2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .

Ayyy Özgecann, gözün aydı canım..sağlıkla sıhhatle doğmuş ya bebeğin zorlukları unutur gidersin.. Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah, bebişinle güzel günler yaşayın..sana da çok geçmiş olsun canım..teker teker doğuruyoruz maşaallah..:)))

Valla benim masallahim var kendimi bebeğin tekmeleri ve göbeğim olmasa hiç hamile gibi hissetmeyecegim ağrı sizi kasılma mide yanması nefes darlığı gibi hiçbir şikayetim yok kendimi nazar etmeyeyimde :) gayet yolunda herşey 19 şubata sezeryan için randevumuzu aldık geri sayımda bekliyoruz bakalım senin nasıl gidiyor bakalım varmı değişik belirtiler
Çok şükür bende iyiyim.. Bi sıkıntım yok benimde.. Bi grip atlattım simdi sakinledim tekrardan.. Bizim Zaman belirsiz kafası kanala girmiş dedi Dr, bakalım nezaman gelcek

Kızlar hepinize çok tsk ederım güzel dıleklerınız dualarınız için .
Doguma gelince çok zor oldu mahvoldum iyice . Bununla gecmiş olsun inş çocuğum sağlıklı ya o yeter bna . Dogumu az kalanlar bolca yürüyün çok faydası oluyo dün sanki hissetmiş gibi temizlik yaptım saatlerce onun çok faydası olmuş bna ebe eve geldi açılmam 5 cm olmuştu sonra hastaneye gittik . Oturmayın yürüyün evın içinde yürüseniz bile çok faydası oluyo

Kızlar hepinize çok tsk ederım güzel dıleklerınız dualarınız için .
Doguma gelince çok zor oldu mahvoldum iyice . Bununla gecmiş olsun inş çocuğum sağlıklı ya o yeter bna . Dogumu az kalanlar bolca yürüyün çok faydası oluyo dün sanki hissetmiş gibi temizlik yaptım saatlerce onun çok faydası olmuş bna ebe eve geldi açılmam 5 cm olmuştu sonra hastaneye gittik . Oturmayın yürüyün evın içinde yürüseniz bile çok faydası oluyo
Maşallah size

Normal oldu ams yırtılma çok fazla olmuş arka taraf ön taraf içli dışlı dikiş doktor bile karar veremedi estetikten geldı dikti
Ayyy canım yaa inşallah iyileşir hemen ağrı olması normal biz neleri atlattık bu ağrı hiçbirşey gelir miss gibi kızını kokla ona baktıkça unutursun inan

Eger sezeryan yapmış olsalar burda o an yaptırırdım çok zor çünkü
sezeryanda inan kolay değil ben normal dogum dan sezeryana alındım doktorum bahtsızsın sen der hep bana 9 cm açilma bebeğin başi görünüyor ama gelmedi sonra strese girdi acil sezeryan.normal dogum harika gidiyordu son anda kesildim

Kızlar kızım doğdu çok zor oldu allah razı olsun dua ettınız rabbım sizlerınde sağlıkla sıhhatle almanızı nasip Etsın . Çok şükür sağlıklı bebek dedı görümün de hiç biliy yok . 3kilo 470gr doğdu .
özgecim gözün aydın ohh mis kokulun şu an kollarında dır. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebişler sırayla geliyor. Bizimde 20 gün kaldı sezaryen olacak. İnşallah sağlıkla gelir kızımız.

özgecim gözün aydın ohh mis kokulun şu an kollarında dır. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebişler sırayla geliyor. Bizimde 20 gün kaldı sezaryen olacak. İnşallah sağlıkla gelir kızımız.
Cnm bnm saol cok tsk ederım inş Allah'ım sizlerınde bi avazda kurtarsın

Kızlarrr günaydın sag memeyi kızım hiç tutmuyo soluda zırla olsa az tutuyo ne yapmam gerek bnm ne yaparsam düzgün içer bu sekılde olursa emmeden bırakıcak :KK43: cok üzülüyorum o emmeyince

Kızlarrr günaydın sag memeyi kızım hiç tutmuyo soluda zırla olsa az tutuyo ne yapmam gerek bnm ne yaparsam düzgün içer bu sekılde olursa emmeden bırakıcak :KK43: cok üzülüyorum o emmeyince
Mama verme sakın sürekli emzir.birde varsa pompan sağ bakıyım emmediği gögüsünğ ne kadar cıkıcak.emmediği zaman mama mı veriyorsun

Canım zorlama kendi acıkınca mecbur tutar memeyi sakın biberon verme olmadı kaşığa sık öyle ver zamanla tutar inşallah kuzu

Sağmanı su ndan istedim sütün yeterli kadar varmi yoksada getirmiş olursun o emmiyor diye bırakırsan bebek istemiyor dıye süt üretmez gögüslerin.ihtiyaca göre üretirmiş ya.ı yüzden emzirdikten sonra bile boşaltmak için sağ buzluga atarsın en kötü

X