• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evlendikten sonra eşimin köyüne gittik. Görümcemi gelin beni evin kızı sanmışlardı. Düşün artık ne kadar benziyorumdur:KK66:)) eşim bayılıyo bu karadenizlilik muhabbetine
:DD bayılınmazmı kız nasıl sevınır ınsan benzemenden zıyade bıde benımsenmıssın ya o zmn daha bı ayrı mutlu olur ınsan :) bak hele ben bıle sevındım gelinnnn :)

neyse kızlar ben çıkıyorum işten evde iş güç benı bekler kolay gelsin sizlerede Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitte inşallah

ben bilmiom yorumlamayı cnm doktorun yazdımı bsy ??
Evet 10 üstü hamilelik olabilir demekmiş. Sonuçların iyi ama progestoronu 15 yapalım dedi. İğne verdi aynı anda 2 tane kalçadan vurulacakmışım. Test gününe kadar. Getek yok ama garamtiye alalım diyo. Moralim bozuldu. Gerek yoksa neden vurdurwun demekki gerek var. Üffff

Gözün aydın canım kat kat artsın insallah sanki tek gibi ama[/QUOTE
bana da bıraz oyle geldı ama bı arkdas var onunda 6.gun 60 cıkmıs sonra dengesız katlanmış bazen 2 katı bıle artmamış ama dun ıkı kese görmüş hayırlısı olsun ıster tek ıster cıft allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versın:)

[QUOk_08, post: 41454864, member: 298687"]hiç duymadım şunları ye şunları yeme diye sadece proteın agırlıklı beslenmeyı duydum bıde burdan duydum ananas dıye hemen dün aldım yidim :KK70: merak ettım sımdı baska varmı yenmemesı gereken
Cnm maydanozu duymustum dusuge sebep olabiliyo cok yememek gerekiyo diye ama nedendi net hatirlamiyorum bi hormon salgilatiyodu sanki.. gelelim yememen gerekenlere cig sebze meyveleri artik cok daha iyi yikaman lazim ve et cok iyi pismis olmasi lazim onlardan bulasan bi virus var bebege cok zarar veren hatta sunu duymustum hamile insan mumkunse cig etle muhattap olmasin:)[/QUOTE]
Aksine bizde antepliyiz hep Çiğ köfte yapıyoz asla yemem :KK70:

Cnm maydanozu duymustum dusuge sebep olabiliyo cok yememek gerekiyo diye ama nedendi net hatirlamiyorum bi hormon salgilatiyodu sanki.. gelelim yememen gerekenlere cig sebze meyveleri artik cok daha iyi yikaman lazim ve et cok iyi pismis olmasi lazim onlardan bulasan bi virus var bebege cok zarar veren hatta sunu duymustum hamile insan mumkunse cig etle muhattap olmasin:)
Aksine bizde antepliyiz hep Çiğ köfte yapıyoz asla yemem :KK70:[/QUOTE]
Cigkofte benim en hassas tarafim cok bahsetmeyelim:) acayip severimmm

Kizlar selam. Yazamasamda sizi hala takip ediyorum. Biliyorsunuz negatif sonucumu yeni aldim. Doktorum temmuzda bayram sonrasi deneyebilecegimi soyledi. En son denem donmus oldugu icin yumurta toplama olmamisti. Oyuzden ara vermeden baslayacagiz insallah.

Hamile olan arkadslar kacinci denemelrimde oldu yazabilirler mi? Umutsuzluga kapilmamak adina belki moral olur..
cnm bn 22 yasindayim v 4. denemem 4.de tutundu bbgim bnde cok zor syler yasadim ailm bile yanimda degildi bn herseyi tek basima yasadim kendi kendimi motiv ettim

cnm bn 22 yasindayim v 4. denemem 4.de tutundu bbgim bnde cok zor syler yasadim ailm bile yanimda degildi bn herseyi tek basima yasadim kendi kendimi motiv ettim

Benimde 4. Tedavim olacak ne zor şeyler yaşıyoruz :KK43: bende acayip vesvese sıkıntı oluyo tedaviyi konuşurken bile kalbime bıçak saplaniyor sen motive olmak için neler yaptın korkularını yenemiyorum

Benimde 4. Tedavim olacak ne zor şeyler yaşıyoruz :KK43: bende acayip vesvese sıkıntı oluyo tedaviyi konuşurken bile kalbime bıçak saplaniyor sen motive olmak için neler yaptın korkularını yenemiyorum
aslinda belkide dusunursen icinizde en kotu durumu bn yasiyorum belkide . gurbett gelinim hollandadayim ailem turkiye gaziantep te ve ailemle sadce denk duserse konusuyoruz ve kayin valideml berabr oturuyorum ailem hic bisiyi bilmiyo ve bna buraya yeni gelmis biri olarak hic arkadasim yoktu inan bna suan yavas yavas oluyo dha en kotu seylri yasadim ztn sikintiliydi hrsey bnm icin ailem yanimda degil ozlem hat safhada bid cocugumuzun olmaigini ogrndik inan bna tek basima savastim herseyle ignemi kndim vurdum hasta oldum kndi kndim baktim hep hadi ozge sen yaparsin basarirsin ddim 3 negatigfim oldu ve bni kimse teselli etmdi asla etmedi tam aksine ustume geldiler sen olmuyo bu sefr bnce sorun sende var dediler . carsi ve cok yakin oraya bil gitmem laf oldu ve dusun ne bi cevre ne bi arkadas hic kimse yok . inan bna bunlara ragmen kndimi mutlu ttim en ufak bisiyde mutlu olmayi ogrndim cunku.

Back