyın dımı:)
canım seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor...ben buradaki hesaplayıcıyı kullanmıştım ve bu sonuç çıktı sat'ım 22 mayıstı 27.02.2016 çıktı...buna göre 27.02 biraz geç mi ki acaba :)

canım seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor...ben buradaki hesaplayıcıyı kullanmıştım ve bu sonuç çıktı sat'ım 22 mayıstı 27.02.2016 çıktı...buna göre 27.02 biraz geç mi ki acaba :)
benım satım 24 mayıstı ama ben doğum gununu hesaplatırken blastokıs transfer gününe gore hesaplattım gercı dıgerlerınde de aynı gun cıkmıstı sankı

Back