• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Inşallah canım ,arada gelip gidiyor geçen gün de olmuştu kısa süreli,başka ne belirtin vardı benim hiç bir belirti yok göğüsler dışında.evet ben konyalıyım

Cnm onun dışında arada kasiklarimda batma oluyodu ama adetim 10 gün geçmiş olmasına rağmen anlamamistim hamile oldugumu... tek belirtim şiddetli adet ağrısı ve gelmeyen adetim di. ..
Nerde tedavi oldun cnm konyadami

Inşallah canım ,arada gelip gidiyor geçen gün de olmuştu kısa süreli,başka ne belirtin vardı benim hiç bir belirti yok göğüsler dışında.evet ben konyalıyım
cnm pek belırtı arama benımde ara ara kasılmalarım ıgne batar gıbı sancım ara arada adet olckmıs gıbı ağrım oluyodu ama bıgunde hıcbısyım olmuyodu dersınkı sılınmıs hersey ne agrı ne de başka bısy hatta bıara gogus acım bıle dınmıstı:)

cnm pek belırtı arama benımde ara ara kasılmalarım ıgne batar gıbı sancım ara arada adet olckmıs gıbı ağrım oluyodu ama bıgunde hıcbısyım olmuyodu dersınkı sılınmıs hersey ne agrı ne de başka bısy hatta bıara gogus acım bıle dınmıstı:)
Benimde aynı Dediğin gibi,inşallah senin darını da bana versin Allah canım

Ya çok boş hissediyorum. Hiçbirşey hissetmez mi insan. Özge transferden sonra e2 progestron testi yaptın mı
Arkadaşlar ben transferden sonra hiç test yapmadım.doktor birşey istenmedi ki. Ama kalçadan ignelerim var vajinadan olan jeli transferden önce 5 gün sonra yaparsın demişti. Ama transferden sonra tahlil sonucuna kadar kalçadan igrelere devam et dedi.

4 gün önce transfer olan arkadaşlar ben de gaz sancisi,bel ağrısı ve goguslerde hassasiyet var bunlar normal mi

Yaaa neden oldu düşükler canım,ALlah bu sefer nasip etsin inşallah.onlardamı tüpbebekti

Biri tüp bebekti ilk gebeliğim normaldi cnm.. ilk bebegimin kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım sonra rahimde sıkıntı oldu sanırım çok yıpratmiş rahmi yapışma oldu derken benimde tüp bebek serüvenim başladı .. rahim e tutunamıyor şimdide.. darlık varmış önümüzdeki ay histeroskopi olacağım inş sorunum çözülür

Benim eşime göre tüp bebeğe gerek yoktu. Herşey normal sıkıntı yok ikimizde de stres yapmazsam olacakmış. Neyse ben çok üzülüyorum gördü mecburen tamam dedi. Merkez araştırıyoruz. Medical park ve umut bebek arasındayız. Bu arada Öncesinde medicana ile görüştük. Neyse medical de Latif beyden randevu aldım. Ertesi gün gittik. Danışmadaki kız randevuyu sonraki güne almış o gün adam yok. Bizi Jane Hanım'a yönlendirdi. Sadece bilgi alacağız. Bankoya gidin girişinizi yapsınlar dedi. Gittik giriş yaptık bizden SGK katkı Payı ücretini aldılar. Orda bi kıl oldu eşim. Ücreti ödedik danışmaya geldi bilgi için para alınması çok Saçma dedi. kız 12 tl ne olacak dedi.bu lafa daha çok kıl oldu nasıl küçümsüyor parayı diye. Neyse sakin ol bekleyelim dedim. 1 saat beklettiler bizi ona ayrı kıl oldu. Tepki aynen şu bu hastaneye hayatta gelmem. Burası para için herşeyi yapar vs. Doktorla görüştük yanından ayrıldık Jane hanım olacak mükemmel bi insan dedi ilk regl ile medicalde tedavimiz başladı
Hangi medical desin sen bende yıllar önce medicana ya gittim aynı düşüncelere sahibiz sadece para odaklı bir yer

Senin eşin kalkıp bi ev tutsa iyi olucak.ben almanyada yetiştim orda okudum oraların sartları burdan daha iyi rahat bir ev tutabılırsınız bence.tabii ailesinden ayrı kalmak istemiyorsa ayrı.biz 1+1 evde oturuyorduk annem babam ben kızkardeşim erkek kardeşim olunca devlet cocuklara göre oda yok kız erkek aynı odada kalamaz diye taşinmamızı istedi ve bize destek oldu.şimdi seninde bebeğin olucak nasıl olucak aynı evde?
Çok fazla düşkün aileye ayrılamıyor :/

Aynı cnm ya biraz rahat olalım zaten yasadiklarimiz yetiyo bide çevreyi takınca Bakırköy yolcusu olacaz :KK34:

Ayy Benimki de hiç bilmez olumlu düşünmeyi önceki tedavimde yumurta toplamadan geldik pat diye olmuycak buda ben öyle hissediyorum dedi hadi bakalım moral yerinde olsun ondan sonra bu sefer pazarlık yapacam onlada düşüncelerini kendine saklasin:KK35::KK35::KK35:
Kendi gitsin bakır Köye mööööö defolsun bi kafayı yedirmedigi kalmıştı :KK11:

Biri tüp bebekti ilk gebeliğim normaldi cnm.. ilk bebegimin kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım sonra rahimde sıkıntı oldu sanırım çok yıpratmiş rahmi yapışma oldu derken benimde tüp bebek serüvenim başladı .. rahim e tutunamıyor şimdide.. darlık varmış önümüzdeki ay histeroskopi olacağım inş sorunum çözülür
Allah şifasını versin canım,benim ilk denemem ne yaşayacağımızı bilmiyoruz,biz istiyoruz takdir Allah'a kalmış,ne verirse hayırlısını versin

Back