• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

aslinda belkide dusunursen icinizde en kotu durumu bn yasiyorum belkide . gurbett gelinim hollandadayim ailem turkiye gaziantep te ve ailemle sadce denk duserse konusuyoruz ve kayin valideml berabr oturuyorum ailem hic bisiyi bilmiyo ve bna buraya yeni gelmis biri olarak hic arkadasim yoktu inan bna suan yavas yavas oluyo dha en kotu seylri yasadim ztn sikintiliydi hrsey bnm icin ailem yanimda degil ozlem hat safhada bid cocugumuzun olmaigini ogrndik inan bna tek basima savastim herseyle ignemi kndim vurdum hasta oldum kndi kndim baktim hep hadi ozge sen yaparsin basarirsin ddim 3 negatigfim oldu ve bni kimse teselli etmdi asla etmedi tam aksine ustume geldiler sen olmuyo bu sefr bnce sorun sende var dediler . carsi ve cok yakin oraya bil gitmem laf oldu ve dusun ne bi cevre ne bi arkadas hic kimse yok . inan bna bunlara ragmen kndimi mutlu ttim en ufak bisiyde mutlu olmayi ogrndim cunku.
Maşallah arkadaşım sana. En ufak bişeyde mutlu olmak kolay değildir. Bunu nasıl öğrendin. Ben yapamıyorum. Benim de öğrenmeye ihtiyacım var. Hep en kötüsü aklıma geliyor. Düşün daha 1. Denememi bile yapmamışken evlatlık konusu aklıma geliyor. Off... Tek benmiyim böyle düşünen bilmiyorum. Belkide çok olumsuz negatif bakan bi insanım. :KK14:

Gerçekten işin zormuş cnm bende ailemden uzakta başka şehirde yaşıyorum ama o konularda oldukça rahatım eşimde sağolsun hiç birseyimi kısıtlamaz gezerim istediğim gibi sıkıntı yok.. ama bazı duygulara engel olamıyorum inanılmaz korkular yaşıyorum elimde olmadan mesela tedavide herkes test yapayım biran önce der ben o gün gelsin istemiyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi sanki negatif almak dünyanın sonu.....
Ama bu sefer bu korkularımla savaşıyorum psj destek alacağım yakın zamanda inş...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sen tedavilerini Hollanda'da mi oldun cnm Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Aynen ben de inanılmaz korkuyorum.

bnde oylydim 4 transfrimd de yapamadim korkudan hic tst gunude ngatifse bni arama demistim esime bu durmadan ariyo manyak bu koca negatif icin bni ariyo ddim actimki pozitif . ama simdid tek korkum sonuna kdr ilerleyeckmi baska bi gruptan arkadasla konustum 6 aylik bebgi beyini hic glismmi elleri ayaklari yokmus ayy bunlari duyunca daha bi fena oluyorum . evet burda oldum tum tedavilerimi ha bna sorsalardi bn turkiye istrdim burda cok zor bn pozitif habri ayin 5 aldim bnmm kontrolum ayin 1 de cok gec belki o sureye kdr allah korusun bebege bisi oldu cildirtiyolar bni :KK34:
En iyisi bu tarz şeyleri okumamak sanırım. Ben de tüp bebekten vazgeçip evlatlık alanları okudum. Bayılacak gibi oldum. Okumamaya karar verdim. Başarı hikayelerini okuyorum artık hep. Dahak olay motive oluyorum öyle

Maşallah arkadaşım sana. En ufak bişeyde mutlu olmak kolay değildir. Bunu nasıl öğrendin. Ben yapamıyorum. Benim de öğrenmeye ihtiyacım var. Hep en kötüsü aklıma geliyor. Düşün daha 1. Denememi bile yapmamışken evlatlık konusu aklıma geliyor. Off... Tek benmiyim böyle düşünen bilmiyorum. Belkide çok olumsuz negatif bakan bi insanım. :KK14:
Bnde öyleydim ama döndün baktım bi etrafıma kim düşünüyor ki bni cektıgım acıları hiç kimnee herkesi neden sevindireyim ki kndının Üzülerek ve sonra mutlu olmaya en küçük Ufacık seylerden kndımı mutlu ettim .
Çocuk içinde hayırlısını istee dünyaya gelecek bir zmno var

En iyisi bu tarz şeyleri okumamak sanırım. Ben de tüp bebekten vazgeçip evlatlık alanları okudum. Bayılacak gibi oldum. Okumamaya karar verdim. Başarı hikayelerini okuyorum artık hep. Dahak olay motive oluyorum öyle
Balarız hikayelerinin içinde okudum Tesadüfen . Mesela haber okuyorum karşıma öyle değişik tuhaf Şeyler cıkıyo

aslinda belkide dusunursen icinizde en kotu durumu bn yasiyorum belkide . gurbett gelinim hollandadayim ailem turkiye gaziantep te ve ailemle sadce denk duserse konusuyoruz ve kayin valideml berabr oturuyorum ailem hic bisiyi bilmiyo ve bna buraya yeni gelmis biri olarak hic arkadasim yoktu inan bna suan yavas yavas oluyo dha en kotu seylri yasadim ztn sikintiliydi hrsey bnm icin ailem yanimda degil ozlem hat safhada bid cocugumuzun olmaigini ogrndik inan bna tek basima savastim herseyle ignemi kndim vurdum hasta oldum kndi kndim baktim hep hadi ozge sen yaparsin basarirsin ddim 3 negatigfim oldu ve bni kimse teselli etmdi asla etmedi tam aksine ustume geldiler sen olmuyo bu sefr bnce sorun sende var dediler . carsi ve cok yakin oraya bil gitmem laf oldu ve dusun ne bi cevre ne bi arkadas hic kimse yok . inan bna bunlara ragmen kndimi mutlu ttim en ufak bisiyde mutlu olmayi ogrndim cunku.
Seni cok iyi anliyorum ozge. Ben 20 kusur senedir buradayim ama hala gurbetin yalnizligi hep icimde. Yazin turkiyeye gitmiyosun galiba. Kayinvalidende gitmiyomu izne. O gitsede sen biraz nefes alsan. :))

Benim eşime göre tüp bebeğe gerek yoktu. Herşey normal sıkıntı yok ikimizde de stres yapmazsam olacakmış. Neyse ben çok üzülüyorum gördü mecburen tamam dedi. Merkez araştırıyoruz. Medical park ve umut bebek arasındayız. Bu arada Öncesinde medicana ile görüştük. Neyse medical de Latif beyden randevu aldım. Ertesi gün gittik. Danışmadaki kız randevuyu sonraki güne almış o gün adam yok. Bizi Jane Hanım'a yönlendirdi. Sadece bilgi alacağız. Bankoya gidin girişinizi yapsınlar dedi. Gittik giriş yaptık bizden SGK katkı Payı ücretini aldılar. Orda bi kıl oldu eşim. Ücreti ödedik danışmaya geldi bilgi için para alınması çok Saçma dedi. kız 12 tl ne olacak dedi.bu lafa daha çok kıl oldu nasıl küçümsüyor parayı diye. Neyse sakin ol bekleyelim dedim. 1 saat beklettiler bizi ona ayrı kıl oldu. Tepki aynen şu bu hastaneye hayatta gelmem. Burası para için herşeyi yapar vs. Doktorla görüştük yanından ayrıldık Jane hanım olacak mükemmel bi insan dedi ilk regl ile medicalde tedavimiz başladı
Aahhh ahhhh bu kocalar. Maalesef bendede var oyle bir tane. Biryere para verecekleri zaman canavar oluyolar. Ben hollandadayim burda tedavi icin odeme yapmiyoruz o yuzden pek sorun olmuyo. Burda kaybettigim bebegimden sonra fikir almak icin istanbula sisli memoriale gitmistik. Odeme yapiyo diyo ki o odemeyide ben kendim yapiyorum sukur gelirim ondan fazla. Kaldiramiyo verdigimiz parayi. Sanki benim sagligimdan dahada onemlisi kaybettigimiz kizimizdan cok daha degerliymis gibi para. Hormonlardan sanirim bizden cok farkli erkekler.

Hangi Medical bende Medical Bahçelievler'de tedavi gördüm
Ben,belinda ve gamze42 gözteoe medical deyiz:
Bahçelievler medical park. Bu hastane için Paragöz deyip buraya başladık:KK66:))
iyi yaptın betül hanıma mı gidiyorsun?

Çok fazla düşkün aileye ayrılamıyor :/
Ah bu erkekler benimki ailesine düşkün ama ayrılamıycak bıyutta değil:-)
Yiyemiyorum bu seferde yedin düştü derler :KK62:
allah allah neden bu kadar müdahaleye izin veriyorsun canım ya hayat sizin hayatınız

Evet 10 üstü hamilelik olabilir demekmiş. Sonuçların iyi ama progestoronu 15 yapalım dedi. İğne verdi aynı anda 2 tane kalçadan vurulacakmışım. Test gününe kadar. Getek yok ama garamtiye alalım diyo. Moralim bozuldu. Gerek yoksa neden vurdurwun demekki gerek var. Üffff
Benim en son yumurta toplamadan 2 gün önce istemişti ,e2 2054 progesteron 0,63 çıkmıştı.bana direk iğne vermişti.ama transferden sonra hiç bakmadılar bence bakılması gerekiyordu.bence iyi yapmış senin dr.garantiye alıyo üzülme.bide şimdi baktım referans aralığında gebeliğin 1-11 .haftası progesteron 11,2-90 diyor.senin değer iyi yani.dr demiş zaten.senin transferden önce de bakmışlarmıydı ?

A
8. Gün idrar negatif,çok üzgünüm dayanabilecekmiyim bilmiyorum kızlar..
Ahhh be gamzecim.bu kadar erken yapıp neden sıktın Can'ını.bence de idrarda çıkması zor bi ihtimaldi.sen en iyisi git bi kan ver bugün göreceksin bak boşu boşuna üzüyorsun kendini.en azından kanda kesin çıkar ki zaten vücudunda bugün salgılanmaya başladı hcg hormonu

Canım bu sorunlar seni olgunlaştırmış.bebeğin tutunabilmesi için birazda olgun, güçlü olmak gerekiyor bence.ben çok güçsüzüm sorunlar karşısında .bazen o yüzden olmuyo diye düşünüyorum.
bide cocugumun olmadığını öğrenince demişsin sizde problem neydi ?

şimdi tabii ki gebelik testini bekleyen bizlerde ister istemez şöle bişey oluyor:
yaa bu kadar insan gebeyken, onlar şanslıyken ben de mi gebeyim yani, o kadar da fazla, ben de şanssız olan kısımdanım heralde gibi negatif birşeyler, yalan mı kızlar? bende oluyo ne yalan:) ama moral bozmak yok, ha olmazsa da devam napalım:)

A

Ahhh be gamzecim.bu kadar erken yapıp neden sıktın Can'ını.bence de idrarda çıkması zor bi ihtimaldi.sen en iyisi git bi kan ver bugün göreceksin bak boşu boşuna üzüyorsun kendini.en azından kanda kesin çıkar ki zaten vücudunda bugün salgılanmaya başladı hcg hormonu
Yaa gerçekten bugün mü salgılanıyormuş ,kanda çıkarmı acaba çok mutsuzum yataktan çıkasım yok

Back