- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.001
aslinda belkide dusunursen icinizde en kotu durumu bn yasiyorum belkide . gurbett gelinim hollandadayim ailem turkiye gaziantep te ve ailemle sadce denk duserse konusuyoruz ve kayin valideml berabr oturuyorum ailem hic bisiyi bilmiyo ve bna buraya yeni gelmis biri olarak hic arkadasim yoktu inan bna suan yavas yavas oluyo dha en kotu seylri yasadim ztn sikintiliydi hrsey bnm icin ailem yanimda degil ozlem hat safhada bid cocugumuzun olmaigini ogrndik inan bna tek basima savastim herseyle ignemi kndim vurdum hasta oldum kndi kndim baktim hep hadi ozge sen yaparsin basarirsin ddim 3 negatigfim oldu ve bni kimse teselli etmdi asla etmedi tam aksine ustume geldiler sen olmuyo bu sefr bnce sorun sende var dediler . carsi ve cok yakin oraya bil gitmem laf oldu ve dusun ne bi cevre ne bi arkadas hic kimse yok . inan bna bunlara ragmen kndimi mutlu ttim en ufak bisiyde mutlu olmayi ogrndim cunku.
Gerçekten işin zormuş cnm bende ailemden uzakta başka şehirde yaşıyorum ama o konularda oldukça rahatım eşimde sağolsun hiç birseyimi kısıtlamaz gezerim istediğim gibi sıkıntı yok.. ama bazı duygulara engel olamıyorum inanılmaz korkular yaşıyorum elimde olmadan mesela tedavide herkes test yapayım biran önce der ben o gün gelsin istemiyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi sanki negatif almak dünyanın sonu.....
Ama bu sefer bu korkularımla savaşıyorum psj destek alacağım yakın zamanda inş...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sen tedavilerini Hollanda'da mi oldun cnm Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin