- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.641
Özgecim duanı okudum.. Allah Bi avazda kurtarsın, bizi habersiz bırakma, Allah'a emanet olİnş cnm bnm için Meryem suresını okur musunuz
bilmiyorum canım 10. kalite işte embriyolog öyle söyledi iyi dedi ama hayırlısı ya fazla sorgulamıyorum10.kalite nasıl oluyor kız hayırlı olsun
allahım yardımcın olsun
evet canım benimamin inşallah darisi bizlere
sağol canım inşallah sizin darınızı bize versin ALLAHGamze hayırlı olsun simdiden. Allah nasip etmiştir insallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla getirirsin. İsteyen bekleyen herkese dua ediyorum hep, bizlere de birilerinin duası kabul oldu, insallah bizlerin duası da sizin icin kabul olsun, hepimiz sağlıkla evlatlara kavuşalım
amin canım doğuma gidenlerden de dua istiyorum ismime aklınızda olsunInşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun
Dualarım seninle inşallah yavrun sağlıklı sıhhatli doğar sen de bi avazda kurtul sancı kötü ama sonu güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun canımKızlar sancım başladı 3 dk bir gelşnce gideceğiz hastaneye çok kötü bişiy bu sancııııı nolur dua edin
allah allah neyse iyiyse sorun yokbilmiyorum canım 10. kalite işte embriyolog öyle söyledi iyi dedi ama hayırlısı ya fazla sorgulamıyorum
Belki 10 hücrelidir.. Zaten ne önemi var, ne 1. Kaliteler gördük hic tutmadı, ne 3. Kalitelerden ikizler geliyor:) Allah ol demiş olsun, nasip etmiş olsun hepimize insallah, kalitelere takılmamayı öğrendikallah allah neyse iyiyse sorun yok
Geçmiş olsun,allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin meleğine.Kızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
Ayyyy canım maşallah gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah çok sevindim kokla benim yerime sana da geçmiş olsun canımKızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
Geçmiş olsun canım maşallah kilosuda gayet iyi kendini toparlayinca doğum hikayeni paylaş bizimle darısı bizlerin başına inşallahKızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
Allah analı babalı büyütsün bütün zorluklar unutuldu şimdi miss kokulu geldi dünyaya Allah buyolda yğrüyen herkesin hepimiin kucağını doldursun güle güle büyüt yavrunuKızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
gözünaydın canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
10 hücreli demek istedi heralde bilmiyorum hayırlısı olsun aynen öyle düşünüyorum canım,biz istedik Rabbim ol derse olacak..Belki 10 hücrelidir.. Zaten ne önemi var, ne 1. Kaliteler gördük hic tutmadı, ne 3. Kalitelerden ikizler geliyor:) Allah ol demiş olsun, nasip etmiş olsun hepimize insallah, kalitelere takılmamayı öğrendik
Oy maşallah.. Ozgecim 40 haftayı doldurmamasına rağmen kilosu cok iyi kızının maşallah. Zorlukları unut, bizim icin de mis kokusunu icine çek. Allahım hepimize nasip etsin insallahKızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
Öznur nasılsın, son düzlüğe girdik artık nasıl geçiyor günlerinGeçmiş olsun canım maşallah kilosuda gayet iyi kendini toparlayinca doğum hikayeni paylaş bizimle darısı bizlerin başına inşallah
Kızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
Valla benim masallahim var kendimi bebeğin tekmeleri ve göbeğim olmasa hiç hamile gibi hissetmeyecegim ağrı sizi kasılma mide yanması nefes darlığı gibi hiçbir şikayetim yok kendimi nazar etmeyeyimde :) gayet yolunda herşey 19 şubata sezeryan için randevumuzu aldık geri sayımda bekliyoruz bakalım senin nasıl gidiyor bakalım varmı değişik belirtilerÖznur nasılsın, son düzlüğe girdik artık nasıl geçiyor günlerin