• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Arkadaşlar is ey soru cam benim dondurulmuş embriyo yapıldı ne zaman test yapmalıyım

benimde dondurulmuş 10. gün idrar testi yaptim 15.gun kanda yaptım yurtdışında kaldigim icin burada gec yapiyorlar ama sen daha erken yapabilirsin :KK66:

Yaa gerçekten bugün mü salgılanıyormuş ,kanda çıkarmı acaba çok mutsuzum yataktan çıkasım yok
Ewet 3. Gün embriyosunda beta hcg 8. Gün salgılanmaya Başlıyor kapanan topikteki bir arkadaşımız paylaşmıştı hatta tabloyu.yine de kötü hissedeceksen bence git bi hastaneye test yaptır.çüNkü idrarda hcg 25 üstüne çıkınca silik çıkmaya Başlıyor unutma aksi ispatlanana kadar bu topikteki herkes hamiş o Yüzden Bebeğini üzme tamam mı

Ewet 3. Gün embriyosunda beta hcg 8. Gün salgılanmaya Başlıyor kapanan topikteki bir arkadaşımız paylaşmıştı hatta tabloyu.yine de kötü hissedeceksen bence git bi hastaneye test yaptır.çüNkü idrarda hcg 25 üstüne çıkınca silik çıkmaya Başlıyor unutma aksi ispatlanana kadar bu topikteki herkes hamiş o Yüzden Bebeğini üzme tamam mı
Daha umudum var yani Sağol canım içime su serptin Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum,peki kanda çıkarmı acaba,oda yanıltmaz heralde

Daha umudum var yani Sağol canım içime su serptin Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum,peki kanda çıkarmı acaba,oda yanıltmaz heralde
Canım merhaba... Lütfen moralını bozma. Benim 2 tane 3.gün embriyosuydu. Dayanamadım 8.gün test yaptırdım 65 cıktı. Bunun üzerine eve gelirken idrar testi aldım ertesi sabah yaptım negatif cıktı sonra kan değerim Yükseldi. Dün kan verdim 353 cıktı. Eve gelip idrar testi yaptım ki cift cizgi göreyim diyr silik cıktı. Belinda nın ise daha kanda 60 olmadan 1gün önce cok net silik cizgi belliydi. Yani idrar herkeste hemen cıkmıyo. Eger moralını düzgün tutamıcaksan git yaptır testi bence. Üzme kendini 353 te silik cıktı diyorum:)

Canım merhaba... Lütfen moralını bozma. Benim 2 tane 3.gün embriyosuydu. Dayanamadım 8.gün test yaptırdım 65 cıktı. Bunun üzerine eve gelirken idrar testi aldım ertesi sabah yaptım negatif cıktı sonra kan değerim Yükseldi. Dün kan verdim 353 cıktı. Eve gelip idrar testi yaptım ki cift cizgi göreyim diyr silik cıktı. Belinda nın ise daha kanda 60 olmadan 1gün önce cok net silik cizgi belliydi. Yani idrar herkeste hemen cıkmıyo. Eger moralını düzgün tutamıcaksan git yaptır testi bence. Üzme kendini 353 te silik cıktı diyorum:)
Çok sağolun kızlar moralim yerine geldi,çift embriyo olduğu için az da olsa çıkar diye düşünmüştüm,bunları hep duyuyoruz ama birebir kulağınla duymayınca inanmıyor insan,iyiki yazdın bunları sağol yarın kanda görelim bakalım hayırlısı

Ben,belinda ve gamze42 gözteoe medical deyiz:
iyi yaptın betül hanıma mı gidiyorsun?

Ah bu erkekler benimki ailesine düşkün ama ayrılamıycak bıyutta değil:-)
allah allah neden bu kadar müdahaleye izin veriyorsun canım ya hayat sizin hayatınız
Olmuyo işte eger baş kaldırsan huzurun olmuyo kavga cıkıyo

Canım bu sorunlar seni olgunlaştırmış.bebeğin tutunabilmesi için birazda olgun, güçlü olmak gerekiyor bence.ben çok güçsüzüm sorunlar karşısında .bazen o yüzden olmuyo diye düşünüyorum.
bide cocugumun olmadığını öğrenince demişsin sizde problem neydi ?
Eşimde sperm güçsüzlüğü var ev doktorumuz tedaviyle bile olucagına inanmıyodu

Kendi gitsin bakır Köye mööööö defolsun bi kafayı yedirmedigi kalmıştı :KK11:

Aynen cnm katılıyorum En Büyük KKEn Büyük KK

Allah şifasını versin canım,benim ilk denemem ne yaşayacağımızı bilmiyoruz,biz istiyoruz takdir Allah'a kalmış,ne verirse hayırlısını versin

Amin cnm hepimizin sifasini versin Allah im

Maşallah arkadaşım sana. En ufak bişeyde mutlu olmak kolay değildir. Bunu nasıl öğrendin. Ben yapamıyorum. Benim de öğrenmeye ihtiyacım var. Hep en kötüsü aklıma geliyor. Düşün daha 1. Denememi bile yapmamışken evlatlık konusu aklıma geliyor. Off... Tek benmiyim böyle düşünen bilmiyorum. Belkide çok olumsuz negatif bakan bi insanım. :KK14:

Ahhh cnm yalnız değilsin ben varım inan hep aklımda olumsuzluklar oluyo hayal kurmak istiyorum orda bile hadi ozaman şunu yaşarsam diye olumsuz şeyler aklıma geliyo yenmeye çalışıyorum.. hayatı kendimize zehir etmekten başka birşey değil...:110:

8. Gün idrar negatif,çok üzgünüm dayanabilecekmiyim bilmiyorum kızlar..

Cnm benim 11. Gün cıkmamısti idrarda bende hep olumsuz düşündüğüm için aman yine olmadi diye kendime hayatı zehir etmiştim.. yola gittim bide elimde valizlerle memlekete... sonra annemin ısrariyla 3 gün sonra kanda baktir dim ki hamileymişim.
Çok kızdım kendime ilaçları bile bırakmıştım o derece umutsuzum yani sonra düşük oldu..
Umutsuzluğa kapilma cnm kan kesin sonuç istersen yarını bekle yaptir varsa inş çıkar....

Benim en son yumurta toplamadan 2 gün önce istemişti ,e2 2054 progesteron 0,63 çıkmıştı.bana direk iğne vermişti.ama transferden sonra hiç bakmadılar bence bakılması gerekiyordu.bence iyi yapmış senin dr.garantiye alıyo üzülme.bide şimdi baktım referans aralığında gebeliğin 1-11 .haftası progesteron 11,2-90 diyor.senin değer iyi yani.dr demiş zaten.senin transferden önce de bakmışlarmıydı ?
Transferden önce 2 kere bakıldı canım hatırlmaıyorum ama onada iyi demişti. Du merak ettim bakim yazayım buraya

Y
Yok cnm kan yanıltmaz ve çıkar.benim de 3. Gün transfer edildi ve 9. Gün kan testinde çıktı.ben umutluyum senden

Back