• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Çok sevindim canım :) umarım güzel haberlerini almaya devam ederiz, Rabbim evladını sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah...
cuma idrar testinden sonra kan vermedin o zaman henüz.. bekleyememiştim ben kan testi günümü 2 gün önce vermiştim...
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider benim de benzer şeyler olmuştu...
9 haftalık düşüğümde hemen herkes biliyordu sadece 3 kişiye söylememe rağmen.. bu sefer ben 12. haftayı çıkarmayı planlıyorum en az.
sağol canım idrar destinde görünce biaz rahatladım beklemek daha kolay geldi canım doktorum normalde salı günü kan istedi ama pazartesi yaptıracağım ben. ben 12. haftaya kadar içimde tutamam bu sırrı :) dayanamam

Aynı ben de öyleyim ya. Daha 1. Denememi bile yapmamışken biriyle tüp bebek hakkında konuşurken gözlerim doluyor moralim bozuluyor. Hemen kötüyü düşünüyorum. Allah razı olsun eşim çok destek veriyor. O da benim tam tersim. Hep bardağın dolu tarafını görür, moral verir, olacak der. Sanki doktor sizin çocuğunuz olamaz demiş gibi hazin tablo çizme der.

O zaman çok sanslisin cnm benim eşimde hep negatif tir sağolsun o benden daha çok etkileniyor keşke bizdede öyle olsa çok isterdim :110::110:

sağol canım idrar destinde görünce biaz rahatladım beklemek daha kolay geldi canım doktorum normalde salı günü kan istedi ama pazartesi yaptıracağım ben. ben 12. haftaya kadar içimde tutamam bu sırrı :) dayanamam
20. haftaya kadar bekleyenler ve kimseye söylemeyenler olduğunu duymuştum ben de o kadar bekleyemem herhalde ama ben keseyi görmüştüm, kalp atışını duymuştum ve her şey normaldi nasılsa kalbi durmuş karnımda 9. hafta :(
Açıkçası bu sefer ne gerekiyorsa yapmaya hazırım Rabbim sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte bizlere de.

Arkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi? :(

Eklentiler

• 20150621_162009.jpg
    20150621_162009.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150621_162042.jpg
    20150621_162042.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 86
Back