2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

sağol canım inşallah sizin darınızı bize versin ALLAH

Geçmiş olsun,allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin meleğine.

Ayyyy canım maşallah gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah çok sevindim kokla benim yerime sana da geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım maşallah kilosuda gayet iyi kendini toparlayinca doğum hikayeni paylaş bizimle darısı bizlerin başına inşallah

Allah analı babalı büyütsün bütün zorluklar unutuldu şimdi miss kokulu geldi dünyaya Allah buyolda yğrüyen herkesin hepimiin kucağını doldursun güle güle büyüt yavrunu ))
Kızlar bende cumartesi ikzlerimi görmeye gidixem imşallah iyilerdir benimlediler Ruyama giriyolar iki gundur bi kız bi erkek

Belki 10 hücrelidir.. Zaten ne önemi var, ne 1. Kaliteler gördük hic tutmadı, ne 3. Kalitelerden ikizler geliyor:) Allah ol demiş olsun, nasip etmiş olsun hepimize insallah, kalitelere takılmamayı öğrendik
10 hücreli demek istedi heralde bilmiyorum hayırlısı olsun aynen öyle düşünüyorum canım,biz istedik Rabbim ol derse olacak..

Oy maşallah.. Ozgecim 40 haftayı doldurmamasına rağmen kilosu cok iyi kızının maşallah. Zorlukları unut, bizim icin de mis kokusunu icine çek. Allahım hepimize nasip etsin insallah

Evet gamze kalite konusunda bende kızım cok kaliteli bir embiriyo değildi oldu.diğer denemelerimde 5.gün en iyi kalite hatchimg olmustu embiriyolarım yinede olmadı.son 3 embiriyom bakalım ne olucak bu defa 1 haftaya başlarım inşallah

Ozgecim gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bunuda atlattin darisi diger arkadaslarimizin basina insallahhh :)

Öznur nasılsın, son düzlüğe girdik artık nasıl geçiyor günlerin
Valla benim masallahim var kendimi bebeğin tekmeleri ve göbeğim olmasa hiç hamile gibi hissetmeyecegim ağrı sizi kasılma mide yanması nefes darlığı gibi hiçbir şikayetim yok kendimi nazar etmeyeyimde :) gayet yolunda herşey 19 şubata sezeryan için randevumuzu aldık geri sayımda bekliyoruz bakalım senin nasıl gidiyor bakalım varmı değişik belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…