- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.681
Hiç sagmayı denemedik eve hemşire geliyo bna bebeğe bakmak için zorluyor o birazda olsa tutturuyor ama cekiniyoSağmanı su ndan istedim sütün yeterli kadar varmi yoksada getirmiş olursun o emmiyor diye bırakırsan bebek istemiyor dıye süt üretmez gögüslerin.ihtiyaca göre üretirmiş ya.ı yüzden emzirdikten sonra bile boşaltmak için sağ buzluga atarsın en kötü
Zorla mama varme versende biberonla değil o daha kolay geliyor ondan reddediyordır.inat et biliyorum suan zor oluyor ama sen onun inadını kırYok daha dün 20 ml verdik mama mama vermek istemiyorum süt geliyo ama tutmuyo kesınlıkle
Inşallah canım tutar memeyiAy inş tutar tutmamak için elinden geleni yapıyo
Her zaman bebek açken almak istemediği göğsünü önce ver memeyi tutuş pozisyonun önemli baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olacak C şeklinde baş parmakla üstten sivazla göğsünü areola kısmını tam sok ağzına sadece ucunu almasın bide bebeğin pozisyonu düz olsun vücutla kafa aynı doğrultuda ikiside sana baksın yani inşallah emer mamayi bence de verme ama dikkat et aç kalipta sarılık olmasın bebeğinHiç sagmayı denemedik eve hemşire geliyo bna bebeğe bakmak için zorluyor o birazda olsa tutturuyor ama cekiniyo
doğumun kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına al canım,koltuğunuz da çok yakışmış emzirmek için mi kullanıcaksınKontrolden geldik kızlar kızım maşallah 3130 gr olmuş bende 14 kilo almışım 19 şubat sezeryan tarihimiz bu arada odasına aldığımız josephine koltuk ta geldi resmini paylasayim hemen
Yok canım emzirmek için evde 2 tane tv koltuğu var onu kullanicam bunu bebeğin odasında yatmak gerekir başında bazen beklemek gerekir diye aldik odamız büyük boşluk çok olunca böyle degerlendirelim dedik rabbim sana da nasip etsin inşallah pozitif sonucunu alırsındoğumun kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına al canım,koltuğunuz da çok yakışmış emzirmek için mi kullanıcaksın
Bu bilgileri denilen cnm inş tutar . Ztn gözlerı hafif sararmış ama hemşiremiz normal dedi . Mama kesınlıkle istemiyorum vermekHer zaman bebek açken almak istemediği göğsünü önce ver memeyi tutuş pozisyonun önemli baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olacak C şeklinde baş parmakla üstten sivazla göğsünü areola kısmını tam sok ağzına sadece ucunu almasın bide bebeğin pozisyonu düz olsun vücutla kafa aynı doğrultuda ikiside sana baksın yani inşallah emer mamayi bence de verme ama dikkat et aç kalipta sarılık olmasın bebeğin
Ay cok hoş koltuğunuz cnm güle güle kullanın inşKontrolden geldik kızlar kızım maşallah 3130 gr olmuş bende 14 kilo almışım 19 şubat sezeryan tarihimiz bu arada odasına aldığımız josephine koltuk ta geldi resmini paylasayim hemen
Kızlarrr günaydın sag memeyi kızım hiç tutmuyo soluda zırla olsa az tutuyo ne yapmam gerek bnm ne yaparsam düzgün içer bu sekılde olursa emmeden bırakıcakcok üzülüyorum o emmeyince
Tesekkur ederim canımAy cok hoş koltuğunuz cnm güle güle kullanın inş
Özgecim sorduğun soruyla ilgili hic fikrim yok, emzirmeyle ilgili filan.. İnsallah alışır ve uzun süre emer kızın.Hiç sagmayı denemedik eve hemşire geliyo bna bebeğe bakmak için zorluyor o birazda olsa tutturuyor ama cekiniyo
Öznur cok güzel olmus koltuk odaya. Boyle koltuklar geniş odalarda cok güzel duruyor. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallahYok canım emzirmek için evde 2 tane tv koltuğu var onu kullanicam bunu bebeğin odasında yatmak gerekir başında bazen beklemek gerekir diye aldik odamız büyük boşluk çok olunca böyle degerlendirelim dedik rabbim sana da nasip etsin inşallah pozitif sonucunu alırsın
Teşekkür ederim canım benimde çok içime sindiÖznur cok güzel olmus koltuk odaya. Boyle koltuklar geniş odalarda cok güzel duruyor. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah
Benimkiler geldiler bile annem 3 aydır bizimle zaten kayinvalidemlerde dün geldiler doğum 19 şubatta erken geldi bizimkiler ama gelme demek olmazdı tabiKızlar nasılsınız? Herkesin keyfi yerinde mi? Bende şimdilik herşey normal gözüküyo. Çantaları hazırladık beklemedeyiz. Buarada ailelere uzak yaşıyoruz. Sizce nezaman yanıma gelip kalmaları lazım
Gelsinler ne güzel.. Bende yavaştan gelin diyeyim en iyisi. Kendimi iyi hissediyorum, sanki daha gelmicekmiş gibi kızım, vakti var gibi hissediyorum:) ama nolcagı belli olmazBenimkiler geldiler bile annem 3 aydır bizimle zaten kayinvalidemlerde dün geldiler doğum 19 şubatta erken geldi bizimkiler ama gelme demek olmazdı tabi
Kızlar günaydın nasıl gidiyo herkesin . Bn cok kötüyüm memeyi tamamen bıraktı hiç uyumuyo sütü sağıyorum cok zor oluyo onun içinde bnm içinde nolur tutsun su memeyi kızım
Canım ya niye öyle yaptı ki senin kuzucuk göğüs ucunmu yokta emmek istemiyor kelebek göğüs ucu diyorlar burda orlandonun dediğine sizin orda adı neyse onu al birde onunla dene inşallah tutar sürekli sagip vermek çok sıkıntıli olurKızlar günaydın nasıl gidiyo herkesin . Bn cok kötüyüm memeyi tamamen bıraktı hiç uyumuyo sütü sağıyorum cok zor oluyo onun içinde bnm içinde nolur tutsun su memeyi kızım