• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi? :KK43:
sanki silik bir çizgi var gibi.. :) haydi inşallah.
Bu test bata 6 gün kala sonuç verenden mi
Bu arada 12. gün test günümdü (gerçi 2 gün öncesi bhcg yaptırmıştım 100,50 çıkmıştı) ve 12. günün sabahında normal idrar testiyle de denedim düşünün kızlar öğleden sonrasında verdiğim kan testi sonucum 276,5, daha bu sonucu ben bilmiyorum ve çizginin görünmesi tam 45 dakika sürdü abartısız söylüyorum şaka gibiydi, döktüğüm soğuk terin haddi hesabı yoktu kısacası :)...aklımdan o an her şey geçti...testin üstünde 5 dakikada sonuç alın yazıyor, içinde 15 dakikadan sonra çıkan sonuca güvenmeyin yazıyor :) ve sonuç tam 45 dk da çıkıyor...
Bir çok yerde raslıyor insan bazı hamileler hiç o çizgiyi göremediğinden yakınır..belki de bu yüzdendir kim bilir, sonucu bir tek çöp kutusu öğrenmiştir ilk olarak :)

sayfalar uçmuş gitmişş valla, ama ben hala adet olmadım kendimden şüphelenmeye başladımm:KK43::KK59: başlamak istiyorum artık tedaviyeeee:KK51:

Insallah suphelerin dogrudur. Digilse de bende dort bes gun icinde hastalaninca basliyacam tedaviye. Beraber ilerleriz bu surecte.

yok canım düşündüğün gibi bebiş değil test yaptım yine iki üç gün önce :( ama korkmaya başladım artık hiç bu kadar gecikmemişti bi de doktorum bekle diyoo offf :(( inşallah sana yetişirim beraber bekleriz sonucumuzu:KK66:

Back